mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ چه عجب کارشم که از اسمش پیداس نیاز به توضیح نداره اینم نحوه اتصالش در سیستم راستشو بخوای من تاحالا اینو نشنیده بودم امروز که داشتم می گشتم پیداش کردم مرسی که باعث شدی چیز جدیدی یادبگیرم (پر رو نشیا:elivg5ddfqdy8k5mocf) 5 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ راستشو بخوای من تاحالا اینو نشنیده بودم امروز که داشتم می گشتم پیداش کردم مرسی که باعث شدی چیز جدیدی یادبگیرم (پر رو نشیا:elivg5ddfqdy8k5mocf) پس خوشحال باش که با من آشنا شدی کوروش بدنبال پیشرفت همه اس 4 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ پس خوشحال باش که با من آشنا شدی کوروش بدنبال پیشرفت همه اس گفتم نگما . . . جدا از شوخی مرسی 4 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ گفتم نگما. . . جدا از شوخی مرسی خواهش میشه 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ من به شما افتخار میکنم به کی؟ 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ خب خب:gnugghender: اینسری یه عکس فول الکترونیکی میذارم :spiteful: این عکس خیییییییییلی سخته اینو میدونم، (البته ممکنه برای شما سخت نباشه) . فقط هم برای این مذارمش که کمی با تکنولوژی های الکترونیکی آشنا بشین شاید در آینده این اطلاعات بدردتون بخوره مخصوصا الکترونیکی های خالص کوروش خان اینقدر عجله نکن اینم عکس بعدی ببینم چی می کنیا این چه دستگاهیه؟؟؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ خب خب:gnugghender: اینسری یه عکس فول الکترونیکی میذارم :spiteful: این عکس خیییییییییلی سخته اینو میدونم، (البته ممکنه برای شما سخت نباشه) . فقط هم برای این مذارمش که کمی با تکنولوژی های الکترونیکی آشنا بشین شاید در آینده این اطلاعات بدردتون بخوره مخصوصا الکترونیکی های خالص کوروش خان اینقدر عجله نکن اینم عکس بعدی ببینم چی می کنیا این چه دستگاهیه؟؟؟؟؟؟؟ نگو که تو گوگل نیست 1 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ نگو که تو گوگل نیست اینو از توی جزوه یکی از درسام آوردم واااااقعا نمیدونم هست یانه شایدم باشه :spiteful: 1 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ واسه ساخت یا مونتاژ قطعات نیست 1 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ واسه ساخت یا مونتاژ قطعات نیست واسه ساخته ولی ساخت چی؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ واسه ساخته ولی ساخت چی؟؟؟ نمیدونم آی سی ها یا میکروها 1 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ نمیدونم آی سی ها یا میکروها بله ولی کار دقیقشو بگو که نمیدونیا... 1 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ بله ولی کار دقیقشو بگو که نمیدونیا... اینو میدونم که لایه های نازکی از سیلیسیم رو با دقت بالا درست میکنه 1 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ اینو میدونم که لایه های نازکی از سیلیسیم رو با دقت بالا درست میکنه آفرین ولی دقیق نیست فقط سیسلسیومش (تازه اونم سیلیکون) درست بود 1 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ آفرین ولی دقیق نیست فقط سیسلسیومش (تازه اونم سیلیکون) درست بود سیلیسیم بودا آخه تو یه مقاله نوشته بود 1 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ آها سیلیسیم واسه ریز تراشه هاست 1 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ پلیمرهای با پایهٔ سیلیسیم را برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مینامند 1 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ پلیمرهای با پایهٔ سیلیسیم را برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مینامند آورین حالا ایران تونسته تراشه بزنه یا نه؟یا قطعات دیگه ی الکترونیکو 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده