dear.angel 1314 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۱ شيلااااااام برو بچچچچچچچ اينم اخرين روز نوروز 91 از فردا همه ميرن دنبال كارشون:th_running1: . . . تعطيلات نوروزي باييييييي بايييييي:icon_pf (44)::icon_pf (44): . . . هدفم از ان تاپيك اينه برو بچ بياين خاطرات نوروزيتون و بگين خوش گذشت يا نگذشت ؟؟:179: كجا ها رفتين كجاها ميخواستين برين 13 بدرتون چطور بوووووووود؟؟؟؟ و كلا هرچي حرف دل نوروزيييييييي . . . . با سپاس فراواااااااان:icon_gol: 23 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۱ خداروشکر خوب بوووووود............................ میخواستیم بریییم شیراز که مهمونا خفت گیرمون کردن(خوزستانی ایم دییییییه) 3-4روزه اول و رفتیم شهر های اطراف وگشتیم...... بعدشم مهمون و ....کلا خوب بووووووووود ...................... ولی امروززززززززززززز این بچه های نونهال دانشگاهمون زنگ زدن فردامیخوان برن دانشگاه:vahidrk::icon_razz: منم گفتتتتتتتتتتتم نیمییییییییام......................:hapydancsmil: 13 لینک به دیدگاه
MOrteZA Taghizadeh 5538 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۱ تعطیلات، اونطور که میخواستم، نبود. اصلا طبق پیش بینی ام جلو نرفت. ولی عیبی نداره. غصه گذشته رو نباید خورد ! امروز هم روز چندان جالبی نبود. 8 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۱ تعطیلات، اونطور که میخواستم، نبود. اصلا طبق پیش بینی ام جلو نرفت.ولی عیبی نداره. غصه گذشته رو نباید خورد ! امروز هم روز چندان جالبی نبود. دقیقا مث ایشون! اون چیزی که میخواستم و انتظار داشتم نشد....شایدم بدتر از اون شد... ولی باز جای امید دارم... 6 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۱ آری خیلی خوش گذشت:hapydancsmil: اکثر روزا خونه مامان بزرگم بودم و گاهی اوقات هم تا سیستم رو روشن میکردم....چند گروه سریع خودشون رو میرسوندن...دختر خالم با سی دی کارتن گیسو کمند دردست(5 بار مجبور شدم این سی دی رو ببینم..آخرش هم نفهمیدم چی شد) داداشم و پس داییم که برنامه های دلخواه خودشون رو ببینن....خاله هام که برخی از سوالات پیک نوروزی فرزندانشون رو سرچ کنم....و.... مشخصه کلی کار انجام نداده رو دستم مونده ولی از لحاظ مالی بنظرم سال خوبی برامه:hapydancsmil: 11 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۱ یه سیزده ددری داشتم تک فردا یه تاپیک میزنم حال کنید 11 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۱ کلا یه روز رفتم بیرون اونم با جمعی از دوستان رفتیم نمایشگاه 9 لینک به دیدگاه
yagoot 107 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۱ مال من که بیشترش پای کامپیوتر(اینترنت-فیلم و...)گذشت.سیزده هم که نداشتم.در کل بد نبود خوبم نبود 7 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۱ برای من فرقی با بقیه روزهای سال نداشت 9 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۱ با بقیه سال ها خیلی فرق داشت ... هیچی عیدی گیرم نیومد ... از خاطرات نوروزیم هم شناسایی و چرخیدن در فروشگاه و پاساژ ها بودش ... ولی در کل خوب بود ... خستگی امتحانا از تنم در اومد ...:hapydancsmil: 12 لینک به دیدگاه
خانوم بهار 3412 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۱ برا من که خیلی بی مزه بود مخصوصا سیزده بدر که مجبور شدم با خانواده مریخی برم:icon_razz: 5 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۱ من اصلا نفهمیدم کی عید شد؟ کی تموم شد؟ هیچی از امسال عید نفهمیدم دوس داشتم کتاب بخونم ,استراحت کنم،فیلم ببینم و ..... در کل همش تو خونه باشم قرارم شد جایی نرم از اونجایی که همیشه همه چی بر عکسه اصلا خونه نموندم 100 جا رفتم عید دیدنی:icon_razz: 2 جام رفتیم مسافرت (همدان و اصفهان) تعطیلاتم که تموم شد و همه کارای دانشگاهم مونده:icon_pf (34): امیدوارم سال دیگه اینجوری نباشه 10 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۱ برای من فرقی با بقیه روزهای سال نداشت بی ذوق........:icon_razz: 3 لینک به دیدگاه
mortaza_sakht 1109 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۱ خوب بود بعد نگذشت اما هیچ کار مثبتی انجام ندادیم...!!! فقط Call of Duty Modern Warfare 3 رو نصب کردیم و تا 50% جلو رفتیم یک روز هم با بچه ها رفتیم بیرون و خیلی خوش گذشت 13 هم بد نبود ،، فقط باید میگذشت که گذشت. از فردا هم باید برم دانشگاه روز از نو روزی از نـــــــــــــــــو :icon_gol::icon_gol: 5 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۱ بلــــــه خیلی خوش گذشت جای همگی خالی حیف ک تعطیلات تموم شد 7 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۱ اره...خیــــــــــــــــــــــــــــــــــلی خووب بوووووووووووووود....مخصوصا قسمت عروسیش 4 لینک به دیدگاه
mohammad.ie69 145 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۱ سلام به همگي ما كه رفته بوديم كربلا سال تحويل هم تو بين الحرمين بوديم جاي شما خالي خيلي هم خوش گذشت.... 3 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۱ مثلا کلی برنامه ریخته بودم واسه کارای دانشگاه که انجام بدم کتاب و فیلم هم کلی گرفته بودم که ببینم نمی دونم چرا هیچ کاری نشد بکنم تا به خودم اومدم دیدم غروب 13 شده و هیچ کاری نکردم نه تفریح ، نه درس نمی دونم چرا امسال عید انقدر بی خاصیت بود 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۱ جاتون خالی خیلی خوش گذشت 9 روز مسافرت بودم بقیه اش هم خواب چهل و هفت نفر بودیم تمام خاله هام با دوتا از دایی هام با خانواده هاشون 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۱ خواب و تی وی و یه عروسی رفتم یه نمایش سیاه بازی بیرون هم رفتم ولی امسال متفاوت بود نسبت به پارسال خوب بود خوش گذشت بد نبود از اول سال تقریبا بی عارو بیکار برای خودم ول میچرخم غیر از شب بعد از سیزده که ظرفهارو شستم ..کمرم شکست ولی سیزده بدر هم خوب بود در کمال آرامش و جیغ و داد و یکم آفتاب سوختگی گذشت فقط جیف که رقص نداشتیم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده