...YaSss 1393 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ حالا که ما خداروشکر قدرتی نیستیم باید از یه قدرتی بپرسیم دیگه . نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ فعلا قدرتيام توش موندن خودم اختراعش كردم ولي يادم نمياد كاربردش چي بود ولي ته توشو در ميارم 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ تو اون مخزن ها گازه نه؟ ترانسفورماتور هم که هست اون پایینه نمیدونم والا....... 3 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ فعلا قدرتيام توش موندن خودم اختراعش كردم ولي يادم نمياد كاربردش چي بودولي ته توشو در ميارم خب پس با این اوضاع جای امیدواری برای ما الکترونیکی ها هست که حدس بزنیم... 3 لینک به دیدگاه
...YaSss 1393 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ سیستم های تبدیل گازچطوره؟ كورش نااميد شد 1 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ سیستم های تبدیل گازچطوره؟ ای سودی ناقلا این که توی گوگل بود فک کنم نوشته بود سیستم عایق مبدل یا انتقال گاز !!!!! من دارم دنبال کارش میگردم ببینم سر از کار این قدرتیا در میارم یا نه!!! 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ من تو گوگل نزدم به خدا دوستم کنارمه بهم گفت 3 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ من تو گوگل نزدم به خدادوستم کنارمه بهم گفت باشه:there: 3 لینک به دیدگاه
...YaSss 1393 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ ای سودی ناقلا این که توی گوگل بود فک کنم نوشته بود سیستم عایق مبدل یا انتقال گاز !!!!! من دارم دنبال کارش میگردم ببینم سر از کار این قدرتیا در میارم یا نه!!! واقعا 3 لینک به دیدگاه
...YaSss 1393 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ سوفر براي يكنواخت تر كردن ميدان استفاده ميشه روي ترانساي افزاينده ي ولتاژم نصب ميشه 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ تست عایق ترانسفورماتور برای آزمایش فلز (GIS) ساخته شده است میباشد مهنازی تحویل بگیر 4 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ تست عایق ترانسفورماتور برای آزمایش فلز (GIS) ساخته شده است میباشدمهنازی تحویل بگیر خداییش خیلی خوشم اومد اگه درست گفته باشی ایول داره 4 لینک به دیدگاه
...YaSss 1393 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ تست عایق ترانسفورماتور برای آزمایش فلز (GIS) ساخته شده است میباشدمهنازی تحویل بگیر ما كم آورديم سودي 4 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ کوروش خان کجایی پس؟؟؟؟ بیا تاییدش کن میخوایم برای غیرت یه الکترونیکی (سودی جون) جشن بگیریم 4 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ خو خود مبدل فشار قوي جريان مستقيم نيست؟ نه..... 3 لینک به دیدگاه
...YaSss 1393 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ پس چه ربطي به پل گرايناخر داشت؟ 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ تست عایق ترانسفورماتور برای آزمایش فلز (GIS) ساخته شده است میباشدمهنازی تحویل بگیر الان خودت فهمیدی چی گفتی؟ 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ بله که فهمیدم این وسیله که گفتم اسمش چیه. واسه آزمایش فلز میباشد 5 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ بله که فهمیدماین وسیله که گفتم اسمش چیه. واسه آزمایش فلز میباشد "تست عایق ترانسفورماتور برای آزمایش فلز "این معنیش چیه؟ 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده