رفتن به مطلب

راه جدید باکلاس بودن در نواندیشان!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

هوتن

ارسال های توصیه شده

منم با آقا هوتن موافقم ولی در مورد با کلاسی حرفی ندارم:w16:

منم این احساسو دارم که بچه ها نسبت به این تالار کم لطف هستن چون هر سری فقط من هستم وچند نفر دیگه....:sigh:

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 85
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

آخه در اون حد بد نیست

ولی همچین میشه بحث فراتر از گیس کشی خودت در جریانی دیگه ........

بعضی وقتها به حدی میرسه آدم از خوندن حرفهای تکراری بعضی ها سرگیجه و تهوع میگیره.......

البته فعلا شره این مدلها کم شده نسبتا

حیف از وحید میترسم:ws3: وگرنه دو سه تا تاپیک اعتقادی میزدم گیس و گیس کشیی راه میفتاد جو تالار عوض میشد :ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه
شادمهر جان

اگه دوستان مثل قدیم بیان و بنویسن مطمئنن از قدیم هم بهتر میشه

شما خودت دوست داری جو صمیمت قدیم رو بازم اینجا ببینی ؟

مسلما جوابت مثبته

ماها که معصوم نیستیم 4 تا اشتباه کردیم نتیجه این شد حالا باید تا اخرش پای همونا بایستیم

اگه بخواهیم میشه

هوتن جان

راستش من که صمیمیت بیشتری نسبت به قبل بین کاربرهای انجمن میبینم ، اینکه تالار آزاد بی رونق شده دلایل مختلفی میتونه داشته باشه که قبلا راجع بهشون بحث شده ، البته به باکلاس بودن تا حالا اشاره ای نشده بود که خب شما زحمتشو کشیدی ! :a030:

• Like 5
لینک به دیدگاه

مهم نيست ديگرون چه فكر ميكنند با حرفاي استاتر هم موافق نيستم از رونق افتادن تالار ازاد دلايل مهم تري داره از جمله نداشتن ازادي و كمبود اگاهي :w16:

• Like 6
لینک به دیدگاه

هوتن جان

راستش من که صمیمیت بیشتری نسبت به قبل بین کاربرهای انجمن میبینم ، اینکه تالار آزاد بی رونق شده دلایل مختلفی میتونه داشته باشه که قبلا راجع بهشون بحث شده ، البته به باکلاس بودن تا حالا اشاره ای نشده بود که خب شما زحمتشو کشیدی ! :a030:

بله صمیمیت بین کاربرا همیشه بوده این قابل انکار نیست

باکلاس بودن هم یه جور طعنه هست به اینکه افراد بصورت مهمان میان

وقتی تالار 18 تا بازدید کننده داره که 14 تاش مهمونند

این واقعا معنیش چیه ؟

شما تفسیر کن واقعا این سواله برای من

مهم نيست ديگرون چه فكر ميكنند با حرفاي استاتر هم موافق نيستم از رونق افتادن تالار ازاد دلايل مهم تري داره از جمله نداشتن ازادي و كمبود اگاهي :w16:

نبودن ازادی چیز عجیبی نیست

نصف بیشتر سایهتهای اینترنتی چیزتر هستند و هزار حرف نگفته که هم تو میدونی و هم همه ما مسئله کمبود آگاهی نیست ولی نمیتونیم صحبت کنیم تو همین تالار راجع به اون پولداری که دیدم امروز هزار صحبت داشتم که یکیشو نمیتونم بگم قبول

ولی قبلا با همین اوضاع رونق داشتیم

• Like 2
لینک به دیدگاه

باکلاس بودن هم یه جور طعنه هست به اینکه افراد بصورت مهمان میان

وقتی تالار 18 تا بازدید کننده داره که 14 تاش مهمونند

این واقعا معنیش چیه ؟

شما تفسیر کن واقعا این سواله برای من

خب حتما میهمانن که میهمان میان ، من تعداد افراد آنلاین تالار خودمم هر وخ میبینم سه چهارمشون میهمان هستن الان برو تالار آزاد مهندسان رو ببین اونجا هم 2 تا عضو هست 20 تا میهمان...فکر نمیکنم چیز غیر عادی باشه که نیاز به تفسیر داشته باشه :ws52:

• Like 3
لینک به دیدگاه

نبودن ازادی چیز عجیبی نیست

نصف بیشتر سایهتهای اینترنتی چیزتر هستند و هزار حرف نگفته که هم تو میدونی و هم همه ما مسئله کمبود آگاهی نیست ولی نمیتونیم صحبت کنیم تو همین تالار راجع به اون پولداری که دیدم امروز هزار صحبت داشتم که یکیشو نمیتونم بگم قبول

ولی قبلا با همین اوضاع رونق داشتیم

آگاهي و ازادي را نميشه از هم جدا كرد اين دوتا لازم ملزوم هم اند يكيش كه نباشه ديگري سخت به دست مياد

ولي مشكل اينجاس ما تو محدوده آزادي كه داريم هم دنبال اگاهي نيستيم اون پيله هاي تاريك خود ساخته افكار محدودمون را پاره نميكنيم كه دنيا را روشن تر ببينيم

درثاني هدف رونق تالار نيست مهم غني تربودن خودماست بهتره ذهنياتمون رونق بگيره تا بازتر وسيع تر فكر كنيم تالار تنها يه وسيله است مثل يه كتاب يا رسانه

• Like 2
لینک به دیدگاه
خب حتما میهمانن که میهمان میان ، من تعداد افراد آنلاین تالار خودمم هر وخ میبینم سه چهارمشون میهمان هستن الان برو تالار آزاد مهندسان رو ببین اونجا هم 2 تا عضو هست 20 تا میهمان...فکر نمیکنم چیز غیر عادی باشه که نیاز به تفسیر داشته باشه :ws52:

نه من قبول ندام که میهمانند

حداکثر چیزی که میتونم قبول کنم اینه که نصف امار مهمان باشند نه اینکه تعداد مهمانها 5-6 برابر اعضا باشه

چرا قبلنا اینطور نبود 20 تا عضو تو تالار بودن 2-3 تا مهمان دیگه اونروزها رو یادمونه

• Like 1
لینک به دیدگاه
آگاهي و ازادي را نميشه از هم جدا كرد اين دوتا لازم ملزوم هم اند يكيش كه نباشه ديگري سخت به دست مياد

ولي مشكل اينجاس ما تو محدوده آزادي كه داريم هم دنبال اگاهي نيستيم اون پيله هاي تاريك خود ساخته افكار محدودمون را پاره نميكنيم كه دنيا را روشن تر ببينيم

درثاني هدف رونق تالار نيست مهم غني تربودن خودماست بهتره ذهنياتمون رونق بگيره تا بازتر وسيع تر فكر كنيم تالار تنها يه وسيله است مثل يه كتاب يا رسانه

درسته قبول دارم اینها جدا از هم نیست

ما هرکدوم یه گوشه این جامعه بزرگیم که میتونیم خیلی اگاهیها رو بهم بدیم که چون ازادی برای بیانش نیست پس عملا اگاهیمونم پایین میاد و محدود به یه سری منابع خبری میشه

میدونی رونق تالار یعنی همین گفتگویی که بین ماها رد و بدل میشه وقتی همه باشند بهتر میشه اگاهی رو بالا برد الان یه سری از دوستان کمتر میان یعنی میان ولی بصورت مهمان

این یعنی علاقه به این محیط دارند ولی بدلیلی شرکت نمیکنند

• Like 1
لینک به دیدگاه
درسته قبول دارم اینها جدا از هم نیست

ما هرکدوم یه گوشه این جامعه بزرگیم که میتونیم خیلی اگاهیها رو بهم بدیم که چون ازادی برای بیانش نیست پس عملا اگاهیمونم پایین میاد و محدود به یه سری منابع خبری میشه

میدونی رونق تالار یعنی همین گفتگویی که بین ماها رد و بدل میشه وقتی همه باشند بهتر میشه اگاهی رو بالا برد الان یه سری از دوستان کمتر میان یعنی میان ولی بصورت مهمان

این یعنی علاقه به این محیط دارند ولی بدلیلی شرکت نمیکنند

هميشه گفتم بايد به هم فرصت بديم و كميت هم فداي كيفيت نكنيم بازم ميگم مهم فقط اومدن نيست براي چي اومدن مهمتره ...

يه نكته ديگه بايد سن انجمن هم بره بالاتر يعني توقع نداشته باشيم اينجا همون حالت دو سال پيش را داشته باشه هرچي باشه ما بزرگتر شديم :w16:

• Like 2
لینک به دیدگاه
نه من قبول ندام که میهمانند

حداکثر چیزی که میتونم قبول کنم اینه که نصف امار مهمان باشند نه اینکه تعداد مهمانها 5-6 برابر اعضا باشه

چرا قبلنا اینطور نبود 20 تا عضو تو تالار بودن 2-3 تا مهمان دیگه اونروزها رو یادمونه

شما مختاری قبول کنی یا نکنی ، ولی فکر میکنم دارید اشتباه میکنید اون روزها هم اینطور نبوده 20 تا عضو 2-3 تا مهمان به نظر منطقی نمیاد برعکسش درست تره ... باشگاه رو هم برای مثال عرض کردم که وضعیت مشابهی داره

• Like 2
لینک به دیدگاه

من که هر موقع اومدم فقط خودم بودم و بس!!!!:ws52:

بقول دوستمون شاید دلیلش نداشتن آگاهی باشه....آخه نمیشه که برای هرچیزی نظر داد!!!:ws38:

البته ما اینجا دوستان اهل فن و پاسخگوی خوبی هم داریم که برای اکثریت نظرات جالب توجهی داشته اند!!!:ws37:

اما اون جو صمیمی و پرهیجان سابق خیلی کمتر شده که هممون از زیر سنگ هم شده بود میومدیم نت!!!:sigh:

• Like 4
لینک به دیدگاه

کجاست اون کوچه کجاس اون خونه:4564:

هیچ وقت جو تالار اون اولا یادم نمیره خیلی راحت بود و شاد بود...الان که هر چی میگذره ادم بیشتر احساس غریبگی میکنه..خودمو میگم خیلی راحت حرف میزدم ولی الان احساس میکنم حرف زدن داره یادم میره هیچ حرفی به مغزم خطور نمیکنه دستی هم به نوشتن نمیره

ازادی بیانمون بیشتر از الان بود

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...