minoz 359 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۱ خوب راه هاش رو بگو مردم بفهمند خوب به نظرت چرا نگاه منفی شده ؟؟؟چیکار کنیم این نگاه برگرده ؟؟اونو که گذاشتم شما بگید، چون شما مقدم ترید!!!!!!!!!!به نظر من چون دیگه دخترخانوم های گل برای خودشون و شخصیتشون ارزش قائل نمی شن و اینکه فکر میکنند انجام دادن اینکارا یه جور کلاسه... الان توی دانشگاهها و خوابگاه ها اگه دوست پسر نداشته باشی میگن طرف اُملِ و متاسفانه خانواده ها که نقش اصلی رو دارن...........به نظر من دیگه این نگاه مثبت نمی شه..... و درضمن کسی که پای توی این کار بذاره نمی تونه برگرده.به قول معروف توبه گرگ مرگه.............:thumbsdownsmiley: 2 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۱ اونو که گذاشتم شما بگید، چون شما مقدم ترید!!!!!!!!!!به نظر من چون دیگه دخترخانوم های گل برای خودشون و شخصیتشون ارزش قائل نمی شن و اینکه فکر میکنند انجام دادن اینکارا یه جور کلاسه... الان توی دانشگاهها و خوابگاه ها اگه دوست پسر نداشته باشی میگن طرف اُملِ و متاسفانه خانواده ها که نقش اصلی رو دارن...........به نظر من دیگه این نگاه مثبت نمی شه..... و درضمن کسی که پای توی این کار بذاره نمی تونه برگرده.به قول معروف توبه گرگ مرگه.............:thumbsdownsmiley: حالا اینجوریام نیست توبه گرگ مرگه؟!!! ماها آدمیزادیم نه گرگ.... 2 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۱ گفتن که خانوم ها تو خودش میریزه ه ه پسر یا دل نمیبنده ببنده هم اگر شکست بخوره داغون میشه بعضی هم خودکشی میکنن. اما واقعا نمیدونم آدمی که عاشقه خودکشی میکنه ؟! 2 لینک به دیدگاه
shamim _ thr 505 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۱ بستگی داره منظورت از رابطه چی باشهتو اکثر موارد برای پسرا رابطه ای شکل نمی گیره فقط وقت گذرونیه ولی شاید اگه واقعه درگیر رابطه بشن احساساتی تر باشن من که تا به حال همچین موردی ندیدم باهات خیلیییییییییییی موافقم! 3 لینک به دیدگاه
*REZA 1056 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۱ اونو که گذاشتم شما بگید، چون شما مقدم ترید!!!!!!!!!!به نظر من چون دیگه دخترخانوم های گل برای خودشون و شخصیتشون ارزش قائل نمی شن و اینکه فکر میکنند انجام دادن اینکارا یه جور کلاسه... الان توی دانشگاهها و خوابگاه ها اگه دوست پسر نداشته باشی میگن طرف اُملِ و متاسفانه خانواده ها که نقش اصلی رو دارن...........به نظر من دیگه این نگاه مثبت نمی شه..... و درضمن کسی که پای توی این کار بذاره نمی تونه برگرده.به قول معروف توبه گرگ مرگه.............:thumbsdownsmiley: به نظر من او دسته از دخترایی که به راحتی به پسرا پا میدن و زود به زود دوست پسر عوض می کنن امل و کف هستن... . . دختر باکلاس شاید با پسرا راحت باشه ولی راحت انتخاب نمیکنه .. ممکنه تا سنین بالا هم دوست پسری نداشته باشه 3 لینک به دیدگاه
*REZA 1056 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۱ حالا اینجوریام نیست توبه گرگ مرگه؟!!! ماها آدمیزادیم نه گرگ.... 2 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۱ تورخدا یکی جواب بده پسرا از عشق خودشونو میکشن؟ 2 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۱ به نظر من او دسته از دخترایی که به راحتی به پسرا پا میدن و زود به زود دوست پسر عوض می کنن امل و کف هستن... . . دختر باکلاس شاید با پسرا راحت باشه ولی راحت انتخاب نمیکنه .. ممکنه تا سنین بالا هم دوست پسری نداشته باشه منم با شما موافقم. اما سر همین مسائل چه حرفا که نشنیدم.بی روح.بی احساس .خودخواه:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
*REZA 1056 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۱ منم با شما موافقم.اما سر همین مسائل چه حرفا که نشنیدم.بی روح.بی احساس .خودخواه:icon_pf (34): آفرین دختر باکلاس .. به حرف مردم کاری نداشته باش 1 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۱ آفرین دختر باکلاس .. به حرف مردم کاری نداشته باش کاری ندارم. مهم نیستن 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۱ تورخدا یکی جواب بدهپسرا از عشق خودشونو میکشن؟ نمی دونم اما یکی که ضعیف باشه اره حتی ادم قوی هم بعضی وقت هاااا از بلایی که سرشون میارن و از ناراحتی و غم دست به خودکشی میزنن پ ن ممکنه خیلی ها بگن مگه خریم بابا چیزی که زیاده دختر دختر ارزشش رو داره ادم خودش رو براش بکشه دله وقتی وابسطه بشه..................................:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۱ اونو که گذاشتم شما بگید، چون شما مقدم ترید!!!!!!!!!!به نظر من چون دیگه دخترخانوم های گل برای خودشون و شخصیتشون ارزش قائل نمی شن و اینکه فکر میکنند انجام دادن اینکارا یه جور کلاسه... الان توی دانشگاهها و خوابگاه ها اگه دوست پسر نداشته باشی میگن طرف اُملِ و متاسفانه خانواده ها که نقش اصلی رو دارن...........به نظر من دیگه این نگاه مثبت نمی شه..... و درضمن کسی که پای توی این کار بذاره نمی تونه برگرده.به قول معروف توبه گرگ مرگه.............:thumbsdownsmiley: همیشه میگن خانوم ها مقدم تر اند اینم قبول دارم از قدیم گفتن هر کاری اولش سخته ه ه ه ه ه ه اما به نظرت حالا برگشت دختر راحت تره یا پسر از این راه ؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۱ نمی دونم اما یکی که ضعیف باشه اره حتی ادم قوی هم بعضی وقت هاااا از بلایی که سرشون میارن و از ناراحتی و غم دست به خودکشی میزنن پ ن ممکنه خیلی ها بگن مگه خریم بابا چیزی که زیاده دختر دختر ارزشش رو داره ادم خودش رو براش بکشه دله وقتی وابسطه بشه..................................:icon_pf (34): میدونی 1 جورایی درکش واسم سخته. هر چقدم عاشق باشه نمیشه. یعنی ارزش طرفش خیلی بالا بوده که نبودشو نمیتونه تحمل کنه؟یا مشکل از خودشه که به قول شما ضعیفه؟ به نظر من اگه آدم کسیو اینقد دوست داشته باشه نرسیدن قشنگ ترن.میگن لذتی که تو نرسیدن هست توی رسیدن نیست .شاید خیلی ها این حرفو قبول نداشته باشن.ولی واقعا همینه 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۱ میدونی 1 جورایی درکش واسم سخته. هر چقدم عاشق باشه نمیشه. یعنی ارزش طرفش خیلی بالا بوده که نبودشو نمیتونه تحمل کنه؟یا مشکل از خودشه که به قول شما ضعیفه؟ به نظر من اگه آدم کسیو اینقد دوست داشته باشه نرسیدن قشنگ ترن.میگن لذتی که تو نرسیدن هست توی رسیدن نیست .شاید خیلی ها این حرفو قبول نداشته باشن.ولی واقعا همینه فیلم درباره الی رو دیدی ؟؟؟ امروز یه هو اتفاقی یه صحنه از فیلم در باره الی رو دیدم تو تلوزیون همون قسمتی که نامزد دختره بعد گم شدن دختره میاد شمال و به گل شیفته میگه وقتی داشتی نامزدم رو می اوردی تا با یه پسر دیگه اشنا کنی برا ازدواج ج ج بهت گفت من نامزد دارم ؟؟ هی از جواب طفره رفت گفت خیلی برام مهمه بگو سه سال عمرم و زندگیم رو پاش ریختم اخرش گفت دختره بهم نگفت نامزدی دارم من حال پسره رو اگر میدیدید درک میکردی من چی میگم به نظر من اگه آدم کسیو اینقد دوست داشته باشه نرسیدن قشنگ ترن.میگن لذتی که تو نرسیدن هست توی رسیدن نیست . وقتی کسی کسی رو دوست داشته باشه و از دستش بده انگار یکی از افراد درجه 1 خانواده اش رو از دست داده ناراحتیش در همون حده این قشنگ تر و رمانتیک تره داستان فرهاد و شیرن رو نشنیدی؟؟ 4 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۱ به نظرم چینی نازک تنهایی من از هر دو شکننده تره 4 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۱ فیلم درباره الی رو دیدی ؟؟؟ امروز یه هو اتفاقی یه صحنه از فیلم در باره الی رو دیدم تو تلوزیون همون قسمتی که نامزد دختره بعد گم شدن دختره میاد شمال و به گل شیفته میگه وقتی داشتی نامزدم رو می اوردی تا با یه پسر دیگه اشنا کنی برا ازدواج ج ج بهت گفت من نامزد دارم ؟؟ هی از جواب طفره رفت گفت خیلی برام مهمه بگو سه سال عمرم و زندگیم رو پاش ریختم اخرش گفت دختره بهم نگفت نامزدی دارم من حال پسره رو اگر میدیدید درک میکردی من چی میگم وقتی کسی کسی رو دوست داشته باشه و از دستش بده انگار یکی از افراد درجه 1 خانواده اش رو از دست داده ناراحتیش در همون حده این قشنگ تر و رمانتیک تره داستان فرهاد و شیرن رو نشنیدی؟؟ آره دیدم.من این فیلمو خیلی دوس دارم متوجه حرفتون هستم. اما ببینید وقتی کسیو که 1 حس قشنگی بهش داری برای همیشه تو قلبت باقی بمونه خیلی قشنگه.نمیگم اگه بهش برسی تو قلبت نیست اما اینجوری 1 حس دیگه ایه. میدونی 1 نفر هست که همیشه تو قلبش هستی.شاید اولش سخت باشه اما بمرور که بزرگ میشی و زندگیو بیشتر میفهمی درکش میکنی.به نظر من اسمش شکست نیست.تقدیر خداونده اگه کسیو عاشقشی مهم نیست کجاست.همین که دوسش داری و بهش 1 حسی داری کافیه.اما اگه بخواهی کنارت داشته باشیش شاید1 جور اسارت بشه نمیدونم منظورمو متوجه شدین یا نه شاید واقعا باید درکش کرد و با این حرفا نشه عظمتشو گفت... 3 لینک به دیدگاه
minoz 359 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۱ همیشه میگن خانوم ها مقدم تر اند اینم قبول دارم از قدیم گفتن هر کاری اولش سخته ه ه ه ه ه ه اما به نظرت حالا برگشت دختر راحت تره یا پسر از این راه ؟؟؟ به نظر من برگشت برای پسرا راحت تره.چون دخترا احساسی اند درسته که اولش یه ذره ناز میکنن ولی راحت تر قبول میکنن.اما خدا نکنه بری دنبال پسری اون میگه ببینم چه خبره......باخودش میگه حتما بقیه ام اینجوری برام میمیرن..... طبق معمول اینم دیدم که دارم میگم......اطرافو بادقت نگاه کن به این چیزا میرسی.وقتی اصرار پشت اصرار باشه خودشونو گم میکنن. 3 لینک به دیدگاه
shahramg 547 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۱ اما خدا نکنه بری دنبال پسری اون میگه ببینم چه خبره......باخودش میگه حتما بقیه ام اینجوری برام میمیرن..... بله بله بسیار زیبا بود این تیکه 4 لینک به دیدگاه
*REZA 1056 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۱ آره دیدم.من این فیلمو خیلی دوس دارم متوجه حرفتون هستم. اما ببینید وقتی کسیو که 1 حس قشنگی بهش داری برای همیشه تو قلبت باقی بمونه خیلی قشنگه.نمیگم اگه بهش برسی تو قلبت نیست اما اینجوری 1 حس دیگه ایه. میدونی 1 نفر هست که همیشه تو قلبش هستی.شاید اولش سخت باشه اما بمرور که بزرگ میشی و زندگیو بیشتر میفهمی درکش میکنی.به نظر من اسمش شکست نیست.تقدیر خداونده اگه کسیو عاشقشی مهم نیست کجاست.همین که دوسش داری و بهش 1 حسی داری کافیه.اما اگه بخواهی کنارت داشته باشیش شاید1 جور اسارت بشه نمیدونم منظورمو متوجه شدین یا نه شاید واقعا باید درکش کرد و با این حرفا نشه عظمتشو گفت... باهات موافقم . قشنگ گفتی 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده