alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ alimec کاافی میکس رو پاکتی بگیری دونه ای میشه 120 تومن البته من از بازارچه مرزی میگیرم به این قیمت بستگی به شرکت سازنده داره..بعد از محروم شدن کافی میکس نستله(نمایندگی سنگاپور) توسط آخوندا به علت حمایت اسرائیل و حرام بودن ... الان کافی میکس نستله(نمایندگی ترکیه) دونه ای 250 ... قیمت هم بستگی به شرکت سازنده داره یا اینکه کاپوچینو باشه.. 2 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ از یارانه ها خبر ندارم که چقدرن دقیق و هر ماه چقدرش رو میدناما تو با نون و نسکافه زندگی میکنی؟ یه توصیه میکنم بهت یک ماه فقط یک ماه بشین خرج و مخارج شخصیت رو بنویس و اگه تونستی واسه خرید برو کمک خانواده و مبلغ ها رو ببین و بعد اونا ررو هم ثبت کن و تقصیم بر تعداد اشخاص خانواده کن تا برای هر شخص رو بدست بیاری بعد بیا صحبت کنیم چرا مهندس در جریان هستم من تا حدود 400 تومنش رو حساب کردم بقیه رو بیخیال شدم.. خرابی وسایل خونه.. مهمونی جمعه ها.. تفریح هفتگی..تعمیر وسایل خراب خونه ووووو 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ بستگی به شرکت سازنده داره..بعد از محروم شدن کافی میکس نستله(نمایندگی سنگاپور) توسط آخوندا به علت حمایت اسرائیل و حرام بودن ... الان کافی میکس نستله(نمایندگی ترکیه) دونه ای 250 ...قیمت هم بستگی به شرکت سازنده داره یا اینکه کاپوچینو باشه.. نستله و نسکافه جفتش 120 تومن یعنی 50 تاییش 6 تومن، تازه نسکافه یدونه لیوانش رو هم اشانتیون گذاشته توش 2 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ نستله و نسکافه جفتش 120 تومن یعنی 50 تاییش 6 تومن، تازه نسکافه یدونه لیوانش رو هم اشانتیون گذاشته توش گمون نکنم اون اصلا توش قهوه باشه رفیق البته شهر مرزی فک کنم ارزونتر باشه.. 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ گمون نکنم اون اصلا توش قهوه باشه رفیق البته شهر مرزی فک کنم ارزونتر باشه.. اصلا شما ملت دوست دارین گرون بخرین 2 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ زندگی نمی کنن دیگه به همین راحتی... همش حسرت همش درد... آدم چی بگه آخه؟ به کی بگه؟ 4 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ ........................ .............. بی مقدمه با ماهی 387 هزار تومن درآمد ماهیانه چکار میتونین بکنین؟ این حداقل دستمزدی هست که باید به یه کارگر داده بشه (سال قبل 330 بود) که واسه مهندسش هم همینه ، فرقی نداره میخوام بدونم این پول به کجای زندگی یه ادم میرسه و چند سال باید با این حقوق سر کنید تا به حداقل چیزایی که میخواین برسین؟ اگه میتونید مثال بزنید هفته ای ۱۰ تومن شارژ میشه ماهی ۴۰ تومن ۴ روز میرم یونی ک روزی تقریبن ۵-۷ تومن کرایه ماشین میدم خوراکی و نهار و این چیزارم حساب کنم میشه حدودن هفته ای ۴۵-۵۰ تومن ماهی ۲۰۰ تومن شارژ ادسل ک خانوادگیه ولی سهم من میشه ماهی ۱۲ تومن تقرین استادام ک قربونشون برم هر هفته کتاب و وسایلای جدید سفارش میدن بگیریم ماهی ۵۰-۶۰ تومن خرج این چیزا میشه ۱۵-۲۰ تومن قبضم ک دو ماه ی بار میادو ماهی ۱۰ تومن اگه خرج اضافیم نکنم الکی جینگیل مینگیلی نگیرم کلن خرجم میشه ۳۲۲ تومن ک از ۳۸۷ هزارو ۸۵۰ ک کم کنیم آخر ماه ۵۶ هزارو ۸۵۰ تومن میمونه واسم میره ب حساب ذخیره واسه آیندم با ماهی ۵۶ تومن ذخیره آخر سال۶۸۲۲۰۰ تومن جمع میشه ک میتونم باهاش واسه آیندم برنامه ریزی کنم 3 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ چه جالب، صدای کارگران با این حقوق در نمیاید، صدای مرفهین جامعه بلند شده. ملاک مردم ما توی این کشور مادیات نیست،هنوز متوجه نشدین؟ اون چیزی که باعث شده این ملت به کمترین حقوق هم راضی باشند و اعتراض نکنند، عشقه، عشق به اسلام و ولایت. عصبانیت همه مرفهین رو نسبت به این سکوت و قناعت مردم درک میکنم. لطفا با تهمت، افترا پيش داوري و نيت خواني مسير تاپيك را منحرف نكنيد. در صورت ادامه مجبور به حذف پست هاي شما هستم دوست عزيز. 5 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ با تشکر از شما بهتره یاداور بشم من دارم توی یه شرکت خصوصی کار میکنم و نه دولتی در ثانی هیچوقت حتی اگر کسی پارتی هم داشته باشه ( که خدا رو صدهزار مرتبه شکر که نداشتم و ندارم ) بازم اون اشناشونو نمیزارن سرپرست نظارت یه پروژه ی ملی ... اون چیزی هم که نگفتی تا به کسی برنخوره رو هم امثال دوستان وقتی کم میارن همیشه میکن عزیز دل اون شاگرد دوم دانشکده شما هم یه بی لیاقته مثل خیلیای دیگه ... اگه کسی دلش میخواد با ماهی 700 !!! تومن کار کنه و گوسفند وار زنده بمونه مشکل خودشه عزیز دل مهم اینه که من به خودم اعتقاد دارم و اونایی هم که براشون دارم کار میکنم بهم اعتقاد دارن و خدارو شکر جواب اعتمادشون به من رو بخوبی گرفتند ... متاسفانه برخی دوستان مهندس رو با کارشناس اشتباه میگیرن اون شاگرد دوم دانشکده ی شما کارشناس خوبی بوده نه مهندس خوب ... البته انتظار ندارم معنی حرف منو درک کنید چون تو موقعیت های حساس کاری قرار نگرفتی با این همه برای شما و همه ی دوستانی که با حقوق ذلت بار اداره کاری و حقوق رویایی 700!!! تومن حال میکنن ارزوی موفقیت دارم ... دوست عزيز اين حرف از شما بعيد بود. گوسفندوار زندگي كردن آدم ها با ميزان درآمدشون هيچ ارتباطي نداره. شعور، منش و تفكر انسان هست كه داراي ارزشه! وگرنه خيلي ها خيلي درآمد دارند ولي ذره اي از شعور بويي نبردن و چه بسيار كساني كه درآمدهاي ماهيانه پائيني دارند ولي كان شعور و ادب و احترام هستند. لطفا در نوشتارتان جوانب احتياط و احترام را رعايت فرماييد. 17 لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ هفته ای ۱۰ تومن شارژ میشه ماهی ۴۰ تومن۴ روز میرم یونی ک روزی تقریبن ۵-۷ تومن کرایه ماشین میدم خوراکی و نهار و این چیزارم حساب کنم میشه حدودن هفته ای ۴۵-۵۰ تومن ماهی ۲۰۰ تومن شارژ ادسل ک خانوادگیه ولی سهم من میشه ماهی ۱۲ تومن تقرین استادام ک قربونشون برم هر هفته کتاب و وسایلای جدید سفارش میدن بگیریم ماهی ۵۰-۶۰ تومن خرج این چیزا میشه ۱۵-۲۰ تومن قبضم ک دو ماه ی بار میادو ماهی ۱۰ تومن اگه خرج اضافیم نکنم الکی جینگیل مینگیلی نگیرم کلن خرجم میشه ۳۲۲ تومن ک از ۳۸۷ هزارو ۸۵۰ ک کم کنیم آخر ماه ۵۶ هزارو ۸۵۰ تومن میمونه واسم میره ب حساب ذخیره واسه آیندم با ماهی ۵۶ تومن ذخیره آخر سال۶۸۲۲۰۰ تومن جمع میشه ک میتونم باهاش واسه آیندم برنامه ریزی کنم مگه ای دی اس التون چیه که ماهی 200 تومنه؟ بعد شما 16 نفر جمعیت دارین؟ بعد چجوری تو 12 ماه با ماهی 56 تومن یه باره 682 تومن پس انداز کردی؟ تازه پول خورد و خوراک رو نگفتی ....... 2 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ مگه ای دی اس التون چیه که ماهی 200 تومنه؟ بعد شما 16 نفر جمعیت دارین؟ بعد چجوری تو 12 ماه با ماهی 56 تومن یه باره 682 تومن پس انداز کردی؟ تازه پول خورد و خوراک رو نگفتی ....... گفتم ماهی ۱۲ تومن نه ۲۰۰ تومن ۵۶۸۵۰ ضربدر ۱۲ = ۶۸۲۲۰۰ دیگه بقیه خرجا مثه خوردو خوراک ب حساب اهل منزله اونا باید حسابش کنن نه من 1 لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ گفتم ماهی ۱۲ تومن نه ۲۰۰ تومن ۵۶۸۵۰ ضربدر ۱۲ = ۶۸۲۲۰۰ دیگه بقیه خرجا مثه خوردو خوراک ب حساب اهل منزله اونا باید حسابش کنن نه من راست میگیا کلا قاط زدم مرسی 2 لینک به دیدگاه
Secret: 2286 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ ........................ .............. بی مقدمه با ماهی 387 هزار تومن درآمد ماهیانه چکار میتونین بکنین؟ این حداقل دستمزدی هست که باید به یه کارگر داده بشه (سال قبل 330 بود) که واسه مهندسش هم همینه ، فرقی نداره میخوام بدونم این پول به کجای زندگی یه ادم میرسه و چند سال باید با این حقوق سر کنید تا به حداقل چیزایی که میخواین برسین؟ اگه میتونید مثال بزنید کاری نداره دوستان تهرانی 200 تومن هزینه کرایه ماشین میدن و میرن محله رئیس جمهور وقت خریداشون رو میکنن با اون 187 هزار تومن باقی مونده خیلی راحت میشه تو اون محله خرید کل ماه رو انجام داد شهرستانی ها هم سرشون رو بزارن بمیرن 7 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ خداوندا یاریمان ده که بواسطه نعمتهایی که تو به ما داده ای جو گیر نشویم و یاریمان ده که بفهمیم دست بالای دست بسیار است و چه بسا آنچه را ما به آن فخر میفروشیم مایه شرمساری عده ای دیگر باشد و بقول آن خواهر زیبا روی شیطون بلا (همین سیندرلای خودمان(تو امضاش نوشته)) آرزوهای ما خاطرات بعضی دیگر است و یاریمان ده که بفهمیم که شرایط دنیا لحظه به لحظه در حال تغییر است پس نه جای نامیدی میماند و نه جای فخر فروشی و یاریمان ده بفهمیم که همه ما شرایط انتخاب یکسان نداشته ایم و رشد دیگران و عقب افتادگی دیگران همه اش بخاطر خودشان نبوده و همه اش هم شرایط فراهم شده نبوده چیزی است بینابین این دو بر گرفته از کتاب ذخایر الطریق فی انفاس البریق سقط الاسلام دکتر هوتن طریقتی 15 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ خداوندا یاریمان ده که بواسطه نعمتهایی که تو به ما داده ای جو گیر نشویمو یاریمان ده که بفهمیم دست بالای دست بسیار است و چه بسا آنچه را ما به آن فخر میفروشیم مایه شرمساری عده ای دیگر باشد و بقول آن خواهر زیبا روی شیطون بلا (همین سیندرلای خودمان(تو امضاش نوشته)) آرزوهای ما خاطرات بعضی دیگر است و یاریمان ده که بفهمیم که شرایط دنیا لحظه به لحظه در حال تغییر است پس نه جای نامیدی میماند و نه جای فخر فروشی و یاریمان ده بفهمیم که همه ما شرایط انتخاب یکسان نداشته ایم و رشد دیگران و عقب افتادگی دیگران همه اش بخاطر خودشان نبوده و همه اش هم شرایط فراهم شده نبوده چیزی است بینابین این دو بر گرفته از کتاب ذخایر الطریق فی انفاس البریق سقط الاسلام دکتر هوتن طریقتی بسیار زیبا بود 8 لینک به دیدگاه
dear.angel 1314 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ میشه باش کفن و قبر خرید؟ نه عزيزام كفن و قبرام نميشه خريد اينا حداقا 1تومن ميخواد ميشه با اين پول فقط هوا خورد 7 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ با این پول هیچ کاری نمیشه کرد...با این حقوق نمیشه زندگی کرد چه برسه به پیشرفت. فکر نکنم حتی پول قبضها رو هم بشه داد. با این حقوق نمیشه زندگی کرد اما خیلی ها شرافتمندانه زندگی میکنند... 6 لینک به دیدگاه
اتیکا 246 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ با این پول هیچ کاری نمیشه کرد...با این حقوق نمیشه زندگی کرد چه برسه به پیشرفت.فکر نکنم حتی پول قبضها رو هم بشه داد. با این حقوق نمیشه زندگی کرد اما خیلی ها شرافتمندانه زندگی میکنند... چرا نشه زندگی کرد؟ اگه کسی مشکل داره،نمیتونه پول قبض رو بده،غذا بخره و...،پس چرا حامی انقلاب ما همین قشر هستند؟ آقای آذرمهر خوب جواب میدادن توی این تاپیک،من هم مثل ایشون اطلاعات سیاسیم بالا نیست. اما من هم وقتی میبینم مردم ما توی همه عرصه های راهپیمایی و انتخابات و...پشت نظامند،دلیلی نداره فکر کنم بهشون فشار میاد. زندگی شرافتمندانه با زندگی محقرانه فرق میکنه. اینکه مردم مشکل اقتصادی داشته باشند،اما پشت نظام باشند یعنی تحقیر نه شرافت. پس نتیجه میگیریم مردم ما مشکل ندارند،نظام رو هم دوست دارند. 1 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ همه میدونن با این پول نمیشه کاری کرد (جز همون لنگه کفشه که گفتم) هیچکس هم با این حقوق نمیره کار کنه چون اگه کرایشو ... کم کنه یه چیزی هم باید بده... ولی بهونه ای برای صاحبان مشاغل شده و اونا نهایت استفاده رو میبرن 2 لینک به دیدگاه
JavadMessi 1620 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۱ چرا نشه زندگی کرد؟اگه کسی مشکل داره،نمیتونه پول قبض رو بده،غذا بخره و...،پس چرا حامی انقلاب ما همین قشر هستند؟ آقای آذرمهر خوب جواب میدادن توی این تاپیک،من هم مثل ایشون اطلاعات سیاسیم بالا نیست. اما من هم وقتی میبینم مردم ما توی همه عرصه های راهپیمایی و انتخابات و...پشت نظامند،دلیلی نداره فکر کنم بهشون فشار میاد. زندگی شرافتمندانه با زندگی محقرانه فرق میکنه. اینکه مردم مشکل اقتصادی داشته باشند،اما پشت نظام باشند یعنی تحقیر نه شرافت. پس نتیجه میگیریم مردم ما مشکل ندارند،نظام رو هم دوست دارند. نتيجه گيري شگرفي بود!! چون مردم مياند راهپيمايي حتما مشكل ندارند با اين منطق شما حتما هركي راهپيمايي نمياد مشكل داره!! فقط نميدونم اين وسط تبليغات تي وي و تهديدات آمريكا چكارست حداقل ادبياتتون رو اصلاح كنيد كه كاربر نفهمه سركاره 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده