.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ آخرش من یه شماره نگفتما 24 اینم تاپیکا: معماری روز تراشه های کانسپتچوال [h=3]همایش ها، مسابقات و نمایشگاه های معماری[/h] 3 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ کاش با هام معامله میکردین...سود میکردینا...22 عدد من هست....اونو میخواستم.:icon_pf (34): بهر حال ممنون....خدا بده برکت راستی این امتیاز کلا چیه؟ از کجا باید امتیاز بدیم و اینا.... کلا به چه کاری میاد ....؟ اینجا نمیدونم خب چرا همچین نگاه میکنین؟ یعنی به هر پست میشه امتیاز داد؟ در آخر هدف شرکت در مسابقه بود..خسته نباشید. 1 لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ عوض میشود با 14 + 100 امتیاز . قبول 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ آخرش من یه شماره نگفتما 24 اینم تاپیکا: معماری روز تراشه های کانسپتچوال همایش ها، مسابقات و نمایشگاه های معماری 24 که انتخاب شده. پست اول رو نگاه کن کاش با هام معامله میکردین...سود میکردینا...22 عدد من هست....اونو میخواستم.:icon_pf (34):بهر حال ممنون....خدا بده برکت راستی این امتیاز کلا چیه؟ از کجا باید امتیاز بدیم و اینا.... کلا به چه کاری میاد ....؟ اینجا نمیدونم خب چرا همچین نگاه میکنین؟ یعنی به هر پست میشه امتیاز داد؟ در آخر هدف شرکت در مسابقه بود..خسته نباشید. دیگه دیر شده 75 امتیاز بهتون اضافه شد. هرپستی که تشکر میکنین در اصل یه امتیاز به اون شخص اضافه می کنین قبول با واسه فاطیما باز میکنم :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ خوب 25 با 2 عوض میکنم + 100 امتیاز 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ با 2 عوض میکنم + 100 امتیاز قبول لینک به دیدگاه
ماتینا 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ http://www.noandishaan.com/forums/thread83347.html http://www.noandishaan.com/forums/thread83344.html عدد 33 1 لینک به دیدگاه
ماتینا 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ پست من رو خوندی؟ حالا مال من رو باز میکنی؟ 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۱ شماره های 2 و 14 باز شد. هر دونفر میشه گفت خوش شانسای خوبی بودن http://www.noandishaan.com/forums/thread83347.htmlhttp://www.noandishaan.com/forums/thread83344.html عدد 33 با 30 عوض میکنم + 75 امتیاز 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۱ شماره 30!! بابا ممد ادمین تاپیک رو بیخیال!! خسته از مسافرت اومدم حس زدن تاپیک نیس باور کن زودی میزنم تاپیکو لینک به دیدگاه
ماتینا 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۱ شماره های 2 و 14 باز شد.هر دونفر میشه گفت خوش شانسای خوبی بودن با 30 عوض میکنم + 75 امتیاز همون 33 رو میخوام لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۱ شماره 30!! بابا ممد ادمین تاپیک رو بیخیال!! خسته از مسافرت اومدم حس زدن تاپیک نیس باور کن زودی میزنم تاپیکو 30 مال منه. قبلا انتخاب کردم. نمیدونم چرا باز نشده. تو صفحه 50 گفتم 1 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۱ بی زحمت 32 به من بدین واسه تاپیکام خودت زحمت سرچشو بکش(دیگه تالار فیزیک سر و تش چقده مگه) 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۱ 30 مال منه.قبلا انتخاب کردم. نمیدونم چرا باز نشده. تو صفحه 50 گفتم عه باشه پس یکی دیگه انتخاب میکنم!! شماره 22 رو باز کن برام لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۱ عه باشه پس یکی دیگه انتخاب میکنم!! شماره 22 رو باز کن برام خیالت راحت؛22 خوبه؛ منم 22 رو انتخاب کردم؛برام باز نکرد اما بجاش 200 امتیاز داد بهم لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۱ خیالت راحت؛22 خوبه؛ منم 22 رو انتخاب کردم؛برام باز نکرد اما بجاش 200 امتیاز داد بهم عه خوووبه پس!!! شاید مدیریت 1 ساله انجمن باشه لینک به دیدگاه
ماتینا 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۱ شماره های 2 و 14 باز شد.هر دونفر میشه گفت خوش شانسای خوبی بودن با 30 عوض میکنم + 75 امتیاز من همون 33 رو میخوام پس چرا بازش نمیکنی؟ لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۱ شماره 30!! بابا ممد ادمین تاپیک رو بیخیال!! خسته از مسافرت اومدم حس زدن تاپیک نیس باور کن زودی میزنم تاپیکو اول تاپیک همون 33 رو میخوام باز شد. 100 امتیاز 30 مال منه.قبلا انتخاب کردم. نمیدونم چرا باز نشده. تو صفحه 50 گفتم قبلاً یه شماره انتخاب کردی که بی زحمت 32 به من بدینواسه تاپیکام خودت زحمت سرچشو بکش(دیگه تالار فیزیک سر و تش چقده مگه) تاپیکا واسه یکی دو روز پیش باشه 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۱ اول تاپیک خستم بابا زورگو!! حالا باز کن شمارمو!! فردا چند تا تاپیک آموزش عکاسی میزنم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده