Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۲ مگه قرار نبود هر کسی درست جواب داد در مورد قطعه توضیح بده ؟؟؟ الان من یه چیزایی در موردش میدونم. ولی خب بهتره یه مقداری هم دوستمون توضیح بدن تا بیشتر یاد بگیریم 3 لینک به دیدگاه
MahSa.92 2151 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۲ سنسور ارتعاش سنجی اولین وسیله مورد نیاز برای اندازه گیری ارتعاشات و ابزاری است که حرکت ارتعاشی را حس کرده و آن را به یک سیگنال الکتریکی AC متناسب با حرکت ارتعاشی، تبدیل می کند. سنسورهای ارتعاش سنجی تماسی در 3 گروه دسته بندی می شوند: 1- شتاب سنج (Accelerometers) 2- سرعت سنج (Velocity meters) 3- جابجایی سنج (Displacement Probes) اغلب لرزش سنج ها یا ویبروشن متر ها یا همان ارتعاش سنج ها هر سه سنسور فوق را دارا هستند. 4 لینک به دیدگاه
MahSa.92 2151 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۲ مگه قرار نبود هر کسی درست جواب داد در مورد قطعه توضیح بده ؟؟؟ الان من یه چیزایی در موردش میدونم. ولی خب بهتره یه مقداری هم دوستمون توضیح بدن تا بیشتر یاد بگیریم اطلاعات زیادی ندارم.... شمام اطلاعاتتونو بذارید.... 2 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۲ اطلاعات زیادی ندارم....شمام اطلاعاتتونو بذارید.... ممنون بابت اطلاعاتی که دادین. منم تقریبا در همین حد میدونستم :icon_gol: عکس بعدی رو بزارید 1 لینک به دیدگاه
MahSa.92 2151 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۲ شبیه آنالایزر پروب هست[/quote نه نیست... 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۲ یه چیزی تو مایه های شمارشگر تعداد مثل تعداد دور یا چیزی تو این مایه ها است؟؟ 3 لینک به دیدگاه
MahSa.92 2151 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۲ یه چیزی تو مایه های شمارشگر تعداد مثل تعداد دور یا چیزی تو این مایه ها است؟؟ نه عزیزم شمارش گر نیست... لینک به دیدگاه
MahSa.92 2151 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۲ صلوات شمار فشاری صلواااات شمااااررررر:icon_pf (34): "فشار" یه چیزی حالا 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۲ فکر میکنم باید کنترل فشار مایعات باشه نه؟ درواقع همون سنسور فشار آیا؟ 4 لینک به دیدگاه
Unline 349 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۲ ترنسدیوسر یا ایزولیتور اتفاقا مدتی پیش مطلبی در موردش در انجمن دیگری مطالعه کرده بودم که گشتم و پیداش کردم این هم جهت توضیح خدمت شما برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
MahSa.92 2151 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۲ ترنسدیوسر یا ایزولیتور اتفاقا مدتی پیش مطلبی در موردش در انجمن دیگری مطالعه کرده بودم که گشتم و پیداش کردم این هم جهت توضیح خدمت شما برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام فکر میکنم باید کنترل فشار مایعات باشه نه؟درواقع همون سنسور فشار آیا؟ بلههههه درسته..... 4 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۲ خوب این قطعه که دورش خط قرمز کشیدم چیه..خیلی سادست 4 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۲ خوب این قطعه که دورش خط قرمز کشیدم چیه..خیلی سادست پل دیود ازاین ساده تر نداشی بذاری 4 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۲ این تصویری که میگذارم کمی سخته حدسش اما میخوام گید این تصئیر متعلق به کدوم قسمت تلویزیون میشه 4 لینک به دیدگاه
deremel400 495 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۲ این تصویری که میگذارم کمی سخته حدسش اما میخوام گید این تصئیر متعلق به کدوم قسمت تلویزیون میشه قسمت برد مدار چاپی سبز رنگ:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۲ قسمت برد مدار چاپی سبز رنگ:hapydancsmil: نه عزیز دل..منظورم اینش نبود..بله مسلمه این عکس متعلق به یه فیبر مدار چاپی سبز هست اما کل برد تلویزیون همین رنگه منظورم اینه با توجه به آرایش پایه ها ، این کدوم بخش تلویزیون میشه؟مربوط به کدوم طبقه از تلویزیونه؟ 5 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۲ نه عزیز دل..منظورم اینش نبود..بله مسلمه این عکس متعلق به یه فیبر مدار چاپی سبز هست اما کل برد تلویزیون همین رنگه منظورم اینه با توجه به آرایش پایه ها ، این کدوم بخش تلویزیون میشه؟مربوط به کدوم طبقه از تلویزیونه؟ فک میکنم مربوط به لامپ تلویزیون باشه، شایدم قسمت تغذیه 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده