.MohammadReza. 19850 ارسال شده در 26 خرداد، 2012 درود بر شما سال نو هم مبارک با آرزوی سالی خوش و سرشار از امید و آرزو و اینا میتینگ عیدانه ای رو برای کسانی که ایام عید این شکلی :164: خونه نشستن ترتیب دادیم... زمان: جمعه 11 فروردین 1391 ساعت 3 مکان: پارک آب و آتش 35
keyvan64 3123 ارسال شده در 26 خرداد، 2012 میام ؛ 100% اینم جبران تاپیک قبلی که من پست معروف: Cancel رو زدمو موجب کدورت خاطرت بعضی دوستان شدم خوبه؟ 9
.MohammadReza. 19850 سازنده ارسال شده در 26 خرداد، 2012 جمعه :icon_pf (34): عیده دیگه هر روز تعطیله جمعه و غیر جمعه نداره گذاشتیم جمعه که کسانی هم که این روز ها میرن سر کار بیان خوب چه روزی خوبه گلم ؟ 5 شنبه خوبه ؟ میام ؛ 100% اینم جبران تاپیک قبلی که من پست معروف: Cancel رو زدمو موجب کدورت خاطرت بعضی دوستان شدم خوبه؟ نه باید شیرینی بدی اون روز جبران شه 11
ملیساا 5015 ارسال شده در 26 خرداد، 2012 میگم بچه ها کافی شاپی جایی هم بود خوب بود ها ، یا مثلا کاخ سعد آباد . دی : پارک یک خورده خطرناک نیست ، نیان بریزن بگیرن ما رو . 9
keyvan64 3123 ارسال شده در 26 خرداد، 2012 خواهشاً واسه هر کی مقدوره از خودم گرفته تا سایر دوستان وسایل بازی هم بیاره.. توپ برای والیبال و وسطی، بدمینتون، چند دست ... برای بلف میخواید بشینید هی الکی همدیگه رو نیگاه کنید و سال نو رو تبریگ بگید که چی بشه، هوا خوبه، بازی فاز میده مخصوصاً بعضی خانمها که یه کم اضافه وزن دارن و نگران لباس عروسی هستن راستی بطری ماء الشعیر هم فراموش نشه؛ بکار میاد 4
bme.masood 5832 ارسال شده در 26 خرداد، 2012 ینی میگین من جمعه تهران باشم ؟ یه فراخوان تو دوستان بزنم اگه کسی پایه بود با هم بیایم 10
گـنـجـشـک 24371 ارسال شده در 26 خرداد، 2012 ینی میگین من جمعه تهران باشم ؟ یه فراخوان تو دوستان بزنم اگه کسی پایه بود با هم بیایم دمت گرم.... 4
کتایون 15177 ارسال شده در 26 خرداد، 2012 من نمی تونم همراهیتون کنم...خوش باشین...اما مراقبم باشین... 7
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 26 خرداد، 2012 میام ؛ 100% اینم جبران تاپیک قبلی که من پست معروف: Cancel رو زدمو موجب کدورت خاطرت بعضی دوستان شدم خوبه؟ بچه ها دلشون شیکسته از دست تو باید یه بستنی بدی تا از دلشون در بیاد،من که خیلی دلم شیکسته:hanghead:2تا موخوام میگم بچه ها کافی شاپی جایی هم بود خوب بود ها ، یا مثلا کاخ سعد آباد . دی :پارک یک خورده خطرناک نیست ، نیان بریزن بگیرن ما رو . اسم اون آباد شده رو نیار که چهل ستون بدنم به تکان میاد ینی میگین من جمعه تهران باشم ؟ یه فراخوان تو دوستان بزنم اگه کسی پایه بود با هم بیایم پاشو بیا دیگهراهی نیست که،حمزه جان رو بغل کن وردار بیار منم اگه مشکلی نباشه میام 10
Alireza Hashemi 33393 ارسال شده در 26 خرداد، 2012 کیوان سربازه شیرینی نگیرین ازش من همون بستنی راضیم گناه داره ساعت 3 هم خوبه جاشم با صفاست گلیم یادآوری شه واسه نشستن رو اونجایی که نوشته وارد چمن نشوید...ورقم بیارید...یه دست من دارم یکی دوتا دیگه بیارید 7 خبیث:gnugghender: من و دو نفر دیگه ایشالا هستیم 9
keyvan64 3123 ارسال شده در 26 خرداد، 2012 کیوان سربازه شیرینی نگیرین ازش من همون بستنی راضیم گناه دارهساعت 3 هم خوبه جاشم با صفاست گلیم یادآوری شه واسه نشستن رو اونجایی که نوشته وارد چمن نشوید...ورقم بیارید...یه دست من دارم یکی دوتا دیگه بیارید 7 خبیث:gnugghender: من و دو نفر دیگه ایشالا هستیم پول سرباز خوردن نداره تووووووووووووووووووووووپ میخوااااااااااااااااااااااااااااااااام 4
Alireza Hashemi 33393 ارسال شده در 26 خرداد، 2012 پول سرباز خوردن نداره تووووووووووووووووووووووپ میخوااااااااااااااااااااااااااااااااام آره ولی بستنیش لیسیدن داره:icon_pf (34): گدا بازی در نیار هنوز دلم ازون کنسله خونه فقطم درمونش بستنیه بستنی رو که بدی توپ میشیم به خواستتم میرسی 8
bme.masood 5832 ارسال شده در 26 خرداد، 2012 اگه بستنی قطعیه که حتما میام شوهر عمم پرواز گیرش نیومده ، بهش گفتم میبرمت تهران به شرطی که تا جمعه شب بمونی اما با ماشین سخته فک نکنم قبول کنه من تلاشمو کردم که بیام ، نگین بی معرفتی 11
Alireza Hashemi 33393 ارسال شده در 26 خرداد، 2012 اگه بستنی قطعیه که حتما میام شوهر عمم پرواز گیرش نیومده ، بهش گفتم میبرمت تهران به شرطی که تا جمعه شب بمونی اما با ماشین سخته فک نکنم قبول کنه من تلاشمو کردم که بیام ، نگین بی معرفتی الان گیر یه بستنیی کیوان قووول شرف داد پاشو بیا ولی با ماشین پیرت در میاد یه بستنی یه لیتری بگیر منت این کچل سرباز.... جدید رو نکش 4
bme.masood 5832 ارسال شده در 26 خرداد، 2012 الان گیر یه بستنیی کیوان قووول شرف داد پاشو بیا ولی با ماشین پیرت در میاد یه بستنی یه لیتری بگیر منت این کچل سرباز.... جدید رو نکش بستنی هم یه انگیزس دیگه ، بزرگش کردم که مهم به نظرم بیاد :دیمن راننده جادم ! واسم سخت نیست ;) علیرضا من بیام بستنی نگیرم میدونم با تو هااا 3
Alireza Hashemi 33393 ارسال شده در 26 خرداد، 2012 بستنی هم یه انگیزس دیگه ، بزرگش کردم که مهم به نظرم بیاد :دیمن راننده جادم ! واسم سخت نیست ;) علیرضا من بیام بستنی نگیرم میدونم با تو هااا میگیره نگرفت محمدرضا میگیره .... با پراید فقط نیا... 3
NEGARi 9387 ارسال شده در 26 خرداد، 2012 عجقم پنج تن اومدن میام در کل سعی میکنم بیام کتی میگه نمیاد 11
ارسالهای توصیه شده