mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۱ جعبه زرده چیه؟به چه درد میخوره؟ اون جعبه همون کار اصلی تطبیق امپدانس رو انجام میده 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۱ اون جعبه همون کار اصلی تطبیق امپدانس رو انجام میده دیگه جوابو دادی...تازه میخواستم حدس بزنم... عکس بعدی رو بزار 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۱ دیگه جوابو دادی...تازه میخواستم حدس بزنم... عکس بعدی رو بزار نه دیگه اینکه جواب عکس قبلی بود سوال این بود که این جارو برای چی گذاشتنش؟؟ 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۱ یه راهنمایی میکنم مربوط به نوع ارتباط پست ها میشه:6404: 1 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۱ نه دیگه اینکه جواب عکس قبلی بود سوال این بود که این جارو برای چی گذاشتنش؟؟ واسه خنده ؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۱ یه راهنمایی میکنم مربوط به نوع ارتباط پست ها میشه:6404: یعنی اگه ارتباط تلفنی باشه یا پست تصویری باشه یا....فرق میکنه 1 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۱ یعنی اگه ارتباط تلفنی باشه یا پست تصویری باشه یا....فرق میکنه نه ارتباط که همیشه نوعش ثابته، منظورم نحوه اتصال پست ها بود که سه نوع داشت... بقیه شو توی گفتگوی هفته پیدا کنین 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۲ یعنی واااااااقعا کسی نیست سوال این عکسو جواب بده 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۲ یعنی واااااااقعا کسی نیست سوال این عکسو جواب بده راهنمایی کن 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۲ راهنمایی کن مربوط میشه به نوع اتصال پست ها به هم 1 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۲ بیایید ببینم این یکیو چیکار می کنید:gnugghender: این عکسو قبلا گذاشته بودم کارشم گفتم حالا بگید ببینم این جای خالی که با دایره قرمز مشخصش کردم برای چیه؟؟؟؟ جواب کاملشم توی گفتگوی هفته یازدهم بعد از جواب درستتون میدم کی اول حدس میزنه؟؟؟:druze3cfjhkv7q65cc0 دیگه زحمت نکشین خودم خسته شدم میگم توی پست های فشار قوی برای انتقال اطلاعات سه نوع ارتباط بود: 1. اتصال فاز به زمین 2.اتصال فاز به فاز 3.اتصال بین دو مداری توضیحات اضافی توی گفتگوی هفته یازدهم هست این عکس مربوط به حالت اول میشه که فقط از یک خط برای انتقال اطلاعات استفاده میشه که یه ورودی ویه خروجی داره که ورودی از خطی که استفاده شده میاد و خروجیشم به PLC مربوطه میرسه. اما وقتی از دو خط برای انتقال اطلاعات استفاده بشه (حالت دوم و سوم) چون یه دستگاه plc کلا برای ارتباط هر دو پست باهم وجود داره دو تا از این جعبه های LMU وجود داره که به هم وصلن (در واقع دوتا ورودی داریم و یه خروجی). توی LMU اصلی اون جای خالی دقیقا یه جعبه زرد مثل جعبه زرد بالای عکس میزارن که در واقع LMU دوم میاد بهش وصل میشه و دوتا ورودی به یه خروجی میرسن. وقتی یکی از خط ها قطع بشه بصورت خودکار خطی که وصله میاد توی مدار و به PLC میرسه 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۲ دیگه زحمت نکشین خودم خسته شدم میگم توی پست های فشار قوی برای انتقال اطلاعات سه نوع ارتباط بود: 1. اتصال فاز به زمین 2.اتصال فاز به فاز 3.اتصال بین دو مداری توضیحات اضافی توی گفتگوی هفته یازدهم هست این عکس مربوط به حالت اول میشه که فقط از یک خط برای انتقال اطلاعات استفاده میشه که یه ورودی ویه خروجی داره که ورودی از خطی که استفاده شده میاد و خروجیشم به PLC مربوطه میرسه. اما وقتی از دو خط برای انتقال اطلاعات استفاده بشه (حالت دوم و سوم) چون یه دستگاه plc کلا برای ارتباط هر دو پست باهم وجود داره دو تا از این جعبه های LMU وجود داره که به هم وصلن (در واقع دوتا ورودی داریم و یه خروجی). توی LMU اصلی اون جای خالی دقیقا یه جعبه زرد مثل جعبه زرد بالای عکس میزارن که در واقع LMU دوم میاد بهش وصل میشه و دوتا ورودی به یه خروجی میرسن. وقتی یکی از خط ها قطع بشه بصورت خودکار خطی که وصله میاد توی مدار و به PLC میرسه آورین خوب درسایی که یهت دادمو پس میدی 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۲ آورین خوب درسایی که یهت دادمو پس میدی فعلا کوروش خان با شما کار دارم:167: من این همه میام آموزش میدم توی گفتگوی هفته دریغ از اینکه یه نفر بخونه (بجز بعضیا!!) دقیقا مشخص کنین که اینجا میان توی انجمن برق برای چی؟؟؟؟؟(این سوال همگانی بود مختص کوروش خان نبود) 2 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۲ دقیقا مشخص کنین که اینجا میان توی انجمن برق برای چی؟؟؟؟؟) واسه خنده ؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۲ فعلا کوروش خان با شما کار دارم:167: من این همه میام آموزش میدم توی گفتگوی هفته دریغ از اینکه یه نفر بخونه (بجز بعضیا!!) دقیقا مشخص کنین که اینجا میان توی انجمن برق برای چی؟؟؟؟؟(این سوال همگانی بود مختص کوروش خان نبود) واشه شادی:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۲ واسه خنده ؟؟ واشه شادی:hapydancsmil: فک نکنم غیر اینا هم باشه!!!! :banel_smiley_4: 1 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۲ فک نکنم غیر اینا هم باشه!!!! :banel_smiley_4: 1 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۲ فک نکنم غیر اینا هم باشه!!!! :banel_smiley_4: کاملا درسته ! ی سوالی دارم : این آیکنارو (smiles) از کجا میاری آبجی جون ؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده