mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ آورین حالا ایران تونسته تراشه بزنه یا نه؟یا قطعات دیگه ی الکترونیکو در حد آزمایشگاهیشو نمیدونم ولی صنعتی نه فعلا نپیچون جواب عکسو بگو 2 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ فیزیک الکترونیک ؟؟؟ ای شولوخ :))))) این یه شمش سیلیکونه ،تو دمای خیلی زیاد برای ساخت ادوات نیمه هادی در ابعاد میکرو یا نانو به کار میره البته تکنولوژیش اونقدی بالا هست که ایران حالا حالاها فقط باید جزوه شو تدریس کنه فقط :))) 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ در حد آزمایشگاهیشو نمیدونم ولی صنعتی نه فعلا نپیچون جواب عکسو بگو جواب دادم دیگه چیو باید بگم؟:vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ جواب دادم دیگه چیو باید بگم؟:vahidrk: چیرو گفتی؟؟؟؟ اسم دستگاهش چیه؟بگو کارش دقیق چیه؟ 1 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ چیرو گفتی؟؟؟؟ اسم دستگاهش چیه؟بگو کارش دقیق چیه؟ چیرو بگم آخه دستگاهش که نیستش یعنی نمیشه اطلاعاتی ازش پیدا کرد وقتی منبع ندارم چی بگم تو الکترونیکی هستی خودت بگو 1 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ فیزیک الکترونیک ؟؟؟ای شولوخ :))))) این یه شمش سیلیکونه ،تو دمای خیلی زیاد برای ساخت ادوات نیمه هادی در ابعاد میکرو یا نانو به کار میره البته تکنولوژیش اونقدی بالا هست که ایران حالا حالاها فقط باید جزوه شو تدریس کنه فقط :))) آفرین نمیدونم چرا پستتو الان دیدم این دستگاه رشد کریستال چوکرالسکیه، اون شمشی هم که هست شمش کریستالی سیلیکونه این شمش بعد از برش خوردن برای ساخت ادوات نیمه هادی یا مثلا این ای سی هایی که باهاشون کارمیکنیم بکار میره. داخل ای سی ها صفحات نازکی وحود داره که میلیونها ترانزیستور توش بکار رفته. اون میلیونها ترانزیستور رو روی برشهای نازکی از همین شمش ها میسازن که تکنولوژی فوق العاده بالاییه یعنی در حد نانو متر 3 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ * * * * راهنمایی هم نخواهید لدفا 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ * * * * راهنمایی هم نخواهید لدفا دستگاه الکترونیکی هوشمند کنترل پست چند نمونه از کارش: مانیتور اختلاف ولتاژ، اختلاف زاویه فاز ،....و به عنوان کنترل کننده منطقی قابل برنامه ریزی هم استفاده میشه 1 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ دستگاه الکترونیکی هوشمند کنترل پست چند نمونه از کارش: مانیتور اختلاف ولتاژ، اختلاف زاویه فاز ،....و به عنوان کنترل کننده منطقی قابل برنامه ریزی هم استفاده میشه نامرد میزاشتی جوهر عکس خشک بشه بعد میگفتی حداقل درسته :) گوگل ؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!! 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ نامرد میزاشتی جوهر عکس خشک بشه بعد میگفتی حداقل درسته :) گوگل ؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!! :hapydancsmil: پ ن پ خودم گفتم!!! 3 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۱ بیایید ببینم این یکیو چیکار می کنید:gnugghender: این عکسو قبلا گذاشته بودم کارشم گفتم حالا بگید ببینم این جای خالی که با دایره قرمز مشخصش کردم برای چیه؟؟؟؟ جواب کاملشم توی گفتگوی هفته یازدهم بعد از جواب درستتون میدم کی اول حدس میزنه؟؟؟:druze3cfjhkv7q65cc0 2 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۱ بیایید ببینم این یکیو چیکار می کنید:gnugghender: این عکسو قبلا گذاشته بودم کارشم گفتم حالا بگید ببینم این جای خالی که با دایره قرمز مشخصش کردم برای چیه؟؟؟؟ جواب کاملشم توی گفتگوی هفته یازدهم بعد از جواب درستتون میدم کی اول حدس میزنه؟؟؟:druze3cfjhkv7q65cc0 آبجی مهناز شمام نقطه ضعف مارو پیدا کردی همش میخوای این عکسو بزاری :))) یکمی از من یاد بگیر خو :)))))))))) 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۱ آبجی مهناز شمام نقطه ضعف مارو پیدا کردی همش میخوای این عکسو بزاری :)))یکمی از من یاد بگیر خو :)))))))))) خب اینو خودم تازه یاد گرفتم خواستم شما هم یادبگیرین اصن همینیه که هست باید جواب بدین:spiteful: 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۱ آبجی مهناز شمام نقطه ضعف مارو پیدا کردی همش میخوای این عکسو بزاری :)))یکمی از من یاد بگیر خو :)))))))))) رزروه برای گسترشش 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۱ خب بالا T1 پایینیش T2 خالیه گفتم شاید برا رزرو 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۱ جعبه زرده چیه؟به چه درد میخوره؟ 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۱ خب بالا T1 پایینیش T2 خالیه گفتم شاید برا رزرو درسته دقیقا یکی مثل بالاییش باید اونجا باشه ولی برای رزرو نیست 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده