alimec 23104 سازنده ارسال شده در 30 خرداد، 2012 لبخند میزنم میگم ممنونم که بهم حق انتخاب دادیو با خودم فکر میکنم کاشکی همیشه خدا تومهمترین لحظه های انتخابامون بهمون همه راه هارو میگفت و حق انتخاب میداد سم شیر 1 شرکت کردین؟ وحشت نمی کنی؟ جهنم سرد و تاریک و... 2
شــاروک 30242 ارسال شده در 31 خرداد، 2012 سم شیر 1 شرکت کردین؟وحشت نمی کنی؟ جهنم سرد و تاریک و... بله شرکت کردم نه چرا وحشت؟!! حداقل میدونم میتونم انتخاب کنم این خیلی مهم و ارزشمنده 2
alimec 23104 سازنده ارسال شده در 31 خرداد، 2012 بله شرکت کردمنه چرا وحشت؟!! حداقل میدونم میتونم انتخاب کنم این خیلی مهم و ارزشمنده اونجا که شوکه شدین.. پس ترس ائمه از آتش جهنم برای چی بود؟صحیفه سجادیه/دعای ابو حمزه ثمالی/دعای کمیل و... 1
شــاروک 30242 ارسال شده در 31 خرداد، 2012 اونجا که شوکه شدین..پس ترس ائمه از آتش جهنم برای چی بود؟صحیفه سجادیه/دعای ابو حمزه ثمالی/دعای کمیل و... ترس اونا از بد بودن بوده از گناهکار بودن بوده از اینکه خدا دیگه مثل قبل دوسشون نداشته باشه ولی من حتی جهنم خدا رو هم دوست دارم چون میدونم بلاخره راهی بهشتش میشم این قولی هستش که خدا وپیامبرش به ما دادن. درسته؟ 3
minoz 359 ارسال شده در 31 خرداد، 2012 این میزبان اونقدر ما رو دوست داره که اینو گفته، ولی متاسفانه ما مهمان ها در حد درک خودمون همه چیز رو می فهمیم گاهی اوقات به یه چیزهایی شک می کنیم، دریغ از اینکه حقیقت پیش روی ماست و فکر می کنیم چیز پیچیده ایه؟! مثل خدا که راه های درست رو نشون داده ولی بیشتر اوقات ما به خاکی میزنیم............. نمی دونم چرا؟؟؟؟؟؟؟؟ 2
alimec 23104 سازنده ارسال شده در 4 تیر، 2012 من خودم تقریبا همون نظری رو دارم که در تاپیک سم شیر 1 داشتم. نظر من در تاپیک سم و شیر 1: میزبان حالش مساعد نیست و وحشت می کنم.. 2
alimec 23104 سازنده ارسال شده در 16 مرداد، 2012 من از مدیران تالار آزاد میخوام با مدیران ارشد همفکری کنن تا از حساسیت های ایجاد شده برای بحث های مذهبی کاسته بشه/البته چندان در جریان امور نیستم.. 2
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری