Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ من . اخه من سطح سوادم کمهیه سری به جزوه های دانشگاهم زدم. این شکل چه موتوریه و چه خاصیتی داره؟ سه فاز به L1 ،L2 ،L3 وصل میشه و سیم پیچ های بین AA'وBB'وCC'سیم پیچ های استاتور هست فقط بخشید که رسم شکل و دست خطم بده این مشکل از اول دبستان داشتم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مهندس کجایی ......بیا یه راهنمایی بکنید بچه ها راحت تر حدس بزنن.... 5 لینک به دیدگاه
rasool1370 1777 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ با سلام این یک موتور سه فازه مخصوص هست که برق ورودی به سیم پیچ های رتور وصل میشه و سیم پیچ رتور هم یک سیم پیچ سه فاز هست دقیقا مثل رتور موتور رتور سیم پیچی . Aa'وbb'وcc' سیم پیچ های استاتور هستند که با جاروبک به سیم پیچ کلکتور دار وصل میشه و با تغیر جای جاروبک ها تغیراتی تو موتور به وجود میاد. سیم پیچ کلکتور دار هم به عنوان یک مبدل رکانسی عمل میکنه یک ولتاژ هم فرکانس با ولتاژ سیم پیچ استاتور به ما میده که میتونیم به سیم پیچ استاتور تزریق کنیم 4 لینک به دیدگاه
rasool1370 1777 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ موتورسنکرون نیست رتور موتور سنکرون یک سیم پیچی dc داره ولی سیم پیچ رتور این سه فازه 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ بچه ها بیاین جواب بدید......بچه های قدرت کجان..... 2 لینک به دیدگاه
rasool1370 1777 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۴ موتورهای القایی منظورتون نفهمیدم 2 لینک به دیدگاه
mherdad 3826 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ منظورم موتورهای القایی سه فاز نیست 1 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۴ منظورتون نفهمیدم مهندس کجایی بیا یه سروسامونی ب این حدسا بده..... 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۴ و من همچنان فقط میتونم بگم پروردگارا 2 لینک به دیدگاه
rasool1370 1777 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۴ با سلام این موتور شراک ریشتر هست. دور این موتور میشه از 0/6 میدان دوار تا 1/4 میدان دورار تنظیم کرد. توضیح کار کردش طلبتون تا چند روز اینده 5 لینک به دیدگاه
rasool1370 1777 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۴ من فقط یه جاروبک تو عکس دیدم 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۴ خوب یکم عکسو واضح تر بذارید.....توهم توهمه..... 4 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۴ من فقط یه جاروبک تو عکس دیدم کجاش شبیه جاروبکه خوب یکم عکسو واضح تر بذارید.....توهم توهمه..... ازدستی اینجوری گذاشتم خیلی آسونه یه راهنمایی تووسایل ارتباطی کاربرد دارد یه حدسی بزن 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۴ کجاش شبیه جاروبکه ازدستی اینجوری گذاشتم خیلی آسونه یه راهنمایی تووسایل ارتباطی کاربرد دارد یه حدسی بزن منکه سرگیجه گرفتم عکسا پیچ تو پیچه..... وسایل ارتباطی.... دل و جیگر چیو ریختی بیرون..... 4 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۴ هیچی فقط یه تلفن بود اونم بچگیهادل وجیگرش راریختم بیرون. 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۴ از این تلفن قدیمیاست..........الان عکسه اونه.... 1 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۴ از این تلفن قدیمیاست..........الان عکسه اونه.... :icon_razz:بخت تو با تو یار نبود/جواب ندادی تند و زود/اگه برنده میشدی/این جایزه مال تو بود .کدامین جایزه من فهمیدمکاسه زنگ تلفنه گل گفتی ای گل گفتی /مثل یه بلبل گفتی /جواب عالی دادی /غنچه بودی شکفتی 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده