Mehdi.Aref 26780 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۸ این تاپیک رو زدم تا کاربرای مهندسی برق همدیگر رو بهتر بشناسن و هرکس گرایش و تخصص و دانشگاه خودش رو بگه. اسم : گرایش : دانشگاه : محل زندگی : تخصص : میزان آشنایی به زبانهای خارجی : تسلط به نرم افزار : نحوه آشنایی با انجمن نواندیشان : راه های ارتباط با شما (ایمیل) : 37 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26780 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۸ خوب اول از خودم شروع می کنم. مهدی - لیسانس برق الکترونیک - دانشگاه امیر کبیر مسلط به برنامه نویسی میکروکنترلر avr ،رباتیک و برخی نرم افزارهای تخصصی رشته الکترونیک. 22 لینک به دیدگاه
rbma64 31 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۸ رضا-ترم اخر مهندسی برق -دانشگاه تبریز مسلط به برنامه نویسی avr , نرم افزارهای تخصصی برق 17 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۸ سلام محمد مهدی هستم ترم 8 مهندسی مخابرات نجف آباد 16 لینک به دیدگاه
enayatch 23 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۸۹ سلام من عنایت هستم ترم 4 مهندسی برق دانشگاه گیلان هنوز گرایشم مشخص نشده (قدرت یا الکترونیک) یعنی تا آخر این ترم معلوم میشه ولی خودم دوست دارم قدرت بخونم. 13 لینک به دیدگاه
silent for ever 367 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۸۹ سلام. مریم هستم. فارغ التحصیل از غیر انتفاعی سجاد. ازینکه با این تاپیک و مخصوصا باشما مهندسین محترم آشناشدم خوشحالم. 14 لینک به دیدگاه
eskan 38 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۸۹ سلام دوستان منم حسین ، دانشجوی ترم 6 مهندسی برق قدرت. شغل من هم اپراتور پست 230 کیلو ولت و میتونم در زمینه ی رله ها و حفاظت و تجهیزات فشار قوی و نیروگاهی تا جایی که از دستم بر بیاد در خدمتتون باشم. فکر میکنم معرفی در همین قدر واسه شروع کار کافی باشه. ممنونم. 14 لینک به دیدگاه
elahe.t 31 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ سلام الهه هستم ترم آخر برق_مخابرات پروژم در مورد فاصله سنج آلتروسنیک با avrهست اگه ممکنه کمکم کنین. مرسی 11 لینک به دیدگاه
SIMooRGH.M 496 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۸۹ سلام خوشحالم که همچین تاپیکی هست امیدوارم فعالیتا هم تو این زمینه زیاد باشه سال اخر الکترونیک ازاد تهران مرکز هستم 11 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۸۹ سلام به همه دوستان امید برق قدرت عاشق خواب:jawdrop:(شایعه اس) همین دیگه.....................:icon_pf (34): 14 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۸۹ سلام منم مخابرات خوندم اما مرتبط با رشته ام نرفتم سر كار ولي در هر صورت منم مخابراتيم 13 لینک به دیدگاه
samyar 3407 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۸۹ سلام سامیار هستم فارغ التحصیل مهندسی برق از دانشگاه عباسپور تهران،من مهندس برق نیروگاه هستم وتخصص خوبی هم در مورد نیروگاهها دارم.خوشحال میشم که اطلاعاتمو با سایر دوستان درمیان بزارم.rbonaby@yahoo.com 14 لینک به دیدگاه
...atishpare 457 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ سلام بچه ها.منم برقي هستم.الكترونيك ميخونم تو قزوين.البته ساكن كرجم.هوامو داشته باشيداااا.ميسي... 9 لینک به دیدگاه
مریم صابر 19 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ سلام مریم هستم .الکترونیک دانشگاه سمنان خواندم. labview,c کار کردم .قدرت هم در کارخانه کاشی کارکردم.خوشحال می شم همکاری داشته باشم. 9 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ سجاد جون منم هستما.دارم به خودم یه تکونی میدم. میشه تو این تالار بچه هایی که جایی کار کردن از تجربه خودشون بگن تا یه کم مطالب کاربردی تر بشه. اولش رو هم خودم شروع کردم. اینجا شاید بد شروع کرده باشم اما خوب ادامه میدم. موفق باشیم. 9 لینک به دیدگاه
میدیا==کچی کورد 23 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ سلام من میدیا هستم فعلا فارغ التحصیل کار شناسی برق الکترونیک دانشگاه آزاد..و اینکه یه خورده matlab بلدم و سعی دارم بهترش کنم... از آشنایی با شما مهندسین برق خوشوقتم 8 لینک به دیدگاه
TomCat 20 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ سلام! منم pejman هستم دانشجوی سال دوم برق کنترل-آزاد قزوین! در خدمتیم! 10 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ سلاااام منم ستيا هستم دانشگاه آزادي گرايش الكترونيك تا حدودي با متلب آشنام ..... 9 لینک به دیدگاه
bpz 388 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۸۹ سلام... بهرام هستم لیسانس برق گرایش قدرت 11 لینک به دیدگاه
freak137 19 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۸۹ salam man ham soheil hastam terme 3 electeronic shomal 9 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده