هوتن 15061 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۱ . . . . . . مدت زیادیه که هر وقت میام تالار آزاد اون پایین فقط اسم خودمو یا یکی دوتای دیگه رو میبینم و کلی مهمان بعد یهو یکی از راه اسمون میرسه و پست میزنه و زودی در میره گویا اومدن در تالار آزاد بیکلاسیه ، عیبه ، عاره یادش بخیر قدیما این پایین اسم 17-18 نفر نوشته میشد و یکی دوتا مهمان که واقعا مهمان بودن بیا عزیزم رودربایستی نکن بزار اسمت اون پایین باشه هیچ ایرادی نداره شرکت در مباحث ازاد بصورت رسمی اگه هم دوست نداری بیای اینجوری هم نیا 66 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۱ ------ برداشت شما از نبودن اسم کسی زیر تالار لزوما درست نیست! و صرفا یه برداشت شخصیه! ------ و خب البته نشون دهنده دغدغه های ذهنیتون! 15 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۱ دروود آره یادش بخیر . . . اون زمان سوژه برای بحث بود . وقت و حوصله داشتیم. کاربران خوبی بودن و حضور داشتن.. شکاف بین کاربرا نبود. بحثایی که میشد ، بحث بود نه کل کل و روو کم کنی. کسی نبود جو رو بهم بریزه. دشمن نامرئی نداشتیم. ولی الان چی... همه چی عوض شده. هیچکس مثل سابق نیست. حتی ظاهر انجمن هم خشک و بی روح شده. به شخصه حاضرم دوباره به سرور انجمن فشار بیاد و دلمون برای همدیگه تنگ شه و دوباره مثل سابق شیم. 21 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۱ ------ برداشت شما از نبودن اسم کسی زیر تالار لزوما درست نیست! و صرفا یه برداشت شخصیه! ------ و خب البته نشون دهنده دغدغه های ذهنیتون! برداشت شما هم از نوشته من صرفا یه برداشت شخصیه و البته نشون دهنده دغدغه های ذهنیتون 8 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۱ دروود آره یادش بخیر . . . اون زمان سوژه برای بحث بود . وقت و حوصله داشتیم. کاربران خوبی بودن و حضور داشتن.. شکاف بین کاربرا نبود. بحثایی که میشد ، بحث بود نه کل کل و روو کم کنی. کسی نبود جو رو بهم بریزه. دشمن نامرئی نداشتیم. ولی الان چی... همه چی عوض شده. هیچکس مثل سابق نیست. حتی ظاهر انجمن هم خشک و بی روح شده. به شخصه حاضرم دوباره به سرور انجمن فشار بیاد و دلمون برای همدیگه تنگ شه و دوباره مثل سابق شیم. آره یادش بخیر نصف اعضا اینجا بودن صلح و صفا بود البته الانم هست باید یخ همه کم کم باز شه بیان الان تا یه پست میزنی بدو بدو یکی میرسه اول جبهه میگیره یادش بخیر بعضی وقتا از خنده روده بر میشدیم پای همین بحثا اینقدرا بحثها جدی نبود شوخی بیشتر قاتیش بود فکر میکنم دوباره درست بشه 10 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۱ حالا بعد این تالار آزاد می ره بخش طلایی همین یکی دو تا مشتریشم می پره! 12 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۱ گفتگو ازاد واقعا تالار لوسی شده ! همش اسپم همش خاطره نویسی هیچ چیزی توش بررسی نمیشه بحث نمیشه روش یکی در هزار تاپیک های خوبی هم میاد بالا اما یا کسی دیگه حسش و نداره یا زود تخته میشه یاد قدیم بخیر ! 15 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۱ گفتگو ازاد واقعا تالار لوسی شده !همش اسپم همش خاطره نویسی هیچ چیزی توش بررسی نمیشه بحث نمیشه روش یکی در هزار تاپیک های خوبی هم میاد بالا اما یا کسی دیگه حسش و نداره یا زود تخته میشه یاد قدیم بخیر ! تالار ازاد الان یکمی مورد بی مهری دوستای قدیمیتر قرار گرفته امیدوارم بیان و بنویسن مطمئنا خوانندگانش از بچه های خودمونن همین الان اون پایین 9 تا مهمون بود بابا خداییش دم در بده بفرمایید تو 9 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۱ حالا بعد این تالار آزاد می ره بخش طلایی همین یکی دو تا مشتریشم می پره! بعید میدونم این اتفاق بیفته گویا همه مخالفن و البته حق هم با اکثریته مدیریت اینجا هم همیشه دموکراتیک عمل کرده 7 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۱ آقا دست و پا بسته بودن میدونی یعنی چی؟ یعنی یک مرغ بیچاره ای که بندازنش توی یک قفس پُر خروس، بگن پس چرا قدقد نمیکنی !!! یک خروس صدتا مرغ رو حریفه، حالا حساب کن یک مرغ توی اینهمه خروس. من تا جایی که از وضعیت خودم خبر دارم( کاری به دیگران ندارم) حکایت من یکی که مثل این مرغه هست، هیچ رقمه جرات حرف زدن حول هیچ مسئله جدی رو ندارم. حتی جدیدا شوخی هم میکنم برام حرف در میارن که منظورت فلان چیز بود. به نوعی باید بگم، دور و برم رو پر خروس میبینم. :icon_razz: 15 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۱ هیییییییییییی واقعا یادش بخیر من امروز بعد از مدتهای مدیدی پست زدم چقدرم روحیم عوض شد بزودی فعالیتم بیشتر خواهد شد 11 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۱ من نفهمیدم این قضیه چه ربطی به با کلاس بودن داشت ؟!! اصلا قبلا با کلاس بودن تو انجمن چه شکلی بود که حالا این شکلی شده ؟! تاپیکهایی که نصفش واسه عهد بوقه اومده بالا معلومه 18 تا کاربر نمیاد تو تالار واسه خوندنشون! 10 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۱ واقعا تالار خوبیه ادم هر موقع کم میاره میره یه 4تا مطلب و موضوع جالب میخونه روحیش عوض میشه نمی دونم چرا اما تازگیا برام مهم شده 6 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۱ من نفهمیدم این قضیه چه ربطی به با کلاس بودن داشت ؟!! اصلا قبلا با کلاس بودن تو انجمن چه شکلی بود که حالا این شکلی شده ؟! تاپیکهایی که نصفش واسه عهد بوقه اومده بالا معلومه 18 تا کاربر نمیاد تو تالار واسه خوندنشون! شادمهر جان اگه دوستان مثل قدیم بیان و بنویسن مطمئنن از قدیم هم بهتر میشه شما خودت دوست داری جو صمیمت قدیم رو بازم اینجا ببینی ؟ مسلما جوابت مثبته ماها که معصوم نیستیم 4 تا اشتباه کردیم نتیجه این شد حالا باید تا اخرش پای همونا بایستیم اگه بخواهیم میشه 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۱ راستش دیگه حسش نیست اصلا پست بزنیم نمی دونم چرا شاید بخاطر افرادی که یهویی وارد می شوند همه بحثها رو قاطی پاتی میکنند دل و دماغ نمونده برای کسی 6 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۱ راستش دیگه حسش نیست اصلا پست بزنیم نمی دونم چراشاید بخاطر افرادی که یهویی وارد می شوند همه بحثها رو قاطی پاتی میکنند دل و دماغ نمونده برای کسی اتفاقا دو تا نظر مخالف باشه بد نیستا همش که نمیشه بحث هایی راه انداخت و همه موافق هم باشن انقدر حال میده گیس و گیس کشی بعد که بحث تموم شد یواشکی همو و ماچ کنن و آشتی کنن:w58: 6 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۱ خدا وکیلی خودتون قضاوت کنین در حال حاضر 18 کاربر در حال مشاهده این انجمن هستند.. (4 عضو & 14 مهمان) هوتن, amirgb, reza.eng, viviyan 3 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۱ الهی جز جیگر بزنه هرکی نیاد 5 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۱ الهی جز جیگر بزنه هرکی نیاد هوی چی چیو جز جیگر بزنه مثل خان ننه ها نفرین میکنی شب جمعه ای من همش آخرین ارسالها رو میزنم ولی همش تاپیکای آزاد و باز میکنم 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۱ اتفاقا دو تا نظر مخالف باشه بد نیستا همش که نمیشه بحث هایی راه انداخت و همه موافق هم باشن انقدر حال میده گیس و گیس کشی بعد که بحث تموم شد یواشکی همو و ماچ کنن و آشتی کنن:w58: آخه در اون حد بد نیست ولی همچین میشه بحث فراتر از گیس کشی خودت در جریانی دیگه ........ بعضی وقتها به حدی میرسه آدم از خوندن حرفهای تکراری بعضی ها سرگیجه و تهوع میگیره....... البته فعلا شره این مدلها کم شده نسبتا 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده