رفتن به مطلب

"يك سوال هويتي "

ارسال های توصیه شده

این کار رو نمیکنم اما اصلا به این معنی نیست که وابسته شدم به این هویت

اگر هم این کار رو بکنم فکر کنم حداقل دوستان خودم به زودی تشخیص خواهند داد :icon_gol:

چقدر کتابی شد:w02:

• Like 7
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 41
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

این کار رو نمیکنم اما اصلا به این معنی نیست که وابسته شدم به این هویت

اگر هم این کار رو بکنم فکر کنم حداقل دوستان خودم به زودی تشخیص خواهند داد :icon_gol:

چقدر کتابی شد:w02:

چرا ؟ اين چرا هست كه مهمه ...مثلا تو هر روز مياي اينجا يه سري كارا انجام ميدي ميري با يه اكانت ديگه نميشه همون كارا را انجام داد ؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
چرا ؟ اين چرا هست كه مهمه ...مثلا تو هر روز مياي اينجا يه سري كارا انجام ميدي ميري با يه اكانت ديگه نميشه همون كارا را انجام داد ؟

چون دلیلی برای این کار نمیبینم

مشکلی با هویتم ندارم که بخوام ناشناخته باشم و تغییرش بدم

ضمن این که بیشتر فعالیتم اینجا به خاطر دوستانی هست که اینجا دارم

• Like 2
لینک به دیدگاه
چون دلیلی برای این کار نمیبینم

مشکلی با هویتم ندارم که بخوام ناشناخته باشم و تغییرش بدم

ضمن این که بیشتر فعالیتم اینجا به خاطر دوستانی هست که اینجا دارم

خب اون موقعه هم دوستات هستن قرار نيست از دستشون بدي كه فقط تو را نميشناسن ولي تو اين شانس و داري كه دوباره باشون دوست بشي و مطمعنن اگه همون رفتار قبليت را داشته باشي بازم باشون دوست ميشي ....اينو ميخوام بگم ما يك هويت ساختيم واين هويت برامون مهم ترين دليل اومدن به اينجاست هر روز اين جناب هويت را برميداريم مياريم اينجا مقداري مورد تاييد ديگران قرار ميديم و اين كار را روزها تكرار ميكنيم هرچه زمان بگذره دل كندن از اين هويت برامون سختره در واقعه اين هويته هست كه مهمه نه دوستان دوستان فقط تاييد كننده اونن

• Like 3
لینک به دیدگاه
خب اون موقعه هم دوستات هستن قرار نيست از دستشون بدي كه فقط تو را نميشناسن ولي تو اين شانس و داري كه دوباره باشون دوست بشي و مطمعنن اگه همون رفتار قبليت را داشته باشي بازم باشون دوست ميشي ....اينو ميخوام بگم ما يك هويت ساختيم واين هويت برامون مهم ترين دليل اومدن به اينجاست هر روز اين جناب هويت را برميداريم مياريم اينجا مقداري مورد تاييد ديگران قرار ميديم و اين كار را روزها تكرار ميكنيم هرچه زمان بگذره دل كندن از اين هويت برامون سختره در واقعه اين هويته هست كه مهمه نه دوستان دوستان فقط تاييد كننده اونن

خب این به نظرم خاصیت دنیای مجازی هست که میتونی بعد از کلی شناخته شدن با یک هویت خاص،بدون شناسایی اونو عوض کنی

نمیدونم این خاصیت رو میشه جزو مزایای این دنیا حساب کرد یا نه!

شایدم بستگی به نوع استفاده داره

• Like 2
لینک به دیدگاه
خب این به نظرم خاصیت دنیای مجازی هست که میتونی بعد از کلی شناخته شدن با یک هویت خاص،بدون شناسایی اونو عوض کنی

نمیدونم این خاصیت رو میشه جزو مزایای این دنیا حساب کرد یا نه!

شایدم بستگی به نوع استفاده داره

تو اين دنيا هم همينطوره مثلا ريسمن، براي من ريس هست ولي بيرون از شركت هويت ريس بودنش پشيزي نمي ارزه يا مثلا براي تو يه انسان عادي مثل بقيه هستش ... ما اگه هويت ساختگي خودمون و افراد را دور بريزيم و با خود انسانيشون رابطه برقرار كنيم بيشتر ترس ها و دغدغه مون از بين ميره ...

اينجا ديگه بدتر تو ومن فقط تو نوانديشان وجود داريم يه فضاي مجازي محدود كه به هيچ بنده و شخصيت ما ساخته يه مشت حرف و نوشته است پس چه دليلي داره چيزي تو اين فضا برامون مهم باشه حتي يوزر نام كاربري كه داريم ؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
تو اين دنيا هم همينطوره مثلا ريسمن، براي من ريس هست ولي بيرون از شركت هويت ريس بودنش پشيزي نمي ارزه يا مثلا براي تو يه انسان عادي مثل بقيه هستش ... ما اگه هويت ساختگي خودمون و افراد را دور بريزيم و با خود انسانيشون رابطه برقرار كنيم بيشتر ترس ها و دغدغه مون از بين ميره ...

اينجا ديگه بدتر تو ومن فقط تو نوانديشان وجود داريم يه فضاي مجازي محدود كه به هيچ بنده و شخصيت ما ساخته يه مشت حرف و نوشته است پس چه دليلي داره چيزي تو اين فضا برامون مهم باشه حتي يوزر نام كاربري كه داريم ؟

اینجوری بحث اعتماد و ریسک برقراری رابطه پیش میاد، من اگه قرار باشه هیچ شناختی از توئه نوعی نداشته باشم رو چه حساب میتونم باهات رابطه ای از خود انسانیم برقرار کنم؟

شاید یکی از مزایای هویت های ساختگی که براحتی عوض میشه همین باشه که ریسک برقراری رابطه میاد پایین تر و میشه گفت کمیت رابطه میره بالا ولی کیفیت پایین میمونه

مثل الان

• Like 2
لینک به دیدگاه

درود :icon_gol:

اگه قرار باشه با بله و خير جواب بديد ايا حاظريد از فردا با يه اكانت جديد با يه اسم كاربري جديد وارد سايت بشيد بطوري كه هيچ كسي شما را نشناسه و هويت قبلي تون را كنار بزاريد ؟

1)اگه جوابتون خير باشه يعني اين شخصيتي كه الان هستيد اين هويتي كه الان ساختيد براتون مهتر از اون هست كه بخوايد ازش جدا شيد و يه جورايي شديدا وابسته به اون شديد.

2)و اگه جوابتون بله هست يعني اين هويتي كه الان هستيد براتون اهميتي نداره خوب در اين صورت وقتي به خودتون اهميت نميديد چطور مي شه به كاربراي ديگه و شخصيت هاي مجازي ديگه اهميت داد ؟

.................................................................................................................................................

به نظر شما اشتباه كار كجاست ؟:ws38: و جواب درست چيه ؟

جواب من به اون سوال اول، بله هست البته در صورت لزوم!

ولي نتيجه‌اي كه از اين دو حالت گرفته شده با چيزي كه من فكر ميكنم متفاوته.

به نظرم جواب ثابت و درست براي اين سوال وجود نداره. خيلي به شرايط وابسته‌ست و چون اكثر مسائل مربوط بهش هم نسبي هستن، نميشه گفت كه دقيقا چي درسته يا چه چيزي منجر شده كه اين جواب من يا شما باشه...

من و شما براي خودمون ارزش قائل هستيم. ولي اين دليل نميشه كه نتونيم از يه يوزر بگذريم. اون يوزر بدون ما معنايي نداره. ميشه با يه يوزر ديگه هم اومد. من خودم تغييري نميكنم كه. دوباره يه اوريون ديگه با يه لباس ديگه ساخته ميشه. (البته فك نكنم كسي تمايلي داشته باشه اين اتفاق رخ بده innocentsmily.gif)

اين در مورد دوستامون هم صادقه... دوستامون بدون يوزر‌هاشون و خارج از اينجا هم برامون معنا دارن.

از طرفي من از خيلي چيزا توي اين محيط دلخور نميشم يا نسبت به خيلي مسائل حساس نيستم. نه به خاطر اينكه برام اهميت ندارن... به اين خاطر كه اين منم كه به همه‌ي اينا معني ميدم و ديد منه كه خيلي چيزا رو تعيين ميكنه... ما درصد زيادي از داده ها رو توي اين محيط دريافت نميكنيم و زمينه‌ي سوء تفاهم خيلي زياده...

فقط كافيه ياد بگيريم همه چي رو قطعي و صفر و يكي نگاه نكنيم...

:icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه
اینجوری بحث اعتماد و ریسک برقراری رابطه پیش میاد، من اگه قرار باشه هیچ شناختی از توئه نوعی نداشته باشم رو چه حساب میتونم باهات رابطه ای از خود انسانیم برقرار کنم؟

شاید یکی از مزایای هویت های ساختگی که براحتی عوض میشه همین باشه که ریسک برقراری رابطه میاد پایین تر و میشه گفت کمیت رابطه میره بالا ولی کیفیت پایین میمونه

مثل الان

رو حساب شناخت خودت ..ادم بتونه خودش را بشناسه ديگه مهم نيسبت طرفش كي هست

در مورد هويت سازي همه حرف از اول اين بود كه باعث وابستگمون شده به اينجا و هر جاي ديگه ما پشت اين هويت ساختگي سنگر گرفتيم و دلمون نمي خواد فرو بريزه فكر ميكنيم اگه نباشه ما نابود ميشم واقعا دليل بيشتر ناراحتي هامون همين هويته است دلمون ميخواد هميشه تاييد بشه ازش تشكر كنند بهش گوش بدن ووو..

• Like 2
لینک به دیدگاه
اگه قرار باشه با بله و خير جواب بديد ايا حاظريد از فردا با يه اكانت جديد با يه اسم كاربري جديد وارد سايت بشيد بطوري كه هيچ كسي شما را نشناسه و هويت قبلي تون را كنار بزاريد ؟

1)اگه جوابتون خير باشه يعني اين شخصيتي كه الان هستيد اين هويتي كه الان ساختيد براتون مهتر از اون هست كه بخوايد ازش جدا شيد و يه جورايي شديدا وابسته به اون شديد.

2)و اگه جوابتون بله هست يعني اين هويتي كه الان هستيد براتون اهميتي نداره خوب در اين صورت وقتي به خودتون اهميت نميديد چطور مي شه به كاربراي ديگه و شخصيت هاي مجازي ديگه اهميت داد ؟

.................................................................................................................................................

به نظر شما اشتباه كار كجاست ؟:ws38: و جواب درست چيه ؟

سوال جالبیه

حالا من یه راهنمایی بهت میکنم تا بهتر بتونی به جواب سوالت برسی ...

بهتره سوالاتت رو بصورت پیغام خصوصی برای تک تک مدیران محترم انجمن و همه ی تالارها بفرستی

البته به یه شکل دیگه بپرس . مثلا اینجوری :

مدیر محترم از اینکه بیش از دو نام کاربری دارید چه حسی به شما دست میده ؟

مطمئنا جوابایی میگیری که حتی فکرشم نمیکنی ...

• Like 1
لینک به دیدگاه
من از خودم و هویتم به شدت راضی هستم :دی :whistle:

و از ازونایی هستم که حرف دیگران پشیزی برام اهمیت نداره :دی :whistle: ( البته حرف هست تا حرف ):ws3:

اتفاقا اگه نگم همه هويت حداقل بخش زيادي از هويت ما را همين حرفاي ديگران ساختن نميتونيم بگيم حرف همه برامون پشيزي اهميت نداره مطمعنا كساني هستند كه حرفشون برامون مهم يا مهم تر هست ولي با نسبت هاي مختلف .. مثلا حتي تشكر كردن ادم ها برامون متفاوت هست ممكنه تشكر يكي برمون مهمتر از ديگري باشه ...اينو تو جامعه واقعي قابل حس تر هست

لینک به دیدگاه
:ws38::icon_gol::ws38:

من اين همه حرف زدم. TAEL_SmileyCenter_Misc (305).gif

اومدم بگم اين قسمتش به تنهايي نبايد ايزوله و بولد بشه البته :دي

اينم از تفاوت ديد من و شماست ديگه :ws3:

در كل ما همه خوبيم و حق با ماست. فقط گاهي حواسمون نيست.rosesmile.gif

به هر حال من خودم جان جهانم ديگه :دي

• Like 3
لینک به دیدگاه

نميدونم..

ولي فك كنم به همين راحتي يوزرم رو عوض كنم..

هر چند كه اسمم عليرضاست ولي از ارخا زياد خوشم مياد..

نميدونم شايد به قول تو وابستگي هست يا..

ولي شرايطش پيش بياد عوض كنم باز همين سبك مينويسم اگر قصدم چيز ديگري! نباشه..

اگر قصدم فعاليت جدي نباشه شناساييم به همين راحتيها نيست..:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه

فرقی برام نداره..به نظر من موجودیتی به نام ne_sh67 وجود خارجی نداره و اون چیزی که داره بهش معنا میده منم..

پس من در هر لفظی قرار بگیرم...من باقی میمونم...

اون چیزی که ما نمیتونیم یا با تلاشی مضاعف میتونیم تغییر بدیم دیدگاهی است که دیگران نسبت به ما دارن..

که فک میکنم چون تغییر این " من " کار سختیه..توی هر عنوانی هم قرار بگیره خودش و بروز میده..

خیلی وقتا پیش اومده که یه فردی با یه ایدی دیگه اومده و همه متفقا گفتیم که چقد شبیه فلانیه!

به نظرم کلا نتیجه گیریت ایراد داره!

• Like 3
لینک به دیدگاه
فرقی برام نداره..به نظر من موجودیتی به نام ne_sh67 وجود خارجی نداره و اون چیزی که داره بهش معنا میده منم..

پس من در هر لفظی قرار بگیرم...من باقی میمونم...

اون چیزی که ما نمیتونیم یا با تلاشی مضاعف میتونیم تغییر بدیم دیدگاهی است که دیگران نسبت به ما دارن..

که فک میکنم چون تغییر این " من " کار سختیه..توی هر عنوانی هم قرار بگیره خودش و بروز میده..

خیلی وقتا پیش اومده که یه فردی با یه ایدی دیگه اومده و همه متفقا گفتیم که چقد شبیه فلانیه!

به نظرم کلا نتیجه گیریت ایراد داره!

درود :icon_gol:

به اين خاطر كه اين منم كه به همه‌ي اينا معني ميدم و ديد منه كه خيلي چيزا رو تعيين ميكنه...

:icon_gol:

آره مشکل اینجاس که نتیجه گیری ها کامل نیستن و جواببه بله و خیر ختم نمیشه بیش از دو نتیجه وجود داره .. بیشتر خواستم بگم این ما اینجا تنها هویت های ساختگی هستیم که به وسله افکارمون شکل گرفتیم و تو هر قالب دیگه میتونیم باشیم اگر به ادمای اینجا وابسته نشده باشیم و شناخت و تایید اونها برامون مهم نباشه ...این دو قسمت هم وجه مشترک دو نظر هستن

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...