mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۱ بگم تابلو میشه خودت فکر کن بگو چه میدونم!!! برقگیره؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۱ چه میدونم!!! برقگیره؟؟؟ نهههههههههههههههه 4 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۱ باز نوبت ما شد این چیه آورین کوروش........ ببینم چی میکنی!!!! قشنگ بپیچون، راهنمایی نکن!!!! میگم یکم سطح تخصصی عکس ها بالاست. من در حد قطعات الکترونیکی میشناسم. بنظر من شبیه ی چیزیه واسه تقسیم یا کاهش ی چیزی .... به ی ساختمون در حال ساخت وصلش کردن... شرمنده در وسعم نیست. اصرار نکنین............ 5 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ کسی نبود راهنمایی کن تا کسی پیداش بشه 4 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ راهنمایی کن تا کسی پیداش بشه اینم راهنمایی: به خطرات آسمان بنگر 3 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ اینم راهنمایی: به خطرات آسمان بنگر برای ارته 4 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ نهههههه چرا اینجوری نگاه میکنی مگه من قدرنیم که بتونم زودی جواب بدم ولی آخرش خودم جوابشو میدم:hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ چرا اینجوری نگاه میکنی مگه من قدرنیم که بتونم زودی جواب بدم ولی آخرش خودم جوابشو میدم:hapydancsmil: آخه ادعایی :vahidrk:جز تو که کسی جواب نمیده 4 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ آخه ادعایی :vahidrk:جز تو که کسی جواب نمیده اگه من هم جواب ندم که کسی اصلا نیست بیاد سوالتو جواب بده 4 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ اگه من هم جواب ندم که کسی اصلا نیست بیاد سوالتو جواب بده این نشون میده سطح سوالات من بالاست بدرد نظام مهندسی میخوره 4 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ اینم راهنمایی: به خطرات آسمان بنگر آخه من نمیدونم برای یه اسکلت فلزی جز رعد و برق دیگه چیه که میتونه خطر داشته باشه!!!!! 1 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ آخه من نمیدونم برای یه اسکلت فلزی جز رعد و برق دیگه چیه که میتونه خطر داشته باشه!!!!! نزدیک گشتی 1 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ نزدیک گشتی نزدیگ گشتی دیگه چیه!!!!:vahidrk: جز برقگیر دیگه چی میتونه باشه که توی نظام مهندسی هم ازش سوال بدن 1 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ نزدیگ گشتی دیگه چیه!!!!:vahidrk: جز برقگیر دیگه چی میتونه باشه که توی نظام مهندسی هم ازش سوال بدن به نبوغ ات شک کردما 1 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ به نبوغ ات شک کردما :167: بالاخره جوابشو که خودت میدی!!!! 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ :167: بالاخره جوابشو که خودت میدی!!!! به برقگیر مربوط میشه دیگه از این بیشتر نمیتونم راهنمایی کنم 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ کنتور برق گیره چه عجب کارشم که از اسمش پیداس نیاز به توضیح نداره اینم نحوه اتصالش در سیستم 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده