Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۸۸ ببینم مغز پسر که نمیده به سیبیلاش!؟ :banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52: لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۸۸ ببینم مغز پسر که نمیده به سیبیلاش!؟ :banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52: نه یه بار داد سیبیلاش نخوردنپ گفتن بو میده پوکه هیچ خواصی هم نداره به درد نمیخوره:persiana__hahaha: لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۸۸ اول از همه سلام میگمو به خودمم تبریک که عضو سیبیلو ها شدم! رو سفیدتون میکنم! به من میگن سیبیل درشت!! حالا شکار بعدی کیه؟ لینک به دیدگاه
mona_serendipity 4365 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۸۸ دو نبشش احیانا صولتی نیست؟! آخ آخ فرناز راست می گی. نکنه من رو سوژه کردن؟ لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۸۸ اول از همه سلام میگمو به خودمم تبریک که عضو سیبیلو ها شدم!رو سفیدتون میکنم! به من میگن سیبیل درشت!! حالا شکار بعدی کیه؟ به سیبیل درشتی پا گنده ای رو اضافه کن!!! لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۸۸ به سیبیل درشتی پا گنده ای رو اضافه کن!!! (دست گنده!) می خوای مورد حمله قرار بگیری؟ من الان یکی از اعضای سیبیلو هاما! لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۸۸ (دست گنده!)می خوای مورد حمله قرار بگیری؟ من الان یکی از اعضای سیبیلو هاما! الان تهدیدی کردی پا گنده ؟ لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۸۸ الان تهدیدی کردی پا گنده ؟ تا حدودی نیمه ابری،آره! باهاس برات یه برنامه ی سیبیلویی بنویسم! لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۸۸ تا حدودی نیمه ابری،آره!باهاس برات یه برنامه ی سیبیلویی بنویسم! یه کاری نکن 4شنبه سوری بجای دینامیت خودتو بندازم تو آتیشااااااااااااااااااااااا لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۸۸ یه کاری نکن 4شنبه سوری بجای دینامیت خودتو بندازم تو آتیشااااااااااااااااااااااا دینامیتو نمیندازن تو آتیش! اگه بندازی تو آتیش خراب میشه.فقط جرقه میزنه.منفجر نمیشه!! تو هم یکاری نکن که مجبور بشم تا توی سمنوت نمک بریزما! لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۸۸ دینامیتو نمیندازن تو آتیش!اگه بندازی تو آتیش خراب میشه.فقط جرقه میزنه.منفجر نمیشه!! تو هم یکاری نکن که مجبور بشم تا توی سمنوت نمک بریزما! حالا من میندازم !!!بذار خراب شه! تو هم یه خط بزرگ بکش دور پیتزا این هوااااااااااااااااااااااااااااااا لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۸۸ حالا من میندازم !!!بذار خراب شه!تو هم یه خط بزرگ بکش دور پیتزا این هوااااااااااااااااااااااااااااااا اونو با این قاطی نکن! حرف مرد یکیه!:smiley (18): اصلاً این بحثو خودت راه انداختی! باهاس 2تا پیتزا بخری! لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۸۸ اونو با این قاطی نکن!حرف مرد یکیه!:smiley (18): اصلاً این بحثو خودت راه انداختی! باهاس 2تا پیتزا بخری! :banel_smiley_4: نیمیخرممممممممممممم لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۸۸ :banel_smiley_4:نیمیخرممممممممممممم خوب نخر...:banel_smiley_4::banel_smiley_4: منم بهت ترقه نمیدم! لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۸۸ خوب نخر...:banel_smiley_4::banel_smiley_4:منم بهت ترقه نمیدم! :scared9: لینک به دیدگاه
mona_serendipity 4365 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۸۸ اعتراف کنید برای کی نقشه کشیدین؟ فکر می کنم در مورد من باشه چون مموشک به خواسته اش نرسید :banel_smiley_52: لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۸۸ سلام به سيبيلوهاااااااااااااااااااا كه دخترم سر دسته اشونه الهي كارشون 20 من تضمين مي كنم كه كارشون حرف نداره حسابي اسپم مي كنن خيلي باحاله:4chsmu1: لینک به دیدگاه
sih092 1978 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۸۸ سلام و درود خدمت همه ی سیبیلو های عزیز از همین الان به قربانی بعدی تسلیت میگم:TAEL_156: :w155: لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۸۸ نه یه بار داد سیبیلاش نخوردنپ گفتن بو میده پوکه هیچ خواصی هم نداره به درد نمیخوره:persiana__hahaha: ایول پس مغز دخترا رو می خوره! نکنه مغزه تو رو هم خورده؟ :Laie_28: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده