Abbas.H 15131 ارسال شده در 23 مهر، 2013 مگه قرار نبود هر کسی درست جواب داد در مورد قطعه توضیح بده ؟؟؟ الان من یه چیزایی در موردش میدونم. ولی خب بهتره یه مقداری هم دوستمون توضیح بدن تا بیشتر یاد بگیریم 3
MahSa.92 2151 ارسال شده در 24 مهر، 2013 سنسور ارتعاش سنجی اولین وسیله مورد نیاز برای اندازه گیری ارتعاشات و ابزاری است که حرکت ارتعاشی را حس کرده و آن را به یک سیگنال الکتریکی AC متناسب با حرکت ارتعاشی، تبدیل می کند. سنسورهای ارتعاش سنجی تماسی در 3 گروه دسته بندی می شوند: 1- شتاب سنج (Accelerometers) 2- سرعت سنج (Velocity meters) 3- جابجایی سنج (Displacement Probes) اغلب لرزش سنج ها یا ویبروشن متر ها یا همان ارتعاش سنج ها هر سه سنسور فوق را دارا هستند. 4
MahSa.92 2151 ارسال شده در 24 مهر، 2013 مگه قرار نبود هر کسی درست جواب داد در مورد قطعه توضیح بده ؟؟؟ الان من یه چیزایی در موردش میدونم. ولی خب بهتره یه مقداری هم دوستمون توضیح بدن تا بیشتر یاد بگیریم اطلاعات زیادی ندارم.... شمام اطلاعاتتونو بذارید.... 2
Abbas.H 15131 ارسال شده در 24 مهر، 2013 اطلاعات زیادی ندارم....شمام اطلاعاتتونو بذارید.... ممنون بابت اطلاعاتی که دادین. منم تقریبا در همین حد میدونستم :icon_gol: عکس بعدی رو بزارید 1
mahnaz 7584 ارسال شده در 24 مهر، 2013 یه چیزی تو مایه های شمارشگر تعداد مثل تعداد دور یا چیزی تو این مایه ها است؟؟ 3
MahSa.92 2151 ارسال شده در 24 مهر، 2013 یه چیزی تو مایه های شمارشگر تعداد مثل تعداد دور یا چیزی تو این مایه ها است؟؟ نه عزیزم شمارش گر نیست...
MahSa.92 2151 ارسال شده در 24 مهر، 2013 صلوات شمار فشاری صلواااات شمااااررررر:icon_pf (34): "فشار" یه چیزی حالا 3
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 24 مهر، 2013 فکر میکنم باید کنترل فشار مایعات باشه نه؟ درواقع همون سنسور فشار آیا؟ 4
Unline 349 ارسال شده در 24 مهر، 2013 ترنسدیوسر یا ایزولیتور اتفاقا مدتی پیش مطلبی در موردش در انجمن دیگری مطالعه کرده بودم که گشتم و پیداش کردم این هم جهت توضیح خدمت شما برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5
MahSa.92 2151 ارسال شده در 25 مهر، 2013 ترنسدیوسر یا ایزولیتور اتفاقا مدتی پیش مطلبی در موردش در انجمن دیگری مطالعه کرده بودم که گشتم و پیداش کردم این هم جهت توضیح خدمت شما برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام فکر میکنم باید کنترل فشار مایعات باشه نه؟درواقع همون سنسور فشار آیا؟ بلههههه درسته..... 4
peyman sadeghian 30244 ارسال شده در 25 مهر، 2013 خوب این قطعه که دورش خط قرمز کشیدم چیه..خیلی سادست پل دیود ازاین ساده تر نداشی بذاری 4
peyman sadeghian 30244 ارسال شده در 25 مهر، 2013 این تصویری که میگذارم کمی سخته حدسش اما میخوام گید این تصئیر متعلق به کدوم قسمت تلویزیون میشه 4
deremel400 495 ارسال شده در 26 مهر، 2013 این تصویری که میگذارم کمی سخته حدسش اما میخوام گید این تصئیر متعلق به کدوم قسمت تلویزیون میشه قسمت برد مدار چاپی سبز رنگ:hapydancsmil: 3
peyman sadeghian 30244 ارسال شده در 26 مهر، 2013 قسمت برد مدار چاپی سبز رنگ:hapydancsmil: نه عزیز دل..منظورم اینش نبود..بله مسلمه این عکس متعلق به یه فیبر مدار چاپی سبز هست اما کل برد تلویزیون همین رنگه منظورم اینه با توجه به آرایش پایه ها ، این کدوم بخش تلویزیون میشه؟مربوط به کدوم طبقه از تلویزیونه؟ 5
Abbas.H 15131 ارسال شده در 26 مهر، 2013 نه عزیز دل..منظورم اینش نبود..بله مسلمه این عکس متعلق به یه فیبر مدار چاپی سبز هست اما کل برد تلویزیون همین رنگه منظورم اینه با توجه به آرایش پایه ها ، این کدوم بخش تلویزیون میشه؟مربوط به کدوم طبقه از تلویزیونه؟ فک میکنم مربوط به لامپ تلویزیون باشه، شایدم قسمت تغذیه 3
ارسال های توصیه شده