Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۱ برای انتقال طلاعات استفاده میشه همین و بس :) 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۱ یه راهنمایی: این تابلو بین لاین تراپ و PLC وصل میشه! واسه تطبیق امپدانسه؟ 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۱ واحد تطبیق امپدانس خط ( Line Matching Unit ) 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۱ واسه تطبیق امپدانسه؟ جعبه L.M.U آفرین:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: برای انتقال هرچه بهتر اطلاعات باید بین ورودی مدار و PLC تطبیق امپدانس ایجاد بشه. این جعبه این کارو انجام میده 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۱ آفرین:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: برای انتقال هرچه بهتر اطلاعات باید بین ورودی مدار و PLC تطبیق امپدانس ایجاد بشه. این جعبه این کارو انجام میده هرچند پست نرفتم ولی دلم با پست نامردا نذاشتن برم نیروگاه پارتی میخواست :vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۱ کارش دقیقا ایناست: 1) وارد و خارج کردن سیگنالهایplc به شبکه فشار قوی خطوط هوایی وکابلهای زیرزمینی 2) تطبیق امپدانس میان خط انتقال فشارقوی و سیستم plc 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۱ هرچند پست نرفتم ولی دلم با پست نامردا نذاشتن برم نیروگاه پارتی میخواست :vahidrk: پس توی گفتگوی هفته منتظر حضور فعالت:druze3cfjhkv7q65cc0 هستیم اینارو اساسی تا اونجا که بلدیم باز می کنیم 3 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۱ کارش دقیقا ایناست: 1) وارد و خارج کردن سیگنالهایplc به شبکه فشار قوی خطوط هوایی وکابلهای زیرزمینی 2) تطبیق امپدانس میان خط انتقال فشارقوی و سیستم plc دقیقا فقط خطشو که کپی کردی عوض می کردی 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۱ دقیقا فقط خطشو که کپی کردی عوض می کردی حس تایپ نبود کپ زدم 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۱ باز نوبت ما شد این چیه یه راهنمایی کن 4 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۱ یه راهنمایی کن تو پست راهنماییم خود جوابه 3 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۱ تو پست راهنماییم خود جوابه :179: :vahidrk: 4 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۱ باز نوبت ما شد این چیه این الان به دکل برق وصله؟؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۱ این الان به دکل برق وصله؟؟؟؟ نمیدونم میتونه وصل شده باشه شایدم نشده باشه 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۱ نمیدونم میتونه وصل شده باشه شایدم نشده باشه نمیای نمیای بعد نیم ساعت میای اینجوری جواب میدی:vahidrk: چی فک کردی با فتوشاپم نمیتونی جلوی منو بگیری خودم پیداش میکنم 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۱ نمیای نمیای بعد نیم ساعت میای اینجوری جواب میدی:vahidrk: چی فک کردی با فتوشاپم نمیتونی جلوی منو بگیری خودم پیداش میکنم نه بخدا فوتوشاپ نیس 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۱ نه بخدا فوتوشاپ نیس حالا که فتوشاپ نیست جواب سوال منو درست بده ببینم:vahidrk: روی دکل وصله؟ 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۱ حالا که فتوشاپ نیست جواب سوال منو درست بده ببینم:vahidrk: روی دکل وصله؟ بگم تابلو میشه خودت فکر کن بگو 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده