sara-ah 240 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۱ امروز توی انجمن یک مطلبی خوندم که برام جالب بود ی دفه یهو گفتم یک تایپیک بزنم از بچه ها بپرسیم مهربون ترین فردی که توی زندگیتون بوده کیه؟چرا؟ همین طور با گذشت ترین فردی که توی زندگیتون بوده کیه؟چرا؟ 17 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۱ خودم آدما نسبت به خودشون خیلی مهربون و باگذشتن نبودن دیوانه میشدن با این همه اشتباه و تنبلی 10 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۱ مـــــادر مـــــادر :icon_gol: پررنگ تر از مادر مادر بزرگم زنی که هیچ سوادی نداره ولی یه دنیا معرفت و گذشت داره یه گدا بیاد در بزنه محاله بی جواب از در خونمون بره مهربونیش زبون زده شعور اجتماعی فوق العاده ای داره گاهی وقتا حس میکنم از یه دوست بیشتر من رو درک میکنه در کل بی منت واست همه کار میکنه و یه دنیا دوسش دارم و از خدا میخوام همیشه سایش بالا سرم باشه 19 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۱ ترين ها " را سخت ميشه مشخص كرد مخصوصا تو زمينه اخلاق اصلا دنبال "ترين ها " رفتن اشتباس فك كنم بسته به موقعيت و شرايط افراد برخورد ها فرق ميكنه بهتره ادم ها را همون طور كه هستن بپذيريم رتبه بندي شون نكينم اينكه بگيم مادر مهربون تر هست يا پدر كار بيهوده و عبثي هستش 9 لینک به دیدگاه
sara-ah 240 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۱ خودمآدما نسبت به خودشون خیلی مهربون و باگذشتن نبودن دیوانه میشدن با این همه اشتباه و تنبلی منظورم به غیر خودتون بود آخه کسی که نمیگه ماست من ترشه 1 لینک به دیدگاه
sara-ah 240 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۱ نوه عمه مامانم خوب چراشو هم میگفتی لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۱ منظورم به غیر خودتون بودآخه کسی که نمیگه ماست من ترشه یه فردی هست در سرالئون خیی آدم باگذشتیه نسبت بهم لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۱ خوب چراشو هم میگفتی از بیان جزییات معذوریم!! لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۱ هر دو مورد مادرم ولی اگه بخوام بهش دقیق تر نگاه کنم خدا 5 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۱ با فاطمه موافقم شدییییید اول از همه خداست که با این همه گناه و اشتباه بازم آغوشش برا تک تک بنده هاش بازه توی هر دو مورد البته بعد از خدا به طور یقین این مامانم هست که همیشه شرمنده گذشت مهربونی و فداکاریشم 2 لینک به دیدگاه
dear.angel 1314 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۱ خدااااااااااااااا مامان بزرگگگگگگگگگگم بابااااااااااااااااااام مامانمممممممم 1 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۱ دوست دارم همسر آینده ام باشه حالا مامانم. به قول معروف مادره دیگه.عاشق بچه هاشه 4 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۱ با نظر دوستمون هولدن کالفیلد موافقم خدا که جاش مشخصه بعدش برا من پدرم بود ... بعدی هم مادره دیگه... 3 لینک به دیدگاه
sara-ah 240 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۱ دوست دارم همسر آینده ام باشه انشاله 1 لینک به دیدگاه
JavadMessi 1620 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۱ سوال نداره سلطان غم و رفيق بي كلك مادررررررررر 5 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۱ مهربان ترین مامانم باگذشت ترین هم مامان و بابام داداش بزرگم هم هست 2 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۱ امروز توی انجمن یک مطلبی خوندم که برام جالب بود ی دفه یهو گفتم یک تایپیک بزنم از بچه ها بپرسیم مهربون ترین فردی که توی زندگیتون بوده کیه؟چرا؟ همین طور با گذشت ترین فردی که توی زندگیتون بوده کیه؟چرا؟ بوده يا هست كدومش منظورته؟؟؟ اون بوده كه خدابيامرزتش ولي در حال حاضر توي كسايي كه ميشناسم برادرم از همه مهربون تر و با گذشت تره لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۱ اول از همه پدر و مادر هستن که نمیشه با کس دیگه ای مقایسشون کرد ولی بعد این دو عزیز مهربونترین و با گذشت ترین افراد تو زندگیم عموم و سه تا از رفیقای با مرامم هستن که غلام همشونم هستم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده