Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ یه مهندس پای حرفش باید محکم وایسه حتی اگر غلط بود نظر شما چیست؟ من فقط یکیو سراغ دارم که این خصوصیت رو به شدت در اون میبینم اونم ریس جمهورمونه البته مهندس و غیر مهندس نداره آدم حرف یا نظری رو میزنه که مطمئن باشه اگه کسی نقضش کرد باید دلیلش رو پرسید و اگه قانع شد باید بپذیره(خرد جمعی) با نظر این دو دوستمون هم موافقم بیشتر تو محیط های کارگاهی و ... نیازه که محکم باشه اینجوری بهتره بگیم: یه مهندس تا زمانی که مطمئن نشده نظریه اش غلطه باید روی حرفش بایسته. نه اینطوری نیست یه خورده احتیاج به توضیح داره این قانون نیست بیشتر توصیه هستش ، برا مهندسای جوون و تازه کار دامنه این توصیه فقط تا حدیه که خطرجانی یا مالی جدی متوجه کسی نشه. مثل هرجای دیگه ای باید رییس مشخص باشه ، تا کارگر و سرکارگرحساب کار دستشون بیاد والا کنترل امورازدست مهندس سرپرست کارگاه خارج میشه. تا وقتی که جا نیفتادی ،بعضی وقعا تو کارگاه لازمه اینطوری باشی تجربه شخصی منم تو خدمت 15 ماه مسول تاسیسات مکانیکی بودم ولی در عمل باید رو کار کارگرها هم نظارت میکردم و کار رو براشون شرح میدادم دقیقا اونجا نیاز بود 8 لینک به دیدگاه
**مهرناز** 374 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ من سعی میکنم حرفیو که میزنم با احتمال 100%نگم در این صورت هم اگه خطا نه اشتباهی رخ داد درستش میکنم 6 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ مخالفم بارها توی کارهای صنعتی حرفی رو زدم و غلط از آب دراومد و حرف یک فرد تجربی درست در اومده و من ِ مهندس عذرخواهی کردم... 8 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ اینجوری بهتره بگیم: یه مهندس تا زمانی که مطمئن نشده نظریه اش غلطه باید روی حرفش بایسته. دقیقا همینطوره 6 لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ بنظرم،مهندس در کاری که مسئولیت داره نباید اشتباه کنه.اصلا فلسفه وجودی یه مهندس بالا سر یه کار اینه که خطایی انجام نشه. حداقلش اینه که یه مهندس با توجه به اطلاعات ورودی که داشته، تحلیلها و محاسباتش نباید اشتباه دربیاد. ولی اگه مشکلی بوجود اومد دلیلش باید مواردی غیر از تصمیم مهندس بر اساس طرحش باشه. ولی اگرمنظور مدیریت کردن یه مهندس در کارگاهه ،بحثیه جدا و بستگی به نحوه مدیرت شخص داره. 7 لینک به دیدگاه
mortaza_sakht 1109 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ موافق نیستــــــــــــــــــم 5 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ سلام....ببخشید وقت نکردم پستارو بخونم فقط تشکر کردم..:دی اگه تکراری بید ببخشید............ منکه خودم و مهندس نمیدونم...............این مطلب هم نشنیده بودم..............اما خیلی از افرادو دیدم اینطورین و کاملا اشتباس...........چون انسان ممکنه اشتباه کنه......... ودلیل نمیشه پافشاری سر یه موضوع ...ممکنه عواقب جبران ناپذیری داشته باشه............. من خودم به شخصه هیچوقت چیزی رو با اطمینان کامل نمیگم حتی اگه بدونم که دریسته......همیشه درصد خطا میذارم.....واشتباهم رو قبول میکنم.......... نبینم لج کنید ها 7 لینک به دیدگاه
dear.angel 1314 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۱ من فكر ميكنم اول بايد هنگام حرف زدن كاملا ازش مطمن باشيم و حر ف بي دليل و مدرك نزنيم تا حرفمون ارزشش بالا بره همه ازمون حساب ببرن وهيچ وقت حرف غلط و اشتباه نگيم در همه ي زمينه ها 5 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۱ من این قانون رو نشنیده بودمخودمم اگه جایی اشتباه کنم حتما میرم طرفو پیدا میکنم و بهش میگم که اشتباه راهنماییش کردم. 3 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۱ نه اینطوری نیست یه خورده احتیاج به توضیح داره این قانون نیست بیشتر توصیه هستش ، برا مهندسای جوون و تازه کار دامنه این توصیه فقط تا حدیه که خطرجانی یا مالی جدی متوجه کسی نشه. مثل هرجای دیگه ای باید رییس مشخص باشه ، تا کارگر و سرکارگرحساب کار دستشون بیاد والا کنترل امورازدست مهندس سرپرست کارگاه خارج میشه. تا وقتی که جا نیفتادی ،بعضی وقعا تو کارگاه لازمه اینطوری باشی تجربه شخصی چه عجب. بالاخره یه نفر متوجه شد کاربرد این حرف در کجاست. متاسفانه در بعضی از محیطهای کارگاهی باید خیلی سفت و سخت پای حرفی که میزنید بایستید. حتی اگر متوجه شوید که اشتباه بوده. دلیلش هم همینه که اگر اقرار به اشتباهتون بکنید همه نتیجه میگیرن که شما دانش کافی برای اداره محیطی که در اختیارتان گذاشته شده ندارید. از اون لحظه به بعد هر کسی کار خودش را میکنه و هر اتفاقی که بیفته به همون اشتباه شما استناد میکنه. ولی اگر به عنوان یک مدیر در یک محیط کارگاهی بتونیم برای زیر دستانمون جا بندازیم که هر کسی باید اشتباهات خودش را بپذیره و این روحیه را ایجاد کنیم دیگه مشکلی به وجود نمیاد. 5 لینک به دیدگاه
saeed99 2563 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۱ چه عجب. بالاخره یه نفر متوجه شد کاربرد این حرف در کجاست. متاسفانه در بعضی از محیطهای کارگاهی باید خیلی سفت و سخت پای حرفی که میزنید بایستید. حتی اگر متوجه شوید که اشتباه بوده. دلیلش هم همینه که اگر اقرار به اشتباهتون بکنید همه نتیجه میگیرن که شما دانش کافی برای اداره محیطی که در اختیارتان گذاشته شده ندارید. از اون لحظه به بعد هر کسی کار خودش را میکنه و هر اتفاقی که بیفته به همون اشتباه شما استناد میکنه. ولی اگر به عنوان یک مدیر در یک محیط کارگاهی بتونیم برای زیر دستانمون جا بندازیم که هر کسی باید اشتباهات خودش را بپذیره و این روحیه را ایجاد کنیم دیگه مشکلی به وجود نمیاد. متاسفانه همینطوریه یه استادی داشتیم که می گفت قبلا رشته های مهندسی 2 واحد درسی داشتن که مربوط به مسایل کارگاه و نحوه برخورد با کارگرا و اینطورچیزا بوده ، ولی بعدا این درس حذف شده. متاسفانه الان جو اینطوریه ، بعد ازاتمام تحصیل مهندس ول میشه به امان خدا. البته تجربه کارآموزی خیلی خوبه بشرطی که دانشجو قبلش حسابی توجیه بشه و اونجاهم دنبال یادگیری باشه نه دنبال پیچوندن ، مثل کارآموزی خودم که فقط ساعت پرمی کردم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده