mahnaz 7584 ارسال شده در 7 خرداد، 2013 واسه همینه میگم تقلب نکنید اسم کاملش اینه جعبه اتصال فیبر نوری در فضای باز فک میکنم و کارش خوب از روی اسمش معلومه دیگه نبینم تقلب چون اسم رو ندونید سه صفحه میرین جلو آخرشم نمیفهمید چیه آفرین به سودی خودم:hapydancsmil: بازم به الکترونیکیا 2
Eng.KouRosH 9176 ارسال شده در 7 خرداد، 2013 آفرین به سودی خودم:hapydancsmil: بازم به الکترونیکیا قبول نیست این ترجمه همون متن اس که گفتم پس چرا واسه منو قبول نکردی؟ 2
mahnaz 7584 ارسال شده در 7 خرداد، 2013 زرنگ خانم این نوشته انگلیسی رو تو ترنسلیت بزنی هم میده گفتم کارش خیلی ساده تر از این حرفاس دو تا فیبر نوری رو با این جعبه به هم وصل می کنن 1
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 7 خرداد، 2013 کورش جان خوب تو اگه معنیه فارسیشو میدونستی خوب میدونستی کارش چیه دیگه 3صفحه نمیومدی جلو ازین به بعد نمیدونید چیه بذارین بقیه بگن 2
Eng.KouRosH 9176 ارسال شده در 7 خرداد، 2013 گفتم کارش خیلی ساده تر از این حرفاس دو تا فیبر نوری رو با این جعبه به هم وصل می کنن تو متن انگلیسی که خوندم گفته بود کارش حفاظت و اتصال کابل نوری 2
mahnaz 7584 ارسال شده در 7 خرداد، 2013 قبول نیست این ترجمه همون متن اس که گفتم پس چرا واسه منو قبول نکردی؟ برای اینکه معلوم تقلب کردی 1
Eng.KouRosH 9176 ارسال شده در 7 خرداد، 2013 کورش جان خوب تو اگه معنیه فارسیشو میدونستی خوب میدونستی کارش چیه دیگه3صفحه نمیومدی جلو ازین به بعد نمیدونید چیه بذارین بقیه بگن باشه شما عالم پروفسور نابغه ما بی سواد 2
Eng.KouRosH 9176 ارسال شده در 7 خرداد، 2013 کورش جان خوب تو اگه معنیه فارسیشو میدونستی خوب میدونستی کارش چیه دیگه3صفحه نمیومدی جلو ازین به بعد نمیدونید چیه بذارین بقیه بگن خوبه متن انگلیسیشم من در آوردم 1
pesare irani 41805 ارسال شده در 7 خرداد، 2013 دوستان عزیز این قانون فکر کنم فراموش شده عکسی که میزارید بعد حدس زدن حتما باید یه توضیح کامل راجع بهش بدید 4
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 9 خرداد، 2013 خب فکر کنم عکس بعدی رو سودی باید بزاره اگه نیاز به توضیح بیشتر داره بگو...اگرم نداره که عکس بعدی رو بزار...اومدم که جواب بدما 3
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 9 خرداد، 2013 اینم عکس من..بلت نباشین دیگه هیچی..بلتین...تاپیکشم زدم تازه پس توضیح هم میخوام 4
mahnaz 7584 ارسال شده در 9 خرداد، 2013 اینم عکس من..بلت نباشین دیگه هیچی..بلتین...تاپیکشم زدم تازه پس توضیح هم میخوام سودی جون خداییش خودت قاضی باش اصلا چیزیش معلومه که بگیم چیه!!! به هرچیزی شبیه!! هم شبیه سلفه هم شبیه دیوده و هم شبیه مقاومته و ... 3
Eng.KouRosH 9176 ارسال شده در 9 خرداد، 2013 آبلین....کارش؟ از نظر پلاریته سروته نداره.....چون پلاریته ولتاژش مهم نیست میشه باهاش پالسهای مثبت و منفی ساخت 3
ارسال های توصیه شده