Eng.KouRosH 9176 ارسال شده در 12 خرداد، 2013 کل اینترنتو گشتم پیداش کردم ایول من داشتم بازی آنلاین میکردم 3
Abbas.H 15132 ارسال شده در 12 خرداد، 2013 پس باید از اون نوع سنسورهایی باشه که برای پیدا کردن وسایل فلزی مسافرهای هواپیما توی فرودگاه استفاده میکنن باشهشبیه اینا آفرین این نوع سنسور ها برای مصارف خاص صنعتی استفاده میشه.یه استفاده شو شما گفتی یکیشم که بیشتر مورد استفاده قرار میگیره برای اخطار دادنه. این سنسورها کنار محل خطرناک محیط تولید نصب میشه،مثلا کنار پرس ها، و با عبور اعضای بدن مثل دست اون دستگاهو از کار میندازه. تعریف های *سنسور حفاظت* و *شمارنده* درست هستن.اما منظورتون از این تعاریف چیز دیگه ای بود. به خاطر همین گفتم اشتباهه 5
mahnaz 7584 ارسال شده در 12 خرداد، 2013 آفریناین نوع سنسور ها برای مصارف خاص صنعتی استفاده میشه.یه استفاده شو شما گفتی یکیشم که بیشتر مورد استفاده قرار میگیره برای اخطار دادنه. این سنسورها کنار محل خطرناک محیط تولید نصب میشه،مثلا کنار پرس ها، و با عبور اعضای بدن مثل دست اون دستگاهو از کار میندازه. تعریف های *سنسور حفاظت* و *شمارنده* درست هستن.اما منظورتون از این تعاریف چیز دیگه ای بود. به خاطر همین گفتم اشتباهه :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 4
Abbas.H 15132 ارسال شده در 12 خرداد، 2013 کل اینترنتو گشتم پیداش کردم باریکلا سرچ عکس تو گوگل بچه هارو به چالش نمیکشه.یکی که زبانش خوبه (خودمو نمیگما :)) با یه سرچ همه چی دسگیرش میشه به نظر من قبل از اینکه عکس بزارید تو گوگل سرچ کنید ببینید پیدا میشه یا نه.اگه شد برید سراغ فتوشاپ 6
mahnaz 7584 ارسال شده در 12 خرداد، 2013 خب :gnugghender: این چه دستگاهیه؟ راهنمایی:یه دستگاهیه که توی محوطه پست های برق استفاه میشه!!! 5
Abbas.H 15132 ارسال شده در 12 خرداد، 2013 خب :gnugghender: این چه دستگاهیه؟ راهنمایی:یه دستگاهیه که توی محوطه پست های برق استفاه میشه!!! جعبه کنترل اضافه باره ؟؟!!! 5
Eng.KouRosH 9176 ارسال شده در 13 خرداد، 2013 خب :gnugghender: این چه دستگاهیه؟ راهنمایی:یه دستگاهیه که توی محوطه پست های برق استفاه میشه!!! مربوط به دیتا اینای پست میشه 3
Eng.KouRosH 9176 ارسال شده در 13 خرداد، 2013 راستی ما بی نهایت تابلو داریم که هرکدوم واسه کاری ساخته میشن و انقد متنوع هستند که با یه نگاه ظاهری نمیشه گفت چیه خانم مهندس 3
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 13 خرداد، 2013 راستی ما بی نهایت تابلو داریم که هرکدوم واسه کاری ساخته میشن و انقد متنوع هستند که با یه نگاه ظاهری نمیشه گفت چیه خانم مهندس گوگل سرچ ارائه میدهد داریدارام 4
seyed mehdi hoseyni 27122 ارسال شده در 13 خرداد، 2013 گوگل سرچ ارائه میدهدداریدارام بر اینکه اسپم نباشه....احتمالا تابلوییه که تو پست استفاده میشه 4
mahnaz 7584 ارسال شده در 14 خرداد، 2013 مربوط به دیتا اینای پست میشه بعععععله از سیم هایی که توش استفاده شده مشخصه که ولتاژ بالا نیست و مربوط به انتقال اطلاعات میشه قراره در هفته آینده هم توی گفتگوی هفته در موردش بحث کنیم 4
mahnaz 7584 ارسال شده در 14 خرداد، 2013 گوگل سرچ ارائه میدهدداریدارام توی گوگل هم پیداش نمی کنید این عکسو خودم گرفتم گشتم نبود نگرد نیست... 4
mahnaz 7584 ارسال شده در 14 خرداد، 2013 بالاش نوشته Made in Iran محصول داخله تولید ملی اونو خودم حذف نکردم که کمی راهنمایی بشه که توی گوگل پیداش نمیکنید... 4
Eng.KouRosH 9176 ارسال شده در 14 خرداد، 2013 بعععععله از سیم هایی که توش استفاده شده مشخصه که ولتاژ بالا نیست و مربوط به انتقال اطلاعات میشه قراره در هفته آینده هم توی گفتگوی هفته در موردش بحث کنیم کوروش رو دست کم گرفتی خودم تابلوشو ساختم 3
mahnaz 7584 ارسال شده در 14 خرداد، 2013 کوروش رو دست کم گرفتی خودم تابلوشو ساختم حالا بفرمایید این دستگاهی که ساختین کارش چی بود؟؟؟ 4
Eng.KouRosH 9176 ارسال شده در 14 خرداد، 2013 حالا بفرمایید این دستگاهی که ساختین کارش چی بود؟؟؟ این دیگه جز اطلاعات محرمانه اس خب ما تو پست ها هم یه PLC داریم (با اون PLC اشتباه نگیریدا)که واسه ارتباط بین پست هاست خط فشارقوی حامل دیتا هم هست وقتی وارد پست میشه توسط لاین ترپ دیتاهاش جدا میشه این تابلوهم احتمالا واسه گرفتن دیتاهاس 3
mahnaz 7584 ارسال شده در 14 خرداد، 2013 این دیگه جز اطلاعات محرمانه اس خب ما تو پست ها هم یه PLC داریم (با اون PLC اشتباه نگیریدا)که واسه ارتباط بین پست هاست خط فشارقوی حامل دیتا هم هست وقتی وارد پست میشه توسط لاین ترپ دیتاهاش جدا میشه این تابلوهم احتمالا واسه گرفتن دیتاهاس یه راهنمایی: این تابلو بین لاین تراپ و PLC وصل میشه! 2
ارسالهای توصیه شده