H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۱ من صب تو فیس بوک خوندم , نمی دونم چقد معتبره شما نشنیدین ؟! 16 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۱ من صب تو فیس بوک خوندم , نمی دونم چقد معتبره شما نشنیدین ؟! منم خوندم تو فیسبوک ولی شایعس برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 10 لینک به دیدگاه
MOrteZA Taghizadeh 5538 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۱ فکر کنم شایعه باشه هستی جان. زیاد نرو فیسبوک بچه جون زشته 5 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۱ منم شنیدم که سکته کرده، فکر کنم راسته ها :5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۱ منم شنیدم که سکته کرده، فکر کنم راسته ها :5c6ipag2mnshmsf5ju3 شایعس 4 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۱ شایعس امیدوارم؛ اما ما از صبح عزاداریمونو کردیم لینک به دیدگاه
Hodaa37 2744 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۱ خدا نکنه. من دوسش دارم . منبع معتبر تر از اون محیط نبود؟ 3 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۱ ثريا قاسمی بازيگر، سينما و تلوزيون در گفتگو با سينما خبر، در خصوص انتشار شايعه خبر درگذشت خود گفت: من در سفر اروپا در كنار دخترم و خانواده اش هستم و از سلامتی كامل برخوردارم و بعد از آن به همراه خانواده ام به مرز سوئد رفته و بعد از 3 هفته ديگر به ايران بازخواهم گشت. وی خاطرنشان كرد: در پی خبر شايعه درگذشتم و تماس های پی در پی كه از ساعت 1:30 بامداد گرفته شده اين خبر را تكذيب كرده و در سلامتی كامل به سر میبرم. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۱ والا من تو فیس بوک خوندم شهرام کاشانی فوت کرده خدا کنه خبر فوت خانوم قاسمی شایعه باشه،خیلی دوسشون دارم 1 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۱ تا قبل 13هيچ خبرى رو باور نکنید. بعدا اگه گفتن بهش فکر کنید! 3 لینک به دیدگاه
tabassom-m 171 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۱ من صب تو فیس بوک خوندم , نمی دونم چقد معتبره شما نشنیدین ؟! من تو منبع قابل اطمینانی نخوندم . هستی بیا شایعه کنیم :gnugghender: دیروز اندی بعد از کنسرت تصادف کرد و قطع نخا شد. سروش صحت به خاطر دزدی از بانک به 5 سال زندان محکوم شد. مریلا زارعی براثر مصرف مواد به کما رفت . امین حیایی به علت دست مزد کم در فیلم آخرش خودکشی کرد. مریم بوبانی بازیگر نام آور ایرانی موفق به گرفتن اسکار شد. 3 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۱ من تو منبع قابل اطمینانی نخوندم . هستی بیا شایعه کنیم :gnugghender: دیروز اندی بعد از کنسرت تصادف کرد و قطع نخا شد. سروش صحت به خاطر دزدی از بانک به 5 سال زندان محکوم شد. مریلا زارعی براثر مصرف مواد به کما رفت . امین حیایی به علت دست مزد کم در فیلم آخرش خودکشی کرد. مریم بوبانی بازیگر نام آور ایرانی موفق به گرفتن اسکار شد. خدا نکشتت این مریم بوبانی بدبختو ول کن انقد اذیتش نکن , اون دنیا میاد یقتو میگیره ها 2 لینک به دیدگاه
ela 1911 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۱ توی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام هم تکذیب شده ... 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۱ این چند روزه شایعه زیاد شده یکی هم مرگ شهرام کاشانی بود که بعد معلوم شد رفته بیمارستان 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده