ماتینا 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ دوست دارید همسر آیندتون از کدوم شهر ایران باشه ؟ تبریز اصفهان تهران مشهد ابادان شیراز قزوین یزد رشت ... چرااااا؟؟؟ 9 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۱ البته قسمت هر چی باشه میگن تبریزی ها خیلی شوهر دوست هستنبدون شوهرشون ابم نمیخوردن میگن اشپزیشون هم خوبه به شدت وفادار و .... اگه انتخاب با خودم باشه و درگیر قسمت اینا نشم دوس دارم همسر آینده ام تبریزی باشه تازه ترکیمم خوب میشه 5 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۱ همه جای ایران سرای من است :lol: 9 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۱ از ما که نگذشت ولی شما ها دختر میخواین فقط اصفهانی یعنی جهیزیه میدن برا دختراشون بیا ببین :gnugghender: 6 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ خارجی باشه یا اسپانیایی یا روسی 3 لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ من این اجنبی های موطلائیو خیلی دوست دارم 3 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ خارک منم دوست دارم با همسر شما همسایه باشه تنب بزرگ خیلی خوبه 2 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ همسرم وفادار و پاک دامن باشه مال هر جایی بود بود 4 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ ترجیحا" ایرانی نباشه :biggrin: 1 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ دوستان یه موقع سوء تفاهمی نشه ها به قول نوءترون همه ایران سرای من است یعنی جهیزیه میدن برا دختراشون بیا ببین :gnugghender: منم شنیدم واقعیت داره روی هم رفته اهل کجا باشه مهم نیست مهم خوب بودنه:icon_pf (17): 2 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ جزیره سیرک... یا خلیج گواتر 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده