Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۰ به نظر شما، مهمترین اتفاق سال 1390 چه بود؟ فقط یک اتفاق لطفا! 41 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۰ گرفتن اسکار اصغر فرهادی به نظرم یکی از بهترین و مهمترین اتفاقات سال 90 واسه مردم ایران بوده. اتفاقای بد هم چون زیاد بود، سراغش نریم بهتره :icon_pf (34): اگرم شخصی واسه خودم بخوام بگم، بهترین اتفاق واسم اوایل سال افتاد که خب افتاد دیگه 25 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۰ تحریم نفتی ایران مردم مسئولین 22 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۰ خب از چه نظر؟ اتفاقات خودمون یا جامعه؟ 15 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۰ راستش خیلی فکر کردم ولی همونطور که محمد هم اشاره کرد گرفتن اسکار اصغر فرهادی بنظرم جز معدود اتفاقات خوشحال کننده بود. 22 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۰ بنظرم بالا رفتن قیمت ارز و این همه فشار اقتصادی که به مردم وارد شد :icon_pf (34): اون افزایش قیمت دلار خیلی رو زندگی م تاثیر گذاشت می خواستم دوربین بخرم بدبخت شدم 21 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۰ خب از چه نظر؟ اتفاقات خودمون یا جامعه؟ مهمترین اتفاق دیگه. هرچی 12 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۰ What where why who when which قابل ذکر نیست آخه ! 15 لینک به دیدگاه
MOrteZA Taghizadeh 5538 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۰ تو زندگی خودم هم، مهمترین اتفاق، قبول شدن کنکور کاردانی به کارشناسی با رتبه 6:w02: 13 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۰ تحریم بانک مرکری ونفت و به تبع اون بالا رفتن قیمت ارز و فشار اقتصادی وحشتناک بر مردم.... اسکار شد نون و آب اخه؟؟؟ شلوغش میکنید 16 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۰ به نظر شما، مهمترین اتفاق سال 1390 چه بود؟ فقط یک اتفاق لطفا! از چه نظر مهدی؟ 8 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۰ سفرهای پی درپی خانواده و نبردن من پیداکردن عزیزم بالارفتن قیمت دلار و سکه و صعود دهشتناک قیمتها از هرلحاظ 15 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۰ اسکار فرهادی خیلی مهم بود. من خبرش رو که روز بعد صبحش خوندم، از خوشحالیم به هر کی رسیدم گفتم خبرش خیلی مهم بود، چون از معدود رفلکس های بین المللی مثبت بود از چهره ایران، در کنار موضوعات منفی مثل جنگ و تحریم و ترور حداقل چیزی که داشت اینه که نشون داد ایران هنوز یه چیزایی داره که تو سطح بین الملل بتونه بهش بنازه. 18 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۰ از چه نظر مهدی؟ از هر نظر!هرچی که قابل گفتنه!مهمترینش چی بود؟ 7 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۰ یک بزرگی میگفت، مهمترین اتفاق ها برای انسان ها در زندگیشون،خبرهای مرگ و زندگیه،که از آن با عجله و شتاب یاد میکنن. مرگ اعتماد در سال 90 برای من مهمترین اتفاق بود. هم مرگ اعتماد شخصی هم مرگ اعتماد اجتماعی. 22 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده