dear.angel 1314 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ سال 90 با تمام خوبي هاش بدي هاش كوله بارشو جمع كرده و عازم رفتنه وفقط خاطره هاشو واسمون يادگاري ميزاره از 90 زياد حرف زدايم از نمره دادن گرفته تا............ . . . .حالا من ميخواستم بيايم تو اين تاپيك از اهدافمون براي سال 91 بگي چه برنامهايي واسه 91 ريختيم چقدر مصمم هستيم براي عمل كردان به اين اهداف ايا ميخواييم خودمون رو تغيير بديم؟از نظر روحي و رفتاري ودوستان عزيزم ميتونن هرچي مخوان هم بگن(سخن دل) با سپاس فراوااااان:icon_gol::icon_gol: عيد مبارك:icon_gol: 22 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ من که واقعا تصمیم گرفتم تغییر کنمو از اینی که هستم بهتر بشم البته امیدوارم برام دعا کنید 10 لینک به دیدگاه
dear.angel 1314 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ من که واقعا تصمیم گرفتم تغییر کنمو از اینی که هستم بهتر بشمالبته امیدوارم برام دعا کنید ايشالله ميكني تغييرو منظور ازچه نظر تغيير؟؟؟ چطوري هستي و جه طوري ميخواي بشي؟ 2 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ ما هر سال خواستیم یه نغییرات اساسی بکنیم، هم چین که سال تحویل شد و یه دو سه روز گذشت، همش یادمون رفت :دی امسال تصمیم گرفتم کلا نه هدف تعیین کنم، نه تغییر کنم. بلکه تغییر کردیم اینجوری !!! والا 13 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ ايشالله ميكني تغييرومنظور ازچه نظر تغيير؟؟؟ چطوري هستي و جه طوري ميخواي بشي؟ تا حالا فقط زنده بودم ولی از سال دیگه میخوام زندگی کنم من شدیدا کینه ای هستم ولی میخوام سال جدید بزنم تو خط مهربونیو گذشت میدونم سخته ولی غیرممکن نیست 3 لینک به دیدگاه
MOrteZA Taghizadeh 5538 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ مهم ترین هدفم در سال 90 اینه که بشم یه ساخت و تولیدی واقعی، که توی صنعت، حرفی واسه گفتن داشته باشه قدم ها رو هم از الان برداشته ام ! ممنون فرشته خانم از تاپیک خوبت 6 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ من درسمو سفت و سخت بخونم خودمو درست حسابی کنم و .... 4 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ ما هر سال خواستیم یه نغییرات اساسی بکنیم، هم چین که سال تحویل شد و یه دو سه روز گذشت، همش یادمون رفت :دیامسال تصمیم گرفتم کلا نه هدف تعیین کنم، نه تغییر کنم. بلکه تغییر کردیم اینجوری !!! والا دقیقا مثل اینکه هر سال سبزه گره میزدیم هیچی نمیشد امسال برنامه داریم گره نزنیم ببنیم چی میشه 6 لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ دقیقا مثل اینکه هر سال سبزه گره میزدیم هیچی نمیشد امسال برنامه داریم گره نزنیم ببنیم چی میشه امسال گره نزن تا بالاخره بری خونه ی بخت :دی 3 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ ارشد و ارشد به قول دوستم لوری بعدشم اگه شد برم سر کار دقیقا مثل اینکه هر سال سبزه گره میزدیم هیچی نمیشد امسال برنامه داریم گره نزنیم ببنیم چی میشه بترکیییی من یه سال گره نزدم ، فرقی با سالی ک گره زده بودم نکرد سبزهام دیگه کارساز نیست ، باید درخت گره بزنیم 9 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ فعلاً تنها هدفم اینه که ،درسم رو بخونم و ایشااا... سال 92 لیسانسم رو بگیرم ...:girl_in_dreams: ملت همه دکترا گرفتن ... من تو لیسانسم موندم ... ----- کنارش دوست داشتم خطاطی کار کنم ... ولی میدونم حداقل امسال، به این آرزوم نمیرسم ...:45645: 7 لینک به دیدگاه
mortaza_sakht 1109 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ من میخوام ترک کنم البته اگه بزارن 4 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ واسه ارشد بخونم و اگه شد برم سر کار و حتما نت رو ترک کنم (یعنی کم کنم ):دی لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ دقیقا مثل اینکه هر سال سبزه گره میزدیم هیچی نمیشد امسال برنامه داریم گره نزنیم ببنیم چی میشه اتفاقا من پارسال گره نزم...به همین دلیلی که تو گفتی......من امتحان کردم جواب نداد . 3 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ پیش فروش دستگاه سبزه گره زنی شروع شد با قبلیت 90 گره در ثانیه هر کس می خواد پیام بده 3 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ خانواده هشدار دادن که:علی ما عروس می خوایم فک کنم سال 91 باید دختر شایسته رو انتخاب کنم..چه هدف سنگینی 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ ماشالا همه تو کار گره زدن و نزدنن هدفم واسه سال 91 اینه که زندگی کنم 7 لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ مرسی از تاپیک خوبت دوست گل والا من که اهدافی که دارم به همین یک سال ختم نمیشه و امسال و چند سال روبروم بیشتر مثل یه پل میمونن که چجوری رد شدن از روش مهمه تا به اهداف اصلیم برسم... الآنم چیزی که برام مهمه اینه که جز اهدافی که دارم، تو خودِ مسیرم به بهترینا برسم و حسابی لذت ببرم. خواستم که خودمو تغییر بدم و امیدوارم که بتونم... امیدوارم که امسال، سال خیلی خوبی واسه همگی باشه... 5 لینک به دیدگاه
dear.angel 1314 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۱ من میخوام ترک کنمالبته اگه بزارن وااااااااااااااااي داداشي چيو مخواي ترك كنييييي؟ كي نميزاره ه ه ه ؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده