mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۱ واسه همینه میگم تقلب نکنید اسم کاملش اینه جعبه اتصال فیبر نوری در فضای باز فک میکنم و کارش خوب از روی اسمش معلومه دیگه نبینم تقلب چون اسم رو ندونید سه صفحه میرین جلو آخرشم نمیفهمید چیه آفرین به سودی خودم:hapydancsmil: بازم به الکترونیکیا 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۱ آفرین به سودی خودم:hapydancsmil: بازم به الکترونیکیا قبول نیست این ترجمه همون متن اس که گفتم پس چرا واسه منو قبول نکردی؟ 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۱ زرنگ خانم این نوشته انگلیسی رو تو ترنسلیت بزنی هم میده گفتم کارش خیلی ساده تر از این حرفاس دو تا فیبر نوری رو با این جعبه به هم وصل می کنن 1 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۱ کورش جان خوب تو اگه معنیه فارسیشو میدونستی خوب میدونستی کارش چیه دیگه 3صفحه نمیومدی جلو ازین به بعد نمیدونید چیه بذارین بقیه بگن 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۱ گفتم کارش خیلی ساده تر از این حرفاس دو تا فیبر نوری رو با این جعبه به هم وصل می کنن تو متن انگلیسی که خوندم گفته بود کارش حفاظت و اتصال کابل نوری 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۱ قبول نیست این ترجمه همون متن اس که گفتم پس چرا واسه منو قبول نکردی؟ برای اینکه معلوم تقلب کردی 1 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۱ نیازی نبود متن انگلیسی بخونی خودشو ترجمه میکردی میفهمیدی 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۱ کورش جان خوب تو اگه معنیه فارسیشو میدونستی خوب میدونستی کارش چیه دیگه3صفحه نمیومدی جلو ازین به بعد نمیدونید چیه بذارین بقیه بگن باشه شما عالم پروفسور نابغه ما بی سواد 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۱ کورش جان خوب تو اگه معنیه فارسیشو میدونستی خوب میدونستی کارش چیه دیگه3صفحه نمیومدی جلو ازین به بعد نمیدونید چیه بذارین بقیه بگن خوبه متن انگلیسیشم من در آوردم 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۱ دوستان عزیز این قانون فکر کنم فراموش شده عکسی که میزارید بعد حدس زدن حتما باید یه توضیح کامل راجع بهش بدید 4 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ خب فکر کنم عکس بعدی رو سودی باید بزاره اگه نیاز به توضیح بیشتر داره بگو...اگرم نداره که عکس بعدی رو بزار...اومدم که جواب بدما 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ اینم عکس من..بلت نباشین دیگه هیچی..بلتین...تاپیکشم زدم تازه پس توضیح هم میخوام 4 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ اینم عکس من..بلت نباشین دیگه هیچی..بلتین...تاپیکشم زدم تازه پس توضیح هم میخوام سودی جون خداییش خودت قاضی باش اصلا چیزیش معلومه که بگیم چیه!!! به هرچیزی شبیه!! هم شبیه سلفه هم شبیه دیوده و هم شبیه مقاومته و ... 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ این مدار داخلیشه اینم دقیقترش 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ این مدار داخلیشه اینم دقیقترش دیاک..... 4 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ آبلین....کارش؟ از نظر پلاریته سروته نداره.....چون پلاریته ولتاژش مهم نیست میشه باهاش پالسهای مثبت و منفی ساخت 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده