Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ شماره 9 باز شد که 50 امتیاز بود البته 100 امتیاز هم خریده بودم که میشه مجموعاً 150 امتیاز شماره 29 باز شد 100 امتیاز برای حمید سی اف دی و اما اسپمر خوش شانس انجمن که یه بار دست از اسپم برداشت و دوتا پست مفید تخصصی زد و مزدشم گرفت. بچه ها این همه دارن پست و تاپیک تخصصی میزنن هیچی گیرشون نمیاد. کارت شارژ 1000 تومانی 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ شماره 9 باز شد که 50 امتیاز بود البته 100 امتیاز هم خریده بودم که میشه مجموعاً 150 امتیاز شماره 29 باز شد 100 امتیاز برای حمید سی اف دی و اما اسپمر خوش شانس انجمن که یه بار دست از اسپم برداشت و دوتا پست مفید تخصصی زد و مزدشم گرفت. بچه ها این همه دارن پست و تاپیک تخصصی میزنن هیچی گیرشون نمیاد. کارت شارژ 1000 تومانی یوهووووووووووووووووووووووووووووو :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ بازم میشه شرکت کرد یا فقط یک بار؟ لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ بچه ها من جنبه ندارم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بیاین بهم تبریک بگین برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ بازم میشه شرکت کرد یا فقط یک بار؟ برا این دوره فقط یه باررررررررررررررر شرایط رو صفحه اول نوشته برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ هنوزم میشه شرکت کرد؟ اره 1 لینک به دیدگاه
Hodaa37 2744 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ منم بعد هدا میگم 30 هدی پشیمون شد خانمی اول لینک دوتا تاپیک تخصصی تو یکی دو روز اخیر مزسی شماره ای که میخواستم باز شد . اگه بخوام مطلب تخصصی بذارم واسه جایزه نمیذارم. 1 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ 27 رو میدم ...27 رو میگیرم با 100 امتیاز یا هم با27 ،از 100 امتیازم 25 تا رو میدم 22 رو میگیرم... هر وقت به نتیجه رسیدین خبرم کنینچه معامله ای کردم کارت شارژ هم بود برمیگردونم لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ شارژ برام پ خ شد :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ 27 رو میدم ...27 رو میگیرم با 100 امتیازیا هم با27 ،از 100 امتیازم 25 تا رو میدم 22 رو میگیرم... هر وقت به نتیجه رسیدین خبرم کنینچه معامله ای کردم کارت شارژ هم بود برمیگردونم چقدر پیچیده شد همون 27 رو شب باز میکنم راحت تره 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ خوبهبازم میشه شماره بگم؟ یه بار انتخاب کردی؟؟ لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ فقط یه انتخاب میشه داشت لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ خوب نوبتی هم که باشه نوبت باز شدن خونه هاس لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ هدی پشیمون شد خانمی اول لینک دوتا تاپیک تخصصی تو یکی دو روز اخیر پستامو چند روزه زدم. شمارم اشتباهی واسه یکی دیگه باز شد حالا شما که گفتی 29 منم بعد شما رسیدم گفتم 30:a030: 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ شماره 27 باز شد. 75 امتیاز من شماره 16 :icon_razz: عوض میشود با 14 + 100 امتیاز هنوز هم میتونم شماره بگم؟ بله می تونید. البته لینک دوتا تاپیکی که تو یکی دو روز اخیرم زدین رو باید بدین. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده