.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ تست عایق نه... اون قسمت اولش هیچی نیست 4 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ بازم روش فکر کنید فعلا وقت هست.... 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ همونیه که من گفتم شک نکن یاسمنگولا 5 لینک به دیدگاه
...YaSss 1393 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ همونیه که من گفتم شک نکن یاسمنگولا هرچي سودي جونم بگه هر چند بهش نمياد 4 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ قدرتيه ديگه؟خوب راهنمايي كن پس یه روز قصه ی حسین کرد شبستری رو میگم معلومه قدرتیه از قیافه اش تابلو نیست؟ 4 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ اگه درست فهمیده باشم این یه دستگاه تست برای تجهیزات پست در کارخانه س 5 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ این یه ترانسفورماتور تست 600 کیلو ولته با توان راکتیو 250 کیلو ولت آمپر ! بیشتر برای تست سوئیچ ها و کلا همه جور تجهیزات پست تو خارج از مدار استفاده میشه بعد از تست به وسیله این هیکل ! از سالم بودن تجهیزات مطمئن میشن و تو مدار اصلی قرار میدن البته همه چیزایی که بالا گفتم یه (( فک کنم )) به اولشون اضافه کنید 5 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ دوووووووسی مهندس زبانتم که میبینم بالاخره مفید واقع شد خود خودشه همین که دوسی میگه 4 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ دوووووووسی مهندس زبانتم که میبینم بالاخره مفید واقع شدخود خودشه همین که دوسی میگه با اون متنی که تو نوشته بودی !!!! حدس میزدم شیطنت کرده باشی زبان شمام مفیده خانم مدیر،یکم دقت میخوای فقط کاردرست :) 5 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ به خدا من معنی نکرده بودم دوستم کنارم بود.... اون بهم گفت اما اینی که تو گفتی معلومه معنی کردی:5c6ipag2mnshmsf5ju3 4 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ به خدا من معنی نکرده بودمدوستم کنارم بود.... اون بهم گفت اما اینی که تو گفتی معلومه معنی کردی:5c6ipag2mnshmsf5ju3 یعنی دوستت معنی کرد؟؟ از کجا معنی کنم؟؟ خودم نوشتم !! مگه نمیدونی من سرشار از اطلاعاتم ؟؟ :)) 4 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ نه دوستم خودش بلت بود:5c6ipag2mnshmsf5ju3 اسپم نده 5 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ این یه ترانسفورماتور تست 600 کیلو ولته با توان راکتیو 250 کیلو ولت آمپر !بیشتر برای تست سوئیچ ها و کلا همه جور تجهیزات پست تو خارج از مدار استفاده میشه بعد از تست به وسیله این هیکل ! از سالم بودن تجهیزات مطمئن میشن و تو مدار اصلی قرار میدن البته همه چیزایی که بالا گفتم یه (( فک کنم )) به اولشون اضافه کنید بله پرافسور درسته ترانسفورماتور تست از نوع TSS ولتاژ بالاست برای تجهیزات پست و ....نوع عایقشم sf6 ....خوب متنشو کپی کردیا کلک :vahidrk:سوئیچ نه سوئیچگر توانی که داده K.V.A ظاهریه یعنی مختلط نگفته اکتیو W یا راکتیو VAR!!!!!!! ولی خداییش قدرت برق و دارید دستگاهامون وحشت آوره 5 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ اگه درست فهمیده باشم این یه دستگاه تست برای تجهیزات پست در کارخانه س شماهم درست گفتی ولی کاملترشو دوستمون گفت 4 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ بله پرافسور درسته ترانسفورماتور تست از نوع TSS ولتاژ بالاست برای تجهیزات پست و ....نوع عایقشم sf6 ....خوب متنشو کپی کردیا کلک :vahidrk:سوئیچ نه سوئیچگر توانی که داده K.V.A ظاهریه یعنی مختلط نگفته اکتیو W یا راکتیو VAR!!!!!!! ولی خداییش قدرت برق و دارید دستگاهامون وحشت آوره انصافا اینایی که گفتیرم میخواستم بنویسم ،ولی گفتم تابلو میشه ضایس :)) یه سوال: بیبیلون سوئیچگر نداشت :) چی هست ؟؟ 4 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ انصافا اینایی که گفتیرم میخواستم بنویسم ،ولی گفتم تابلو میشه ضایس :))یه سوال: بیبیلون سوئیچگر نداشت :) چی هست ؟؟ :ws28: اسپم نده سوده :ws28: 4 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ انصافا اینایی که گفتیرم میخواستم بنویسم ،ولی گفتم تابلو میشه ضایس :))یه سوال: بیبیلون سوئیچگر نداشت :) چی هست ؟؟ به مجموعه اي از تجهيزات فشار قوي كه ارتباط فيدرهاي مختلف رو به شين (Bus Bar) يا قسمت هاي مختلف باس بار رو در يك سطح ولتاژ معين انجام مي دهند سوئيچگير میگن البته تو ترجمه switchgear به معنی تابلو هم هست ولی بنظرم منظورش همون تجهیزات پست باشه!!!!!!! 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده