رفتن به مطلب

دخترها شکننده تر هستند یا پسرها؟

*REZA

ارسال های توصیه شده

خدا وکیلی چند درصد از دختر ها

وقتی دوست میشن دنبال شوهر هستن نه چیز دیگه :banel_smiley_4:

این پسران هرگز با شما ازدواج نمی کنند.

راه چاره چیست؟

1 - بدون پنهان کاری و وعده و وعید باید موضوع را با خانواده ها در میان بگذارید.

2 - بهتر است علنی شدن رابطه در روزهای اول آشنایی باشد در غیر این صورت حداقل یک ماه بعد از آشنایی و کسب شناخت مقدماتی از همدیگر موضوع را به خانواده ها اطلاع داده و بقیه شناخت تان را به دوران نامزدی رسمی یا غیر رسمی واگذار کنید.

3 - اگر شرایط یکی از طرفین برای ازدواج یا رسمی شدن نامزدی آماده نیست، از همان ابتدا موعدی را برای علنی کردن رابطه مشخص کنید. مثلا دو ماه، سه ماه یا 6 ماه بعد. متناسب با این موعدی که در نظر گرفته اید، شدت و عمق رابطه یا میزان دیدارها و صحبت ها را تنظیم کنید تا رابطه تان همیشه تحت کنترلتان باشد و زیادی عمیق نشود.

به این مردان اعتماد نکنید

کسانی که از دوران آشنایی چنین رفتارهایی دارند، نه تنها قابل اعتماد نیستند، بلکه شما را برای ازدواج هم در نظر ندارند:

1 - به جای شناخت منطقی شما، سراغ جنبه های احساسی رابطه می رود.

2 - از آشنایی با خانواده شما طفره می رود.

3 - عفت را زیر پا می گذارد، درخواست های نامشروع دارد یا درباره مسائل جنسی، تحریک کننده و نا متعارف با شما صحبت می کند.

4 – مایل است آشنایی تان طولانی شود و برای آن زمان مشخصی را اعلام نمی کند.

5 – به شما می گوید که درگیر یک رابطه اجباری شده و خانواده اش دختر دیگری را برای او در نظر گرفته اند اما او مایل است از او فرار کند و شما را به همسری برگزیند.

6 - هر روز یک بهانه برای علنی کردن رابطه دارد و امروز و فردا می کند: درسم تمام شود، سربازی بروم، کار پیدا کنم، پس انداز داشته باشم، موافقت خانواده را جلب کنم و...

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 107
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

به نظرم پسرا اصلا از تموم کردن رابطه ناراحت نمیشن! فرداش میرن با یکی دیگه!

اشتباه نکن عزیزم، دراصل پسرا هستند که در اوضاع بدی قرار میگیرند.

به نظر من اگه پسرها طرف مقابلشون خیلی دوستشون داشته باشه....اونوقت در رابطه بعدی این انتظارو دارند که اینم مثل اون یکی و حتی بیشتر از قبلی دوستشون داشته باشه............

• Like 4
لینک به دیدگاه
رک گفتی پس رکم بشنو خدا وکیلی چند درصد پسرا فکر سو استفاده جنسی هستن

زیاددددددددددد

شاید بالای 90%

اما سو استفاده جنسی داریم تا سو استفاده

خیلی از دختر ها هم برا رابطه جنسی دوست میشن

قبول داری ؟؟؟

نمونه زیاد دیدم تا دلت بخواد

اگه بخوایی اونم برات تحقیق میکنم...... تو دوست داری دنبال شوهر باشن یا یه رابطه.... دنبال رابطه باشن بهتره یا شوهر؛خوب معلومه دنبال شوهر بهتره نه.!!!!!!!!!!!.................. هر چند از لحاظ من یه مشکلی دارن خدایی پسرا چی دوست دارن....رابطه مگه نه،جز اینه تا سوء استفاده بشه ازشون.............اگه پسرا مشکل نداشته باشن دنبال یه رابطه غیر متعارف نمیره تا بخواد اونجوری خلع زندگیشو پر کنه......:ws52::w02:

یه سوال یه پسر میاد باهات دوست میشه

از همون اول هم میگه من قصد ازدواج تا حداقل 4 سال اینده رو ندارم

چیکار میکنی

پیشش میمونی یا میری از کنارش ؟؟

• Like 2
لینک به دیدگاه

به نظر من اگه پسرها طرف مقابلشون خیلی دوستشون داشته باشه....اونوقت در رابطه بعدی این انتظارو دارند که اینم مثل اون یکی و حتی بیشتر از قبلی دوستشون داشته باشه............

اگر پسره دختره رو خیلی دوست داشته باشه چی

و دختره بره ؟؟؟؟:ws38:

• Like 3
لینک به دیدگاه
زیاددددددددددد

شاید بالای 90%

اما سو استفاده جنسی داریم تا سو استفاده

خیلی از دختر ها هم برا رابطه جنسی دوست میشن

قبول داری ؟؟؟

نمونه زیاد دیدم تا دلت بخواد

یه سوال یه پسر میاد باهات دوست میشه

از همون اول هم میگه من قصد ازدواج تا حداقل 4 سال اینده رو ندارم

چیکار میکنی

پیشش میمونی یا میری از کنارش ؟؟

گفتم توی هر کدوم ناخالصی هم وجود داره............ولی گفتم تعدادشون کمتر از پسراست

نه باهاش نمی مونم چون دوست ندارم...... منم میگم برو 4 سال دیگه اگه من بودم اونوقت یه فکری میکنم..... چون من فهمیدم آدم باید برای امروز زندگی کنه.....نه درحسرت دیروز و نه در رویای فردا........:a030:

• Like 4
لینک به دیدگاه
اگر پسره دختره رو خیلی دوست داشته باشه چی

و دختره بره ؟؟؟؟:ws38:

اخه میدونی چیه تا اونجایی که من دیدم اکثراً پسرا بودن که ترک کردن و رابطه رو تموم شده..... به قیافه پسرا نمی خوره کسی رو زیاد دوست داشته باشن........چون همیشه اونا منافع خودشون رو هم در نظر میگیرند من اینو از خیلی ها پرسیدم و دیدم در اون صورت اون دختر هم جزء تون دسته است که دنبال منافع خودش بود ...ولی دخترا متاسفانه اکثرا دنبال احساساتشون میرن....

• Like 3
لینک به دیدگاه

گفتم توی هر کدوم ناخالصی هم وجود داره............ولی گفتم تعدادشون کمتر از پسراست

نه باهاش نمی مونم چون دوست ندارم...... منم میگم برو 4 سال دیگه اگه من بودم اونوقت یه فکری میکنم..... چون من فهمیدم آدم باید برای امروز زندگی کنه.....نه درحسرت دیروز و نه در رویای فردا........:a030:

خوب این یعنی از رابطه با پسر شما هم دنبال شوهر هستید :a030:

حالا نمی دونم این خوبه یا نه اما به نظرم همون اول میگیددددد خوبه اما یه یه جنبه هم بده وقتی همه پسر ها میبینند همه دختر ها دنبال شوهر هستن

راهی ندارن جزززز بگن باشه بیا میگیریمت بعد مدتی میگیرن بروبابا کی زن میگیره :icon_redface:

• Like 3
لینک به دیدگاه
خوب این یعنی از رابطه با پسر شما هم دنبال شوهر هستید :a030:

حالا نمی دونم این خوبه یا نه اما به نظرم همون اول میگیددددد خوبه اما یه یه جنبه هم بده وقتی همه پسر ها میبینند همه دختر ها دنبال شوهر هستن

راهی ندارن جزززز بگن باشه بیا میگیریمت بعد مدتی میگیرن بروبابا کی زن میگیره :icon_redface:

میدونید چیه من در دوست بودن با یه پسر هیچ لذتی نمی بینم . که بخوام به قول شما 4 سال خودمو سرکار بذارم من چیزایی رو که می خوام از خانوادم میگیرم و یا به قول شما ازدواج میکنم هیچ وقت دوستی رو انتخاب نمی کنم.و تمام اینهایی که الان جوونا میگن همش بهانه است به قول خودشون یه نفرو پیدا کنن برای اینکه درکشون کنه ولی متاسفانه ..... در ضمن اون پسر اگه قرار باشه بعد از 4 سال بیا و بامن ازدواج کنه پس برای دوستی نیومده.... اگر هم اومده من هیچ دوست ندارم،که چنین رابطه ای با کسی داشته باشم ،اینو اولش هم بهش میگم. که نه من بسوزم نه اون، در ضمن اون متنی رو که فرستادم بخونید بعد همه جوابهاتونو میگیرید.

هیچ حرفتونو قبول ندارم ...که میگید پسرا چون بهشون اجازه نمیدن مجبور میشن که ............ خودتون جواب اینو بدیددددددد که دوست دارید با یه دختر برای لذت بردن باشید یا کسی باشه که شمارو دوست داشته باشه و شماهم همین طور و آخرش به ازدواج ختم بشه....... یا دوسا دارید تنوع داشته باشید.شرمنده اینو میگم اما از جوابهای شما این معلومه که فقط دنبال لذت بردن از جنس مخالف هستید!؟ دوست دارید تنوع طلب باشید .با نگاه به اطراف ببینید که در چه کشور و چه جامعه ای زندگی میکنید. اینجا اون چیزایی که شما در نظر دارید ارزش محسوب میشه.

ویه سوال دوست دارید همسر آیندتون هم همین گذشته شمارو داشته باشه ؟ مثلا با چند نفر دوست بوده... شما هیچ وقت اینارو به روش نمیارید و اونوقت خیلی قبولش دارید؟؟؟؟؟؟؟ خداوکیلی جواب اینو بدید

:icon_razz:

• Like 3
لینک به دیدگاه
میدونید چیه من در دوست بودن با یه پسر هیچ لذتی نمی بینم . که بخوام به قول شما 4 سال خودمو سرکار بذارم من چیزایی رو که می خوام از خانوادم میگیرم و یا به قول شما ازدواج میکنم هیچ وقت دوستی رو انتخاب نمی کنم.و تمام اینهایی که الان جوونا میگن همش بهانه است به قول خودشون یه نفرو پیدا کنن برای اینکه درکشون کنه ولی متاسفانه ..... در ضمن اون پسر اگه قرار باشه بعد از 4 سال بیا و بامن ازدواج کنه پس برای دوستی نیومده.... اگر هم اومده من هیچ دوست ندارم،که چنین رابطه ای با کسی داشته باشم ،اینو اولش هم بهش میگم. که نه من بسوزم نه اون، در ضمن اون متنی رو که فرستادم بخونید بعد همه جوابهاتونو میگیرید.

هیچ حرفتونو قبول ندارم ...که میگید پسرا چون بهشون اجازه نمیدن مجبور میشن که ............ خودتون جواب اینو بدیددددددد که دوست دارید با یه دختر برای لذت بردن باشید یا کسی باشه که شمارو دوست داشته باشه و شماهم همین طور و آخرش به ازدواج ختم بشه....... یا دوسا دارید تنوع داشته باشید.شرمنده اینو میگم اما از جوابهای شما این معلومه که فقط دنبال لذت بردن از جنس مخالف هستید!؟ دوست دارید تنوع طلب باشید .با نگاه به اطراف ببینید که در چه کشور و چه جامعه ای زندگی میکنید. اینجا اون چیزایی که شما در نظر دارید ارزش محسوب میشه.

ویه سوال دوست دارید همسر آیندتون هم همین گذشته شمارو داشته باشه ؟ مثلا با چند نفر دوست بوده... شما هیچ وقت اینارو به روش نمیارید و اونوقت خیلی قبولش دارید؟؟؟؟؟؟؟ خداوکیلی جواب اینو بدید

:icon_razz:

چه بحثی شدددددددددددددددددددددددددددد:ws3:

خوب منم میگم شما خوب

کارید میکنید همون اول میایید و میگید من از دوستی فقط قصدم ازدواجه حالا طرف اگررررر واقعا دوستتون داشته باشه میمونه پیشتون اگر نه که میره

اما خیلی از دختر ها هستن به صورت زیرکانه میان جلووووو:5c6ipag2mnshmsf5ju3

همون اون قصدشون رو نمیگن ن ن

میگن تنهام و هم دم میخوام

بعد چند ماه از دوستی میان و میگم رابطه ما هیچ سودی نداره و............................:hanghead:

گزشته من ؟؟؟:w58:

نگاه کن ادم انقد باید شعور داشته باشه که هیچ وقت از زمان مجردی از طرف مقابلش سوال نکنه

چون دوران مجردی انسان هزار کار امکان داره بکنه !!!

اما زمان متاهلی کلا قصه فرق داره

بله اگر ادم از گذشته دختر یا پسر خبر داشته باشه که چی کاره بوده مرض نداره که بره سراغ اون دختررررر یا پسررر که فردا با هزار شک و تردید و دل چرکین زندگی کنه

شماااا اگر پسر همسایتون رو چندین بارررر با دختر های مختلف ببنید

بیاد خواستگاری شما بهش جواب مثبت میدید ؟؟؟؟؟

پسر هم همین طوره وقتی از گذشته دختر خبر داشته باشه عمرا پا جلو بزاره !!

اما اگر کاملا غریبه باشن با هم انقد باید شعور داشته باشه از گذشته اش نپرسه

شما اگررررر یه پسر غریبه بیاد خواستگاری ازش میپرسی که خدا وکیلی تا حالا چند تا دوست دختر داشتی ؟؟:w58::w58:

• Like 3
لینک به دیدگاه
چه بحثی شدددددددددددددددددددددددددددد:ws3:

خوب منم میگم شما خوب

کارید میکنید همون اول میایید و میگید من از دوستی فقط قصدم ازدواجه حالا طرف اگررررر واقعا دوستتون داشته باشه میمونه پیشتون اگر نه که میره

اما خیلی از دختر ها هستن به صورت زیرکانه میان جلووووو:5c6ipag2mnshmsf5ju3

همون اون قصدشون رو نمیگن ن ن

میگن تنهام و هم دم میخوام

بعد چند ماه از دوستی میان و میگم رابطه ما هیچ سودی نداره و............................:hanghead:

گزشته من ؟؟؟:w58:

نگاه کن ادم انقد باید شعور داشته باشه که هیچ وقت از زمان مجردی از طرف مقابلش سوال نکنه

چون دوران مجردی انسان هزار کار امکان داره بکنه !!!

اما زمان متاهلی کلا قصه فرق داره

بله اگر ادم از گذشته دختر یا پسر خبر داشته باشه که چی کاره بوده مرض نداره که بره سراغ اون دختررررر یا پسررر که فردا با هزار شک و تردید و دل چرکین زندگی کنه

شماااا اگر پسر همسایتون رو چندین بارررر با دختر های مختلف ببنید

بیاد خواستگاری شما بهش جواب مثبت میدید ؟؟؟؟؟

پسر هم همین طوره وقتی از گذشته دختر خبر داشته باشه عمرا پا جلو بزاره !!

اما اگر کاملا غریبه باشن با هم انقد باید شعور داشته باشه از گذشته اش نپرسه

شما اگررررر یه پسر غریبه بیاد خواستگاری ازش میپرسی که خدا وکیلی تا حالا چند تا دوست دختر داشتی ؟؟:w58::w58:

بحث منو شما انگار تمومی نداره. نه ازش نمی پرسم .ولی خدایی اونایی که اهل اینجور کارا هستند کاملاً از طرز رفتار و گفتارشون مشخصه. آخه اینو دیدم که میگم......... هرچقدر هم که خودشون خوب نشون بدن یه جایی سوتی رو میدن که آرررره ه ه ...:ws3:

بعضیا این حرفارو میزنن که گذشته طرف مقابل براشون مهم نیست اماااااااااااااااااا یه بار شیطونی میکنن و دوست دارن بدونن. مخصوصا خانم ها فکر میکنم بیشتر دوست داشته باشن این چیزا رو بدونن. البته اقایون هم چندان بی میل نیستند که بدونن:ws38: .خلاصه انگار دیدگاه های ما فقط در چند نقطه مشترکه، نه ؟؟؟!!!!!! منم با بعضی چیزایی که گفتید موافقم نه همش!!!!!!!!!:a030:

• Like 2
لینک به دیدگاه
بحث منو شما انگار تمومی نداره. نه ازش نمی پرسم .ولی خدایی اونایی که اهل اینجور کارا هستند کاملاً از طرز رفتار و گفتارشون مشخصه. آخه اینو دیدم که میگم......... هرچقدر هم که خودشون خوب نشون بدن یه جایی سوتی رو میدن که آرررره ه ه ...:ws3:

بعضیا این حرفارو میزنن که گذشته طرف مقابل براشون مهم نیست اماااااااااااااااااا یه بار شیطونی میکنن و دوست دارن بدونن. مخصوصا خانم ها فکر میکنم بیشتر دوست داشته باشن این چیزا رو بدونن. البته اقایون هم چندان بی میل نیستند که بدونن:ws38: .خلاصه انگار دیدگاه های ما فقط در چند نقطه مشترکه، نه ؟؟؟!!!!!! منم با بعضی چیزایی که گفتید موافقم نه همش!!!!!!!!!:a030:

نگاه کن پسری که با 3 تا دختر تو دوران مجردی دوست باشه

مطمئن باش انقد گرگ میشه که عمرا بند رو به اب بده ه ه ه

مگه طرف گاگول و اسکول باشه

این از من به تو نصیحت

البته راه هایی وجود داره بشه فهمید طرف قبلا چه کاره بود اما علمی نیست مثلا از طریق بوسیدن و......:ws3:

این رو بدون از لحظه ای که دو طرف بخوان از دوران مجردی ادم اطلاع پیدا بکنن دیگه زندگی نمیشه !

زندگی پر میشه از شک و ترید نسبت به هم

اخرش هم ...........................:hanghead:

با کدوم قسمت حرف های من مخالف ایید ؟؟؟

• Like 3
لینک به دیدگاه
نگاه کن پسری که با 3 تا دختر تو دوران مجردی دوست باشه

مطمئن باش انقد گرگ میشه که عمرا بند رو به اب بده ه ه ه

مگه طرف گاگول و اسکول باشه

این از من به تو نصیحت

البته راه هایی وجود داره بشه فهمید طرف قبلا چه کاره بود اما علمی نیست مثلا از طریق بوسیدن و......:ws3:

این رو بدون از لحظه ای که دو طرف بخوان از دوران مجردی ادم اطلاع پیدا بکنن دیگه زندگی نمیشه !

زندگی پر میشه از شک و ترید نسبت به هم

اخرش هم ...........................:hanghead:

با کدوم قسمت حرف های من مخالف ایید ؟؟؟

خودم میدونم از چه راه هایی میشه فهمید که طرف قبلا چکاره بوده!!!!!!!!!! :5c6ipag2mnshmsf5ju3

اینکه نگاه هتون به دخترا خیلی منفیه و فکر میکنید همه بد هستن حالا همه نه ولی اکثراً! احساس میکنید که همشون آرررره ه ه ه..... آدمایی مثل من باید چکار کنن که شماها اینجوری فکر میکنید، هااااااااا( شوخی کردم):ws3:

در هر صورت تبادل نظر چیز جالبیه چون میشه چیزای زیادی رو یاد گرفت.مررررررسی:a030:

• Like 2
لینک به دیدگاه
خودم میدونم از چه راه هایی میشه فهمید که طرف قبلا چکاره بوده!!!!!!!!!! :5c6ipag2mnshmsf5ju3

اینکه نگاه هتون به دخترا خیلی منفیه و فکر میکنید همه بد هستن حالا همه نه ولی اکثراً! احساس میکنید که همشون آرررره ه ه ه..... آدمایی مثل من باید چکار کنن که شماها اینجوری فکر میکنید، هااااااااا( شوخی کردم):ws3:

در هر صورت تبادل نظر چیز جالبیه چون میشه چیزای زیادی رو یاد گرفت.مررررررسی:a030:

خوب راه هاش رو بگو مردم بفهمند :hanghead:

خوب به نظرت چرا نگاه منفی شده ؟؟؟

چیکار کنیم این نگاه برگرده ؟؟

• Like 3
لینک به دیدگاه

ولی فکر میکنم زود یادشون میره! و سرگرم میشن!

• Like 1
لینک به دیدگاه

من این 6 صفحه رو کامل نخوندم، ولی نظر من اینه:

پسرها دیرتر و کمتر وابسته میشن، پس کمتر آسیب میبینن

پسرها بیشتر و راحتتر به دختر اعتماد میکنن و کمتر احتمال پیچیونده شدن توسط دختر رو میدن، برای همین خیلی بد دور میخورن و بیشتر آسیب میبینن..

در مقابل دخترها زودتر و بیشتر وابسته میشن، پس بیشتر آسیب میبینن...

اما دخترها کمتر به پسرها اعتماد میکنن و بیشتر احتمال میدن طرف بزاره بره، پس پیش بینی میکنن و کمتر آسیب میبینن..

با این حرفها نمیشه قطعی گفت که کدوم بیشتر آسیب میبینن... ته تهش اونی که روی رابطه حساب میکرد و تو فکر و خیالش، آینده ای شیرین و قشنگ از آینده ترسیم میکرد، آسیب میبینه.

• Like 3
لینک به دیدگاه
همیشه فکر میکردم دخترا شکننده ترن

اما دیگه مطمئنم پسرا شکننده ترن.

نمیدونم چرا؟!

1 آقا اگه ممکنه جواب بده

گفتن که خانوم ها

تو خودش میریزه ه ه

پسر یا دل نمیبنده ببنده هم اگر شکست بخوره داغون میشه :sigh:

• Like 2
لینک به دیدگاه

بستگی داره منظورت از رابطه چی باشه

تو اکثر موارد برای پسرا رابطه ای شکل نمی گیره فقط وقت گذرونیه ولی شاید اگه واقعه درگیر رابطه بشن احساساتی تر باشن

من که تا به حال همچین موردی ندیدم

• Like 2
لینک به دیدگاه
من این 6 صفحه رو کامل نخوندم، ولی نظر من اینه:

پسرها دیرتر و کمتر وابسته میشن، پس کمتر آسیب میبینن

پسرها بیشتر و راحتتر به دختر اعتماد میکنن و کمتر احتمال پیچیونده شدن توسط دختر رو میدن، برای همین خیلی بد دور میخورن و بیشتر آسیب میبینن..

در مقابل دخترها زودتر و بیشتر وابسته میشن، پس بیشتر آسیب میبینن...

اما دخترها کمتر به پسرها اعتماد میکنن و بیشتر احتمال میدن طرف بزاره بره، پس پیش بینی میکنن و کمتر آسیب میبینن..

با این حرفها نمیشه قطعی گفت که کدوم بیشتر آسیب میبینن... ته تهش اونی که روی رابطه حساب میکرد و تو فکر و خیالش، آینده ای شیرین و قشنگ از آینده ترسیم میکرد، آسیب میبینه.

آقا اجازه

:mrsbeasley:

ما با شما موافقیم

• Like 3
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...