alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ سم و شیر(یا معجون افزایش عمر) 1: درود بر اهالی دهکده ی نواندیشان به یک مهمانی دعوت میشید. میزبان دو لیوان نوشیدنی جلوتون میذاره. بهتون میگه یکی از لیوان ها حاوی شیر(بهتره بگیم معجون افزایش عمر) هست دیگری حاوی سم(مشخص می کنه کدوم لیوان حاوی سم هست/سوال هوش نیست پس جاده خاکی نرید..) در ادامه میگه:این سم رو اگر بخورید حدودا 5 دقیقه زجر می کشید و جگر سوز میشید بعد می میرید. اما سوال علی مکانیک از شما: بعد از اینکه میزبان به شما حق انتخاب میده/شما چه فکری در مورد میزبانتان می کنید؟ اما سم و شیر 2: درود بر اهالی دهکده ی نواندیشان به یک مهمانی دعوت میشید مثلا دنیا میزبان(خدا) دو گزینه جلوتون میذاره 1- بهشت2-جهنم اما سوال علی مکانیک از شما: شما در مورد خدا با این کارش چه فکری می کنید؟ چند تذکر: اگر کسی احساس می کنه با پست هاش تاپیک رو نابود میکنه خواهشا چیزی نگه.. قیاس مع الفارق نیست دوستان در این تاپیک در مورد سم و شیر 2 پست بدن.. بقیه تذکر ها باشه پست بعدی 21 لینک به دیدگاه
alimec 23102 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ 1-از لغت نامه دهخدا: قیاس مع الفارق ؛ قیاس کردن چیزی با چیز دیگر بلا مناسبت و اشتراک میان هر دو. 2-دایره بحث رو تنگ تر می کنیم. به این صورت که می پذیریم در وجود خدا شکی نیست. ولی با این حال دوستانی که در وجود خدا شکا دارند نیز می توانند در این بحث شرکت کنند بلکه بتوانند نظریه خود رو قوت بخشند. البته نکات دیگری هم هست بهتره فعلا نگم تا بحث صورت بگیره.. 6 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۱ میزبان(خدا) دو گزینه جلوتون میذاره1- بهشت2-جهنم شما در مورد خدا با این کارش چه فکری می کنید؟ ترجیح میدم راهم رو کج کنم و برم، به هیچکدام از گزینه هایی که مجبور باشم یکی را انتخاب کنم اعتنایی نخواهم کرد. بهش میگم، نخواستیم پدر جان. انسانم آرزوست. 13 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۱ خوب البته قیاس مع الفارق هست اما میگذریم یه مشکل اساسی هست اونجا اون مثلا دوست ما خودش روبرومون نشسته و توضیح میده اینجا آیا خداوند خودش حضور دارد و با ما سخن میگوید یا باید با n تا واسطه و یه تاریخ پر از دروغگویی و سوءاستفاده از بهشت و جهنم توسط سودجویان دانا و نادان که وعده بهشت میدهند و از جهنم میترسانند باید سخن بگوییم داستان خیلی تفاوت میکند یا بقولی همان قیاس مع الفارق است اخوی 6 لینک به دیدگاه
alimec 23102 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۱ ترجیح میدم راهم رو کج کنم و برم، به هیچکدام از گزینه هایی که مجبور باشم یکی را انتخاب کنم اعتنایی نخواهم کرد. بهش میگم، نخواستیم پدر جان. انسانم آرزوست. درود مهندس کاش در تاپیک سم و شیر 1 هم شرکت می کردین سوال این بود نظرتون در مورد این کار میزبان خدا... 4 لینک به دیدگاه
alimec 23102 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۱ خوب البته قیاس مع الفارق هست اما میگذریم یه مشکل اساسی هست اونجا اون مثلا دوست ما خودش روبرومون نشسته و توضیح میده اینجا آیا خداوند خودش حضور دارد و با ما سخن میگوید یا باید با n تا واسطه و یه تاریخ پر از دروغگویی و سوءاستفاده از بهشت و جهنم توسط سودجویان دانا و نادان که وعده بهشت میدهند و از جهنم میترسانند باید سخن بگوییم داستان خیلی تفاوت میکند یا بقولی همان قیاس مع الفارق است اخوی درود مهندس رزرو رو برای همین موارد و امثالهم گذاشتم... 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۱ درود مهندسکاش در تاپیک سم و شیر 1 هم شرکت می کردین سوال این بود نظرتون در مورد این کار میزبان خدا... در تاپیک سم 1 هم جوابم همین بود. من اگه میزبان باشم، به میهمانم میگم نوشیدنی چی میل دارین؟ از میزبانی که برام گزینه تعیین کنه و مجبورم کنه، زیاد خوشم نمیاد. 6 لینک به دیدگاه
Maryam.Silent 1137 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۱ فک کنم قبل اینکه اون بخواد دعوتم کنه من دعوتش کنم به یه مشت درست توی بینیش:| 4 لینک به دیدگاه
sweetest 4756 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۱ سم و شیر 1 به چنین میزبانی شک میکنم چرا باید یه میزبان از میهمانش با سم پذیرایی کنه؟ از اونجایی که مشکوک میشم به قضیه ترجیح میدم هیچ کدوم رو امتحان نکنم و بگم میل ندارم ولی اگه مجبور باشم محاله سمی رو انتخاب کنم که قرار زجر کشم کنه معلومه دیگه سم و شیر 2 در مورد این دو گزینه صد در صد انتخابم بهشته البته اگه همونجور باشه که میگی یعنی بدون هزار یک تا باید و نباید و بکن و نکن و حرام و حلال و.........فقط قرار باشه یکی رو انتخاب کنم در غیر اینصورت مثل چیزی که الان هست یه عمر محدود داریم و ذهنی که درگیر هزاران سوال بی جوابه و... و معلوم نیست آخرش به چی ختم خواهد شد 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۱ سم و شیر 1 یه مهمونی هست که اختیار رفتن یا نرفتنم دست خودمه و قبل از هر مهمونیی آدم اطلاعاتی راجع بهش داره، پس از اولش به این مهمونی نمیرم اما سم و شیر 2 میزبان به زور من رو برده تو مهمونیش، پس حق این کار رو نداره، بلکه باید بیشتر هم در موردم احساس مسئولیت بکنه 3 لینک به دیدگاه
alimec 23102 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۱ در تاپیک سم 1 هم جوابم همین بود. من اگه میزبان باشم، به میهمانم میگم نوشیدنی چی میل دارین؟ از میزبانی که برام گزینه تعیین کنه و مجبورم کنه، زیاد خوشم نمیاد. فک کنم قبل اینکه اون بخواد دعوتم کنه من دعوتش کنم به یه مشت درست توی بینیش:| سم و شیر 1 یه مهمونی هست که اختیار رفتن یا نرفتنم دست خودمه و قبل از هر مهمونیی آدم اطلاعاتی راجع بهش داره، پس از اولش به این مهمونی نمیرماما سم و شیر 2 میزبان به زور من رو برده تو مهمونیش، پس حق این کار رو نداره، بلکه باید بیشتر هم در موردم احساس مسئولیت بکنه یکی بیاد منو از دست اینا نجات بده اینا پاسخ سوالم بود؟ یه بار دیگه تکرار می کنم اگر سوالی در ذهنتون بود منتظر پست دوم من باشید سوال: شما در مورد خدا با این کارش چه فکری می کنید؟ مریم خانم منتظر پست دوم من باشید نمی دونم چرا امشب حس نوشتنش نیست حامد جان سوالم بی جواب گذاشتی/ اون وقت مقایسه می کنی؟ آخه این رسمشه لوتی؟ 2 لینک به دیدگاه
Maryam.Silent 1137 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۱ یکی بیاد منو از دست اینا نجات بدهاینا پاسخ سوالم بود؟ یه بار دیگه تکرار می کنم اگر سوالی در ذهنتون بود منتظر پست دوم من باشید سوال: شما در مورد خدا با این کارش چه فکری می کنید؟ مریم خانم منتظر پست دوم من باشید نمی دونم چرا امشب حس نوشتنش نیست حامد جان سوالم بی جواب گذاشتی/ اون وقت مقایسه می کنی؟ آخه این رسمشه لوتی؟ :|:|:|:| 2 لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۱ بد می نویسی کاکو من نمی دونم چرا خوووندم شمشیر 2 ......................فک کردم فیلمی چیزیه 2 لینک به دیدگاه
Maryam.Silent 1137 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۱ میزبان اولی: خب این طرف راست میگه یا دروغ؟ اگه به راستگویی میزبان یقین نداشته باشم من فک میکنم آدمیه که میخواد بکشت فقط برای بازی بت حق انتخاب میده و هر کدومو بخوری میمیری:| میزبان دوم! خدا هم بازیش گرفته! هرکار دلش بخوادو انجام میده همینه که هس همینا به ذهن من میرسه 4 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۱ بهش میگفتم یه مشورت بهم بده اگه جای من بودی کدومو انتخاب میکردی ! اما بین بهشت و جهنم خوب معلومه هر کسی بهشت و انتخاب میکنه دیگه... تا میگن حوری هم داره:دی 2 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۱ میگم چرا باید بین خوب مطلق و بد مطلق یکی و انتخاب کنم ؟ من دنیایی و دوس دارم که سفیده مایل به خاکستری باشه نه سیاه مطلق نه سفید مطلق 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۱ یکی بیاد منو از دست اینا نجات بدهاینا پاسخ سوالم بود؟ یه بار دیگه تکرار می کنم اگر سوالی در ذهنتون بود منتظر پست دوم من باشید سوال: شما در مورد خدا با این کارش چه فکری می کنید؟ جواب کاملا واضحه، بنده در مورد این میزبان اصلا فکر نمیکنم،حالا اسمش هرچی میخواد باشه، مش رجب یا تبارک و..... کسیکه دو گزینه جلوی روت بذاره،بعدا به زعم خودش آگاهت کنه کدوم سم هست و کدوم شیر، خُل وزنه. 2 لینک به دیدگاه
alimec 23102 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۱ جواب کاملا واضحه، بنده در مورد این میزبان اصلا فکر نمیکنم،حالا اسمش هرچی میخواد باشه، مش رجب یا تبارک و..... کسیکه دو گزینه جلوی روت بذاره،بعدا به زعم خودش آگاهت کنه کدوم سم هست و کدوم شیر، خُل وزنه. حالا شد جواب 1 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۱ لبخند میزنم میگم ممنونم که بهم حق انتخاب دادی و با خودم فکر میکنم کاشکی همیشه خدا تومهمترین لحظه های انتخابامون بهمون همه راه هارو میگفت و حق انتخاب میداد 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده