edvin 456 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۱ سکولاریسم ، دموکراسی ، آزادی ، حقوق بشر داشتن امید به زندگی بالا در میان مردم مواد خوراکی سالم و باکیفیت ، هوای پاک آزادی جنسی ، آزادی پوشش ، آزادی نوشش نخبه سالاری نظام آموزشی مدرن ، عالی ، پیشرفته ... مدیریت کارامد در همه ارکان حکومتی ، شهرداری ، اداری ... میزان بالای سوادِ مردم اسلامی نبودن آن کشور (مردم آنجا مسلمان نباشند یا زیر ۵ %) کشور باید زیبا و مدرن باشد جمعیت آن کشور زیاد نباشد (مثلا من دوست دارم ایران خودمان بین ۳۵ تا ۴۵ و نهایتش ۵۰ م باشد ! ) + رشد جمعیت مثبت نباشد . تنوع آب و هوایی داشته باشد (از این نظر ایران خودمان عالیست) همسایههای آن کشور ، کشورهای آبرو داری باشند (که متسفانه همسایههای ایران ما چنین نیستند) امکانات تفریحی ، ورزشی ، هنری ، سرگرمی ، دلگرمی و ... زیاد و آزاد باشد و... 5 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۱ کشور ایده آل من کشوریه که نگران 10 سال نه ، 5 سال نه ، یک سال نه ، یک ماه نه ، یک هفته نه ، یک روز هم نه ، حداقل نگران یک ساعت آیندم نباشم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 7 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۱ که توش صلح ، انسانیت ، ارامش و امنیت باشه. 6 لینک به دیدگاه
terajedi21 2134 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۱ كشور ايده ال من جايي هست كه مخوف ترين قاتل چند عصر اخيرش(اغراق) از وضع سوئيتي كه براي گذران حبسش تدارك ديده شده!گله ميكند البته در ان كشور يك روز زندان كم از سر به دار دادن در مقابل يك صد هزارتماشاگر مشتاق و هيجان زده ورزشگاهازادي نيست 3 لینک به دیدگاه
Z@laL 6664 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۱ کشور ایده ال من خلاصه میشه توی دوره های صفویه و هخامنشی... 2 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۱ کشور ایده ال من خلاصه میشه توی دوره های صفویه و هخامنشی... دوران صفویه یکی از مخوف ترین دورانها برای ایرانیان بوده، قزلباش های صفوی با خونخواری مردم رو شیعه میکردند. دوران هخامنشی هم گمان نکنم بیشینه مردم چندان زندگی درست و درمونی داشته بوده باشند. 2 لینک به دیدگاه
edvin 456 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۱ کشور ایده ال من خلاصه میشه توی دوره های صفویه و هخامنشی... صفویان به زور و شمشیر مردم ایران رو شیعه کردند (در زمانی که ایرانیها عربها را بیرون کردند و میتوانستند اسلام را هم بیرون کنند ! ) 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۱ دنیای ایده آل من وقتیه که کشوری وجود نداشته باشه! و به قول جان لنون بهشتی بالا سرمون و جهنمی زیر پامون نباشه! به قول سیاوش: تصور کن اگه حتی تصور کردنش سخته جهانی که هرانسانی تو اون خوشبخته خوشبخته جهانی که تو اون پول ونژادو قدرت ارزش نیست جواب همصداییها پلیس ضِد شورش نیست نه بمب هستهای داره، نه بمبافکن نه خمپاره دیگه هیچ بچهای پاشو روی مین جا نمیزاره همه آزاده آزادن، همه بیدرد بیدردن تو روزنامه نمیخونی، نهنگا خودکشی کردن جهانی را تصور کن، بدون نفرت و باروت دون ظلم خود کامه، بدون وحشت و تابوت جهانی را تصور کن، پر از لبخند و آزادی لبالب از گل و بوسه، پر از تکرار آبادی تصور کن اگه حتی تصور کردنش جرمه اگه با بردن اسمش گلو پر میشه از سرمه تصور کن جهانی را که توش زندان یه افسانهس تمام جنگهای دنیا، شدن مشمول آتشبس کسی آقای عالم نیست، برابر با هماند مردم دیگه سهم هر انسانِ تن هر دونهی گندم بدون مرزو محدوده، وطن یعنی همه دنیا تصور کن تو میتونی بشی تعبیر این رویا 3 لینک به دیدگاه
Z@laL 6664 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۱ دوران صفویه یکی از مخوف ترین دورانها برای ایرانیان بوده، قزلباش های صفوی با خونخواری مردم رو شیعه میکردند.دوران هخامنشی هم گمان نکنم بیشینه مردم چندان زندگی درست و درمونی داشته بوده باشند. از نظر هنری دوره ی صفویه از دورا ن طلایی تاریخ هنر به حساب میومده و در زمان هخامنش لوحه های گلی یافت شده که روی اونا تمام حساب های کارکنان در اون لوح ها نوشته میشده . کاری که هیچ کسی تا اون دوره انجام نمیداده ما در این دوره داشتیم... لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۱ دیگه به ایده آل فکر نمیکنم، شدم یه ماهی مرده که با جریان آب حرکت میکنه. میبینم مردمم به ایده آلشون رسیدن کافیه!!!!!!!!! ندیدین راهپیمایی امروز رو؟؟!!! عزیزان پایتخت نشین راضین مام راضی ..... 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۱ میخواستم یک حکایت تعریف کنم ولی گفتم ولش مث اینکه این ملت به همون ...... راضیه دیگه ما چرا مطرحش کنیم (..... یک چیز بی تربیتی بود) 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده