H O P E 34655 ارسال شده در 28 خرداد، 2012 من صب تو فیس بوک خوندم , نمی دونم چقد معتبره شما نشنیدین ؟! 16
.MohammadReza. 19850 ارسال شده در 28 خرداد، 2012 من صب تو فیس بوک خوندم , نمی دونم چقد معتبره شما نشنیدین ؟! منم خوندم تو فیسبوک ولی شایعس برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 10
MOrteZA Taghizadeh 5538 ارسال شده در 28 خرداد، 2012 فکر کنم شایعه باشه هستی جان. زیاد نرو فیسبوک بچه جون زشته 5
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 28 خرداد، 2012 منم شنیدم که سکته کرده، فکر کنم راسته ها :5c6ipag2mnshmsf5ju3
- Nahal - 47858 ارسال شده در 28 خرداد، 2012 منم شنیدم که سکته کرده، فکر کنم راسته ها :5c6ipag2mnshmsf5ju3 شایعس 4
شـاهین 8068 ارسال شده در 28 خرداد، 2012 ثريا قاسمی بازيگر، سينما و تلوزيون در گفتگو با سينما خبر، در خصوص انتشار شايعه خبر درگذشت خود گفت: من در سفر اروپا در كنار دخترم و خانواده اش هستم و از سلامتی كامل برخوردارم و بعد از آن به همراه خانواده ام به مرز سوئد رفته و بعد از 3 هفته ديگر به ايران بازخواهم گشت. وی خاطرنشان كرد: در پی خبر شايعه درگذشتم و تماس های پی در پی كه از ساعت 1:30 بامداد گرفته شده اين خبر را تكذيب كرده و در سلامتی كامل به سر میبرم. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3
*lotus* 20275 ارسال شده در 28 خرداد، 2012 والا من تو فیس بوک خوندم شهرام کاشانی فوت کرده خدا کنه خبر فوت خانوم قاسمی شایعه باشه،خیلی دوسشون دارم 1
M_Archi 7762 ارسال شده در 28 خرداد، 2012 تا قبل 13هيچ خبرى رو باور نکنید. بعدا اگه گفتن بهش فکر کنید! 3
tabassom-m 171 ارسال شده در 28 خرداد، 2012 من صب تو فیس بوک خوندم , نمی دونم چقد معتبره شما نشنیدین ؟! من تو منبع قابل اطمینانی نخوندم . هستی بیا شایعه کنیم :gnugghender: دیروز اندی بعد از کنسرت تصادف کرد و قطع نخا شد. سروش صحت به خاطر دزدی از بانک به 5 سال زندان محکوم شد. مریلا زارعی براثر مصرف مواد به کما رفت . امین حیایی به علت دست مزد کم در فیلم آخرش خودکشی کرد. مریم بوبانی بازیگر نام آور ایرانی موفق به گرفتن اسکار شد. 3
H O P E 34655 سازنده ارسال شده در 28 خرداد، 2012 من تو منبع قابل اطمینانی نخوندم . هستی بیا شایعه کنیم :gnugghender: دیروز اندی بعد از کنسرت تصادف کرد و قطع نخا شد. سروش صحت به خاطر دزدی از بانک به 5 سال زندان محکوم شد. مریلا زارعی براثر مصرف مواد به کما رفت . امین حیایی به علت دست مزد کم در فیلم آخرش خودکشی کرد. مریم بوبانی بازیگر نام آور ایرانی موفق به گرفتن اسکار شد. خدا نکشتت این مریم بوبانی بدبختو ول کن انقد اذیتش نکن , اون دنیا میاد یقتو میگیره ها 2
ela 1911 ارسال شده در 28 خرداد، 2012 توی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام هم تکذیب شده ... 1
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 28 خرداد، 2012 این چند روزه شایعه زیاد شده یکی هم مرگ شهرام کاشانی بود که بعد معلوم شد رفته بیمارستان 1
ارسالهای توصیه شده