دختر باران 18625 ارسال شده در 20 خرداد، 2012 کنارش دوست داشتم خطاطی کار کنم ... ولی میدونم حداقل امسال، به این آرزوم نمیرسم ...:45645: زهرا جان بذار وقتی اومدی ایران بیا پیش خودم.شاگرد خصوصی هم میگیرم.تو میشی شاگرد ویژه.خوبه؟ 2
partow 25305 ارسال شده در 21 خرداد، 2012 زهرا جان بذار وقتی اومدی ایران بیا پیش خودم.شاگرد خصوصی هم میگیرم.تو میشی شاگرد ویژه.خوبه؟ مرسیییی سحر بانو ... 3
mortaza_sakht 1109 ارسال شده در 21 خرداد، 2012 وااااااااااااااااي داداشي چيو مخواي ترك كنييييي؟كي نميزاره ه ه ه ؟ نمی تونم اینجا بـــگم آبجــــی مرتضـــی میدونه دارم در مورد چی حرف میـــزنم...!!!!! :a030::a030: 2
alimec 23104 ارسال شده در 21 خرداد، 2012 نمی تونم اینجا بـــگم آبجــــی مرتضـــی میدونه دارم در مورد چی حرف میـــزنم...!!!!! :a030::a030: کراک؟ 2
dear.angel 1314 سازنده ارسال شده در 22 خرداد، 2012 کراک؟ نه ه ه ه ه ه بچه خوبيه ه ه ه ه ه ه مثبته از اين كارا نميكنه ه ه ه 2
CehckMate 2026 ارسال شده در 22 خرداد، 2012 نمی تونم اینجا بـــگم آبجــــی مرتضـــی میدونه دارم در مورد چی حرف میـــزنم...!!!!! :a030::a030: وطن؟! 1
CehckMate 2026 ارسال شده در 22 خرداد، 2012 والا، من برنامه های دیگه ای واسه زندگیم داشتم ولی وقتی اومدم این تاپیک رو خوندم تصمیم گرفتم در یه کار خیر و خداپسندانه شرکت کنم و اون هم اینکه هدفم در سال جدید این باشه که تمام خانمهایی که میخوان سبزه گره بزنن رو به آرزوشون برسونم!! ظرفیت مجاز: 4 نفر! البته صندوق عقب هم با این شرایطی که میبینم سوار میکنیم...!
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری