Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ جناب Hilo منتظریما!!!!!! الان کامپیوتر دم دستم نیست بچه ها ، با گوشیم فردا اول وقت بیاید ؛ یه عکسی بزارم حالشو ببرید 5 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ قیافه اش به سنسور اینا میخوره مطمئنی برقیه 4 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ قیافه اش به سنسور اینا میخوره مطمئنی برقیه آره مطمئنم حاج کوروش 4 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ کوروش خان میبینم تو گوگل سرچ زدی نبودهبه درهای بسته خوردی سوده اسپم نده:5c6ipag2mnshmsf5ju3 5 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ کوروش خان میبینم تو گوگل سرچ زدی نبودهبه درهای بسته خوردیسوده اسپم نده:5c6ipag2mnshmsf5ju3 مث تو 5 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ آره مطمئنم حاج کوروش یه راهنمایی کن خب 5 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ یه راهنمایی کن خب بله بچه ها اون جاده ای که شما دارید میریدو من خودم آسفالت کردم :) باشه یه راهنمایی میکنم یه جورایی میشه گفت سنسوره ولی وظیفه اصلیش چیز دیگه ایه ! فتوشاپه دیگه !! :) 5 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ بله بچه هااون جاده ای که شما دارید میریدو من خودم آسفالت کردم :) باشه یه راهنمایی میکنم یه جورایی میشه گفت سنسوره ولی وظیفه اصلیش چیز دیگه ایه ! فتوشاپه دیگه !! :) نگفتم سنسوره 3 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ شمارنده س؟؟ نه ! یه راهنمایی دیگه : ارتفاعش حدود نیم متره ولی عرضش بسته به جاییکه استفاده میشه متغیره خانم و آقای مدیر نظری ندارن ؟؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ شبیه مگس کش برقیاس :) دیگه تو راهنمایی بعدی باید بگم چیه دیگه !! همه چیو گفتم 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ نه !یه راهنمایی دیگه : ارتفاعش حدود نیم متره ولی عرضش بسته به جاییکه استفاده میشه متغیره خانم و آقای مدیر نظری ندارن ؟؟؟؟؟ یجور سنسور که با عبور جسم فعال میشه....حالا چه نوع اجسامی نمیدونم! 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ :)دیگه تو راهنمایی بعدی باید بگم چیه دیگه !! همه چیو گفتم تو خط تولید استفاده میشه؟ 3 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ نه !یه راهنمایی دیگه : ارتفاعش حدود نیم متره ولی عرضش بسته به جاییکه استفاده میشه متغیره خانم و آقای مدیر نظری ندارن ؟؟؟؟؟ سنسور حفاظته؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ یجور سنسور که با عبور جسم فعال میشه....حالا چه نوع اجسامی نمیدونم! مهدی جان یکم بیشتر میتونی توضیح بدی ؟؟ نزدیک شدی:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ پس باید از اون نوع سنسورهایی باشه که برای پیدا کردن وسایل فلزی مسافرهای هواپیما توی فرودگاه استفاده میکنن باشه شبیه اینا 4 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ از کجا آوردی اینو؟طراحی کردی؟ 4 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ از کجا آوردی اینو؟طراحی کردی؟ کل اینترنتو گشتم پیداش کردم 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده