mahnaz 7584 ارسال شده در 16 خرداد، 2013 چه عجب کارشم که از اسمش پیداس نیاز به توضیح نداره اینم نحوه اتصالش در سیستم راستشو بخوای من تاحالا اینو نشنیده بودم امروز که داشتم می گشتم پیداش کردم مرسی که باعث شدی چیز جدیدی یادبگیرم (پر رو نشیا:elivg5ddfqdy8k5mocf) 5
Eng.KouRosH 9176 ارسال شده در 16 خرداد، 2013 راستشو بخوای من تاحالا اینو نشنیده بودم امروز که داشتم می گشتم پیداش کردم مرسی که باعث شدی چیز جدیدی یادبگیرم (پر رو نشیا:elivg5ddfqdy8k5mocf) پس خوشحال باش که با من آشنا شدی کوروش بدنبال پیشرفت همه اس 4
mahnaz 7584 ارسال شده در 16 خرداد، 2013 پس خوشحال باش که با من آشنا شدی کوروش بدنبال پیشرفت همه اس گفتم نگما . . . جدا از شوخی مرسی 4
mahnaz 7584 ارسال شده در 16 خرداد، 2013 خب خب:gnugghender: اینسری یه عکس فول الکترونیکی میذارم :spiteful: این عکس خیییییییییلی سخته اینو میدونم، (البته ممکنه برای شما سخت نباشه) . فقط هم برای این مذارمش که کمی با تکنولوژی های الکترونیکی آشنا بشین شاید در آینده این اطلاعات بدردتون بخوره مخصوصا الکترونیکی های خالص کوروش خان اینقدر عجله نکن اینم عکس بعدی ببینم چی می کنیا این چه دستگاهیه؟؟؟؟؟؟؟ 2
Eng.KouRosH 9176 ارسال شده در 16 خرداد، 2013 خب خب:gnugghender: اینسری یه عکس فول الکترونیکی میذارم :spiteful: این عکس خیییییییییلی سخته اینو میدونم، (البته ممکنه برای شما سخت نباشه) . فقط هم برای این مذارمش که کمی با تکنولوژی های الکترونیکی آشنا بشین شاید در آینده این اطلاعات بدردتون بخوره مخصوصا الکترونیکی های خالص کوروش خان اینقدر عجله نکن اینم عکس بعدی ببینم چی می کنیا این چه دستگاهیه؟؟؟؟؟؟؟ نگو که تو گوگل نیست 1
mahnaz 7584 ارسال شده در 16 خرداد، 2013 نگو که تو گوگل نیست اینو از توی جزوه یکی از درسام آوردم واااااقعا نمیدونم هست یانه شایدم باشه :spiteful: 1
mahnaz 7584 ارسال شده در 16 خرداد، 2013 نمیدونم آی سی ها یا میکروها بله ولی کار دقیقشو بگو که نمیدونیا... 1
Eng.KouRosH 9176 ارسال شده در 16 خرداد، 2013 بله ولی کار دقیقشو بگو که نمیدونیا... اینو میدونم که لایه های نازکی از سیلیسیم رو با دقت بالا درست میکنه 1
mahnaz 7584 ارسال شده در 16 خرداد، 2013 اینو میدونم که لایه های نازکی از سیلیسیم رو با دقت بالا درست میکنه آفرین ولی دقیق نیست فقط سیسلسیومش (تازه اونم سیلیکون) درست بود 1
Eng.KouRosH 9176 ارسال شده در 16 خرداد، 2013 آفرین ولی دقیق نیست فقط سیسلسیومش (تازه اونم سیلیکون) درست بود سیلیسیم بودا آخه تو یه مقاله نوشته بود 1
mahnaz 7584 ارسال شده در 16 خرداد، 2013 پلیمرهای با پایهٔ سیلیسیم را برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مینامند 1
Eng.KouRosH 9176 ارسال شده در 16 خرداد، 2013 پلیمرهای با پایهٔ سیلیسیم را برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مینامند آورین حالا ایران تونسته تراشه بزنه یا نه؟یا قطعات دیگه ی الکترونیکو 1
ارسال های توصیه شده