سـارا 20071 ارسال شده در 23 خرداد، 2012 اینه اون قفسه ای که گوشواره هامو می زارم توش یه جا دکوریه تو کمد اتاقم...یه طبقه شو اختصاص دادم به گوشواره هام ... اینا گوشواره های تکیه...سرویسا اینجا نیستن 7
Arpak 8511 ارسال شده در 23 خرداد، 2012 نمی دونم چرا پس زودی باش درددونه مامان بزرگ ارسال شد مامان بزرگه 1
*Polaris* 19606 ارسال شده در 23 خرداد، 2012 اینه اون قفسه ای که گوشواره هامو می زارم توش یه جا دکوریه تو کمد اتاقم...یه طبقه شو اختصاص دادم به گوشواره هام ... اینا گوشواره های تکیه...سرویسا اینجا نیستن واااای ســارا چقدر نــازه... کار جالبی کردی. اون گوشواره ستاره ها رو بهم میدی؟ آفرین به این دختر هنرمند... :hapydancsmil: 1
Arpak 8511 ارسال شده در 23 خرداد، 2012 اینه اون قفسه ای که گوشواره هامو می زارم توش یه جا دکوریه تو کمد اتاقم...یه طبقه شو اختصاص دادم به گوشواره هام ... اینا گوشواره های تکیه...سرویسا اینجا نیستن شما پول دارین!؟ 1
سـارا 20071 ارسال شده در 23 خرداد، 2012 واااای ســارا چقدر نــازه... کار جالبی کردی. اون گوشواره ستاره ها رو بهم میدی؟ آفرین به این دختر هنرمند... :hapydancsmil: چشات ناز می بینه عزیزمممممممم قابل تورو ندارههههههههه شما پول دارین!؟ زیادی پول دارن :ws28: اینارو طی چند سال خریدم...همه شو یه جا نخریدم که آخه من خوره گوشواره دارم !! 4
sinister89 4245 ارسال شده در 23 خرداد، 2012 اینه اون قفسه ای که گوشواره هامو می زارم توش یه جا دکوریه تو کمد اتاقم...یه طبقه شو اختصاص دادم به گوشواره هام ... اینا گوشواره های تکیه...سرویسا اینجا نیستن 30 تا بووودش شمردم ...هر روز یکی رو استفاده کن در عوض تو من هیچ وقت گوووشواره استفاده نمی کنم 1
- Nahal - 47858 ارسال شده در 23 خرداد، 2012 :ws28: اینارو طی چند سال خریدم...همه شو یه جا نخریدم که آخه من خوره گوشواره دارم !! خوبه عزیزم خوشگلن من چندتایی دارم ولی زیاد استفاده نمی کنم 1
سـارا 20071 ارسال شده در 23 خرداد، 2012 30 تا بووودش شمردم ...هر روز یکی رو استفاده کن در عوض تو من هیچ وقت گوووشواره استفاده نمی کنم آره اینجا 30 تا دارم...یه سریشون با گردنبند و این چیزان ، اونارو یه جای دیگه نگه میدارم.اینا گوشواره های تک هستن که روزانه استفاده میکنم... روحیم عوض می شه گوشواره می زارم گوشم خوبه عزیزم خوشگلن من چندتایی دارم ولی زیاد استفاده نمی کنم چشات خوشگل می بینه عزیزم.گوشواره هام قابل تورو ندارن 3
sinister89 4245 ارسال شده در 23 خرداد، 2012 آره اینجا 30 تا دارم...یه سریشون با گردنبند و این چیزان ، اونارو یه جای دیگه نگه میدارم.اینا گوشواره های تک هستن که روزانه استفاده میکنم...روحیم عوض می شه گوشواره می زارم گوشم ایول بابا روحیه من کلا در عوض انگشتر و گردنبند زیاد دارم اوونام فقط نقش جمجمه و اسکلت و اینجوور چیزاست .....روح آدم شاد می شه 1
shahdokht.parsa 50877 مالک ارسال شده در 23 خرداد، 2012 اینه اون قفسه ای که گوشواره هامو می زارم توش یه جا دکوریه تو کمد اتاقم...یه طبقه شو اختصاص دادم به گوشواره هام ... اینا گوشواره های تکیه...سرویسا اینجا نیستن ایول منم فکر کنم همینقدر داشته باشم سومی از سمت چپ پائین منم یکی عینشو دارم مرسی عزیزم ........ منم برم یفکری به حال گوشواره هام کنم ...... خوشگلند همشون مبارکت باشه 2
سـارا 20071 ارسال شده در 23 خرداد، 2012 ایول منم فکر کنم همینقدر داشته باشمسومی از سمت چپ پائین منم یکی عینشو دارم مرسی عزیزم ........ منم برم یفکری به حال گوشواره هام کنم ...... خوشگلند همشون مبارکت باشه مرسی عزیزم...تو هم مبارکت باشه 2
*Polaris* 19606 ارسال شده در 23 خرداد، 2012 کار جالبی کردی، ولی من توی کمد جایی برای این کار ندارم... 2
سـارا 20071 ارسال شده در 23 خرداد، 2012 کار جالبی کردی، ولی من توی کمد جایی برای این کار ندارم... من قبل اینکه توی این قفسه بزارمشون ، همشونو گذاشته بودم توی کشو.ولی همش به هم می ریخت. به علاوه دوست داشتم همیشه جلوی چشمم باشن تا راحت تر تصمیم بگیرم کدومشونو استفاده کنم 2
*Polaris* 19606 ارسال شده در 23 خرداد، 2012 من قبل اینکه توی این قفسه بزارمشون ، همشونو گذاشته بودم توی کشو.ولی همش به هم می ریخت.به علاوه دوست داشتم همیشه جلوی چشمم باشن تا راحت تر تصمیم بگیرم کدومشونو استفاده کنم برای منم توی کشو، توی جعبه هست. آره، کار خیلی جالبی کردی. این طوری به هم نمی ریزه و به قول خودت راحت تر میشه تصمیم گرفت. اگه جا داشتم، حتماً این کار رو می کردم. من خوره ی ساعت و انگشتر و دستبند بیشتر دارم. کسی ایده ای برای جای اینها نداره؟ 2
shahdokht.parsa 50877 مالک ارسال شده در 23 خرداد، 2013 یادش بخیر پارسال عید اینجا هم مهمونی بود ................. 2
سـارا 20071 ارسال شده در 24 خرداد، 2013 آخییییی یادش بخیر خو بچه ها بازم بیاین عکس بزارین از جاها و وسایل مختلف و جالب اتاقتون 3
shahdokht.parsa 50877 مالک ارسال شده در 24 خرداد، 2013 یک ایده دارم برای جای دستبند و گردنبند که در مراحل ابتدایی هست اجراش کنم عکسشو میذارم... راستی منم گوشواره هامونو آویزون کردم البته دور و برش شلوغه ولی حسش بود عکسشو میذارم 3
سـارا 20071 ارسال شده در 24 خرداد، 2013 یک ایده دارم برای جای دستبند و گردنبند که در مراحل ابتدایی هست اجراش کنم عکسشو میذارم... راستی منم گوشواره هامونو آویزون کردم البته دور و برش شلوغه ولی حسش بود عکسشو میذارم عههههه بزار بزار ممکنه ما هم اجراش کنیمممم
ارسال های توصیه شده