seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ آری نوبت شماست...عکس بعدی رو بزار 3 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ زیادی تخصصیه از خانواده مولدهاست؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ زیادی تخصصیه از خانواده مولدهاست؟؟؟ نه.... 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ نکنه منظورت شوفره؟ ما که نمیدونیم سوفر چیه از قدرتیا بپرسین ؟؟؟؟؟ شایدم همون شوفره 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ ما که نمیدونیم سوفر چیه از قدرتیا بپرسین ؟؟؟؟؟ شایدم همون شوفره والله ما که در این چند سال دانش اندوزی سوفر نشنیدیم 2 لینک به دیدگاه
...YaSss 1393 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ تو آز فشار قوي يه چي داشتيم مثل همين بود ولي يادم نيست چي بود ديوداي پل گرايناخر بهش وصل بود ولي سوفره ها 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ شبيه سوفره کجایی پس؟؟ یه چیزی گفتی که قدرتیا هم نمیدونن چیه ؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ تو آز فشار قوي يه چي داشتيم مثل همين بود ولي يادم نيست چي بودديوداي پل گرايناخر بهش وصل بود ولي سوفره ها آخرش سوفر چیه؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
...YaSss 1393 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ خو من نميدونم مگه ميشه قدرتي باشي سوفر نشنيده باشي؟ 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ تو آز فشار قوي يه چي داشتيم مثل همين بود ولي يادم نيست چي بودديوداي پل گرايناخر بهش وصل بود ولي سوفره ها گریناخر؟به جواب نزدیک شدیا .....ولی منظورت از سوفر چیه؟ 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ خو من نميدونم مگه ميشه قدرتي باشي سوفر نشنيده باشي؟ حالا که ما خداروشکر قدرتی نیستیم باید از یه قدرتی بپرسیم دیگه . نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ خو من نميدونم مگه ميشه قدرتي باشي سوفر نشنيده باشي؟ تو گوگل بزن سوفر همه چی میاره جز درباره برق..... 2 لینک به دیدگاه
...YaSss 1393 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ گریناخر؟به جواب نزدیک شدیا .....ولی منظورت از سوفر چیه؟ خو خود مبدل فشار قوي جريان مستقيم نيست؟ 2 لینک به دیدگاه
...YaSss 1393 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ تو گوگل بزن سوفر همه چی میاره جز درباره برق..... آره نميدونم چرا اينطوريه:ws52: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده