saghar... 6666 ارسال شده در 14 بهمن، 2014 فلت ال جی شکلات KG800 ؟! افرین عزیزم ولی چرا اینقد زود گفتی؟ عکس بعدی 5
Abbas.H 15131 ارسال شده در 14 بهمن، 2014 افرین عزیزمولی چرا اینقد زود گفتی؟ عکس بعدی سلام بچه ها صب یه سر اومدم دیدم سخته رفتم عکسای راحت تر بزارید فلت الجی شکلات KG800 رو از کجام در بیارم بگم ؟ شوخی کردم .. خوب بود 6
saghar... 6666 ارسال شده در 14 بهمن، 2014 سلام بچه ها صب یه سر اومدم دیدم سخته رفتم عکسای راحت تر بزارید فلت الجی شکلات KG800 رو از کجام در بیارم بگم ؟ شوخی کردم .. خوب بود سلام مهندس سخت بود؟نبود... اسون باشه که دیگه جالب نیست باید سخت باشه تا دوهفته جوابش پیدا نشه 6
m@ry@71 3690 ارسال شده در 18 بهمن، 2014 ای سی های صوت هستند که با TDAشروع میشن آی سی صوت میباشد اما با TDA شروع نمیشود!! LM4702 audio power amplifier:w16: ممنون از شما 7
Eng.KouRosH 9176 ارسال شده در 6 خرداد، 2015 سلام اگه گفتین این چه نوع موتوریه رو چه دستگاهی وصل شده اون کابلی که واسه تخته کلم جلویی رفته واسه سیم پیچ رتورشه به نظر میاد از اون دسته موتورهایی باشه که به رتورشون توسط حلقه لغزان برق داده میشه ........... 5
axman 271 ارسال شده در 6 خرداد، 2015 رو چه دستگاهی وصل شده اون کابلی که واسه تخته کلم جلویی رفته واسه سیم پیچ رتورشه به نظر میاد از اون دسته موتورهایی باشه که به رتورشون توسط حلقه لغزان برق داده میشه ........... موتور روی یه پرس المانی نصبه راهنمایی1 روی کلم جلویی ذغال نصب شده راهنمایی 2 به اون ذغال ها دوتا کنتاتور فرمان میده وروی گشتاور موتور تاثیر داره راهنمایی 3 خودمم نمیدونم چه موتوریه 3
Eng.KouRosH 9176 ارسال شده در 6 خرداد، 2015 موتور روی یه پرس المانی نصبه راهنمایی1 روی کلم جلویی ذغال نصب شده راهنمایی 2 به اون ذغال ها دوتا کنتاتور فرمان میده وروی گشتاور موتور تاثیر داره راهنمایی 3 خودمم نمیدونم چه موتوریه وقتی زغال هست یعنی حلقه لغزان هم هست فک کنم چن تا زغال هست؟ 1
emanrahemi 439 ارسال شده در 6 خرداد، 2015 سلام اگه گفتین این چه نوع موتوریه باتوجه توضیحات شما فکر کنم موتور سنکرون باشد 5
Eng.KouRosH 9176 ارسال شده در 6 خرداد، 2015 موتورش به نظرم آسنکرون هست با رتور سیم پیچی شده اون کنتاکتورهایی هم که گفتی بخاطر رئوستاشه که موقع راه اندازی برای کم کردن جریانش هست هست با اتصال هر کدوم مقدار مقاومتکه تو مدار میاد فرق میکنه در نتیجه سرعتشم کمی فرق میکنه گشتاورشم تغییر میکنه اینم توضیح و مزایا و معایبش: موتور آسنکرون با روتور سیم پیچی شده (روتور رینگی) [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=class: pico_body]● روتور سیم پیچی شده : به جای میله ، استاتور را می توان سیم پیچی سه فاز كرد و اینسیم پیچها را به صورت ستاره وصل می كنیم . درروی محور این موتور سه حلقه كه نسبت به هم و نسبت به محور عایق هستند (رینگ) قرار دارد . سه سر سیم پیچی روتور به این سه حلقه متصل می شود و به وسیله جاروبكهائی كه روی حلقه ها تكیه دارند به یك مقاومت سه فاز ستاره متصل میشود. ● مزایای موتور آسنكرون با روتور سیم پیچی شده : ▪ در موقع شروع به كار گشتاور قوی دارد . ▪ بر خلاف موتور آسنكرون با روتور قفسه ای كه جریان شروع به كار آنها كم است جریان شروع به كار كمی دارد . ▪ سرعت آن در مقابل بارهای مختلف تقریباً ثابت است . ▪ تعداد دور آن تا حدی قابل تنظیم است .( با كم و زیاد كردن رئوستا راه انداز ) ▪ میتوان تا حدی بار آن را زیاد كرد . ▪ معایب موتورهای آسنكرون با روتور سیم پیچی شده : ▪ در مقابل تغییر ولتاژ حساسیت دارد . ▪ ضریب قدرت آن در موقعیكه بار به حد نرمال نیست كم می باشد . ▪ ضریب قدرت آنها نسبت به ضریب قدرت موتور آسنكرون با روتور قفسه ای كمتر است. ● موارد استفاده و كاربرد موتورهای آسنكرونبا روتور سیم پیچی شده : ا▪ ز موتور آسنكرون با روتور سیم پیچی شده : برای قدرت های خیلی زیاد مخصوصاً اگر با فشار قوی باشد استفاده می شود و یا اینكه در موقع شروع به كار ، موتور احتیاج به گشتاور زیاد داشته باشد مانند به راه انداختن ترن یا جرثقیلها و غیره[/TD] [/TR] [/TABLE] 6
Mohammad-Ali 9730 ارسال شده در 5 شهریور، 2015 یکمی توضیح میدین دربارش ؟ مزایا:خاصیت القایی خوب-ضدآب تولیدنویزکم-سبک-معایب:شکننده بودن -قابل انعظاف نبودن 4
Mohammad-Ali 9730 ارسال شده در 11 شهریور، 2015 چیست؟ آفرین هیچکس نگفت:icon_razz:واقعامرسی مهندسین اینقدرماروتحویل نگیرین هسته فریت مزایا:خاصیت القایی خوب-ضدآب تولیدنویزکم-سبک-معایب:شکننده بودن -قابل انعظاف نبودن درضمن از mahnaazz,mherdad,Yamna 1 هم متشکرم بخصوص Abbas.H حداقل امدندوسعی کردند مثل Abbas.H ولی کسانی که دعوتشونهم کردندنیامدندبی معرفتا 3
مجید بهره مند 43111 ارسال شده در 16 شهریور، 2015 برای ساعت هست یکی از تصاویر پشت ساعت هست اون یکیشم روی ساعت جایی که عقربه ها نصب میشن 2
deremel400 495 ارسال شده در 16 شهریور، 2015 این عکس چیست؟ کلید فشاری تایمر دار با سیستم روتاری انکودر 2
Mohammad-Ali 9730 ارسال شده در 16 شهریور، 2015 کلید فشاری تایمر دار با سیستم روتاری انکودر متعصفانه خیر 2
ارسال های توصیه شده