.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ تعریف عرف طبق چیزی که در متون مختلف آمده مجموعه ای از توافق ها،معیار ها و هنجارهاییه که از سوی عموم پذیرفته شده! در واقع قواعدی هستن که از وقایع اجتماعی استخراج شده و بدون دخالت قانونگذار توسط مردم رعایت میشه. طبق تعریف دیگه ای مواردی هست که شامل عرف میشه.مثل: یکم: فرد خاصی برای ایجاد آن تلاش ننموده، بلکه جامعه آن را بدست آوردهاست. دوم: جستجو برای شناسایی آن ضرورت ندارد، بلکه خود آشکار و هویدا میباشد. سوم:هریک از مردم به آسانی آن را میشناسند و نمیازی به توضیح ندارد. آنچه که بر پایهٔ عرف پذیرفته شدهباشد را عرفی یا قراردادی مینامند و آنچه برای مدتی و بهطور موقت به صورت یک عرف درآید را باب یا مد روز نیز مینامند. در متون حقوقی آمده که عرف میتونه مبنای قانون باشهو خود فی نفسه دارای ارزش است اما تا زمانی كه به شكل قانون در نیامده باشد به لحاظ حقوقی در رده های پاین تر از قانون است به این مفهوم كه قاضی ابتدا به قانون متوسل می شود بعد در صورت سكوت قانون و سایر منابع قانونی و حقوقی به عرف استناد می كند. پس عرف داری ارزش و اعتبار است اما در درجه بندی حقوقی در درجات پائین تر از قانون است. در فقه اسلام هم عرف کاربرد زیادی داره و در بسیاری از فتاوا عرف به عنوان معیار شناخته میشه!و البته منظور از عرف در اینجا عرف متدینین و متشرعین هست. و یک نکته دیگه هم اینکه در جوامع سنتی نقش عرف پررنگ تره! خوب! اینا رو گفتم که برسم به اصل قضیه! این روزا بابت یه جریانی دارم به مقوله عرف فکر میکنم. گفتم اینجا مطرحش کنم ببینم نظر دوستان چیه! الان میخوام بهم درباره این سوالا جواب بدین: رابطه شما با عرف چطوره؟ به نظرتون وجود یک عرف صرفا الزامی به رعایتش به وجود میاره یا نه؟به عبارت دیگه شما خودتونو ملزم به رعایت عرف جامعه میدونید یا نه؟اگر آره چرا؟اگر نه چرا؟ اگر چیزی در عرف هست و نمیپسندید چجوری درموردش رفتار میکنید؟خودتونو بنا به اجبار به رعایتش مقید میکنید یا باهاش مقابله میکنید؟ اگر مصداق یا مثالی هم در این زمینه دارید بگید لطفا! پیشاپیش از همه تون ممنونم. یه سرچ زدم چیزی تاپیک مشابه ندیدم.ولی اگر تکراریه مطابق با قوانین اقدام بشه.مرسی 26 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ به نظرم عرف جامعه رو تو خیلی از موارد باید رعایت کرد یه نمونه لباس چون کوچیک ترین تخلفی بیشتر از عرف جامعه بکنید برادران نیرو انتظامی رو به زحمت میندازید خیلی جا ها هم عرف جامعه کاربرد نداره مثلا محیط خونه یکی دوست داره با شلوار مارک nike تو خونه باشه یکی هم با شلوار کردی مامان دوز در کل وقتی وارد جامعه شدی باید مقداری هنجار رو رعایت کنی چه بخوای چه نخوای مگه این که اون جامعه مثل ................... جامعه ازادی باشه در کل عرف یه مرز نا مرئیه بین قانون و بی قانونی (چی گفتم ) 8 لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ به نظرم عرف جامعه رو تو خیلی از موارد باید رعایت کرد یه نمونه لباس چون کوچیک ترین تخلفی بیشتر از عرف جامعه بکنید برادران نیرو انتظامی رو به زحمت میندازید خیلی جا ها هم عرف جامعه کاربرد نداره مثلا محیط خونه یکی دوست داره با شلوار مارک nike تو خونه باشه یکی هم با شلوار کردی مامان دوز در کل وقتی وارد جامعه شدی باید مقداری هنجار رو رعایت کنی چه بخوای چه نخوای مگه این که اون جامعه مثل ................... جامعه ازادی باشه در کل عرف یه مرز نا مرئیه بین قانون و بی قانونی (چی گفتم ) مرررسی امید این که تو میگی قانونه.چون ما توی ایران چیزی داریم به نام قانون عفاف و حجاب! منظور من بیشتر مواردیه که منع قانونی دربارشون نداریم ولی طبق باور عموم باید رعایت بشه! در مورد اونا چی؟ 4 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ رابطه شما با عرف چطوره؟ خوب همه عرفا رو نمیشه همه جا نادیده گرفت و یه جاهایی باید رعایت کرد به نظرتون وجود یک عرف صرفا الزامی به رعایتش به وجود میاره یا نه؟به عبارت دیگه شما خودتونو ملزم به رعایت عرف جامعه میدونید یا نه؟اگر آره چرا؟اگر نه چرا؟ اگر چیزی در عرف هست و نمیپسندید چجوری درموردش رفتار میکنید؟خودتونو بنا به اجبار به رعایتش مقید میکنید یا باهاش مقابله میکنید؟ دوتارو یه جا ج میدم : معمولا یه سری عرفارو که با منطقم جور باشه رعایت میکنم اما همیشه این نبوده که مطابق عرف پیش برم یه سری چیزا دیگه ممکنه خیلی قدیمی باشه و مربوط به عرف جامعه گذشته باشه حالا دلیلی واسه رعایتش وجود نداره میتونیم با یه سری جدید جایگزین کنیم اما به نظرم عرفی که همه مردم بهش برسن بهتر از یه سری امر ونهی هایی هس که از بالا صادر میشه 7 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ اممممم از عرف بیزارم! اینجوری بگم! این بیزاری کم کم به وجود اومده... تقریبا اکثر کارهام به خواستهی درونیمه... به اینکه عرف هست یا نیست آبروم میره دردسر میشه حرف در میارن و... اهمیت نمیدم... البته اونی که طبق عرف رفتار میکنه هم خواسته ی درونیشه یعنی شاید یه کاری رو به خاطر اینکه عرف نیست انجام نده با اینکه دوس داره انجامش بده یا برعکس ولی باز خواستهی درونیش رفتار طبق عرف بوده! بستگی زیاد به مدل شخصیتی آدم داره که چقد به عرف اهمیت بده یا نده..چقدر بتونه اهمیت نده! صرفاً عرف بودن یه کار برام بیزار کننده نیست اینکه یه کاری از نظرم درسته ولی عرف شده انجام ندین پس هیشکی طرفش نمیره با اینکه با گذشت زمان مشخص شده این کار غلط نیست و باز کسی حاضر نیست به خاطر ترس! انجامش بده یا برعکس انجامش غلطه و به خاطر عرف انجام میشه... برام بیزار کننده میشه. به نسبت خیلی بالایی از عرف پیروی نمیکنم نه اینکه کاملا مخالف عرف رفتار کنم اگر فکر کنم کاری درسته انجام میدم اگه غلطه انجام نمیدم حالا نظر و حرفای اطرافیان هرچی میخواد باشه! 8 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ عرف از نظر من یه جور قانون با توجه به جو جامعه ست. پس سعی میکنم یه جورایی بهش احترام بزارم . وگاهی اوقات لازمه برای رعایت اون از یه سری چیزا گذشت ومنم میگذرم مثل یه خانوم 5 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ مرررسی امیداین که تو میگی قانونه.چون ما توی ایران چیزی داریم به نام قانون عفاف و حجاب! منظور من بیشتر مواردیه که منع قانونی دربارشون نداریم ولی طبق باور عموم باید رعایت بشه! در مورد اونا چی؟ خوب خیلی هاشون رو چه بخوایم چه نخوایییم باید رعایت کنیم چون توسط جامعه مورد تمسخر قرار میگیریم مثلا خواستگاری رفتن الان عرف تو جامعه ما اینه که پسر بره خواستگاری دختررررررررررر اما اگر بخواد دختر بیاد خواستگاری پسر ..................................... :5c6ipag2mnshmsf5ju3 4 لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ رابطه شما با عرف چطوره؟خوب همه عرفا رو نمیشه همه جا نادیده گرفت و یه جاهایی باید رعایت کرد به نظرتون وجود یک عرف صرفا الزامی به رعایتش به وجود میاره یا نه؟به عبارت دیگه شما خودتونو ملزم به رعایت عرف جامعه میدونید یا نه؟اگر آره چرا؟اگر نه چرا؟ اگر چیزی در عرف هست و نمیپسندید چجوری درموردش رفتار میکنید؟خودتونو بنا به اجبار به رعایتش مقید میکنید یا باهاش مقابله میکنید؟ دوتارو یه جا ج میدم : معمولا یه سری عرفارو که با منطقم جور باشه رعایت میکنم اما همیشه این نبوده که مطابق عرف پیش برم یه سری چیزا دیگه ممکنه خیلی قدیمی باشه و مربوط به عرف جامعه گذشته باشه حالا دلیلی واسه رعایتش وجود نداره میتونیم با یه سری جدید جایگزین کنیم اما به نظرم عرفی که همه مردم بهش برسن بهتر از یه سری امر ونهی هایی هس که از بالا صادر میشه مرسی آرا در باره اون قسمت قرمز طبق کدوم باید؟اون بایدو کی برات تعریف کرده؟ ربطی داره به هزینه ای که احیانا بابت رعایت نکردنش مجبوری بپردازی؟ در مورد همون عرف های قدیمی هم که میگی میشه جایگزین کرد اگر با مقاومت از طرف جامعه سنتی روبرو بشی چی؟امکان جایگزین کردنش وجود نداشته باشه یعنی(مثل خیلی از محدودیت هایی که در قبال دخترا اعمال میشه!صرفا جهت تقریب ذهن) اممممم از عرف بیزارم! اینجوری بگم! این بیزاری کم کم به وجود اومده... تقریبا اکثر کارهام به خواستهی درونیمه... به اینکه عرف هست یا نیست آبروم میره دردسر میشه حرف در میارن و... اهمیت نمیدم... البته اونی که طبق عرف رفتار میکنه هم خواسته ی درونیشه یعنی شاید یه کاری رو به خاطر اینکه عرف نیست انجام نده با اینکه دوس داره انجامش بده یا برعکس ولی باز خواستهی درونیش رفتار طبق عرف بوده! بستگی زیاد به مدل شخصیتی آدم داره که چقد به عرف اهمیت بده یا نده..چقدر بتونه اهمیت نده! صرفاً عرف بودن یه کار برام بیزار کننده نیست اینکه یه کاری از نظرم درسته ولی عرف شده انجام ندین پس هیشکی طرفش نمیره با اینکه با گذشت زمان مشخص شده این کار غلط نیست و باز کسی حاضر نیست به خاطر ترس! انجامش بده یا برعکس انجامش غلطه و به خاطر عرف انجام میشه... برام بیزار کننده میشه. به نسبت خیلی بالایی از عرف پیروی نمیکنم نه اینکه کاملا مخالف عرف رفتار کنم اگر فکر کنم کاری درسته انجام میدم اگه غلطه انجام نمیدم حالا نظر و حرفای اطرافیان هرچی میخواد باشه! مرسی نگار دقیقا جوابی که ازت انتظار داشتم. و بابت این رفتار ضرری متوجهت نبوده تا حالا توی جامعه؟ اون جمله قرمزم عرف از نظر من یه جور قانون با توجه به جو جامعه ست.پس سعی میکنم یه جورایی بهش احترام بزارم . وگاهی اوقات لازمه برای رعایت اون از یه سری چیزا گذشت ومنم میگذرم مثل یه خانوم ممنون منظورتون اینه که گاهی فکر میکنید چیزی که عرفه اشتباهه ولی با این حال خودتونو بهش مقید میدونید؟ احیانا به قضاوت اطرافیان و تعریف جامعه از کلمه "خانوم"ربط نداره؟ و یا اینکه این تعریف براتون کاملا قابل قبوله و دلیلی برای مخالفت نمیبینید؟ 6 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ به نظرم همیشه عرف جامعه لزوما بد نیست که بخوایم علیه ش جبهه بگیریم ، مثلا چندهمسری بودن مردا توی ایران با اینکه قانونیه ولی خلاف عرف جامعه ست این عرف رو من میپسندم ... خیلی از عرفهای جامعه هم هست که نمیپسندم نمونه ش پاچه خواری استادو کردن که سعی کردم هیچ وقت این کارو نکنم .... در کل واسه من ماهیت اون عرف مهمه توی انجام دادن یا ندادنش نمیتونم حکم کلی بدم 7 لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ به نظرم همیشه عرف جامعه لزوما بد نیست که بخوایم علیه ش جبهه بگیریم ، مثلا چندهمسری بودن مردا توی ایران با اینکه قانونیه ولی خلاف عرف جامعه ست این عرف رو من میپسندم ... خیلی از عرفهای جامعه هم هست که نمیپسندم نمونه ش پاچه خواری استادو کردن که سعی کردم هیچ وقت این کارو نکنم .... در کل واسه من ماهیت اون عرف مهمه توی انجام دادن یا ندادنش نمیتونم حکم کلی بدم منم نگفتم لزوما همه جا بده آره اتفاقا همین مثالی که زدی توی ذهن خودمم بود در تایید عرف.یا مثلا ازدواج موقت! ولی اینا چیزاییه که عرف در راستای منطق (حداقل منطق مورد قبول من)قرار میگیره. باباجان اونایی که قبول داریم خوب مشکلی باهاش نداریم.همگی رعایتش میکنیم.الان میخوام بدونم در برخورد با اونایی که قبول نداریم چطور رفتار میکنیم. پاچه خواری استاد توی یونی شما عرفه؟ 5 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ منم نگفتم لزوما همه جا بدهآره اتفاقا همین مثالی که زدی توی ذهن خودمم بود در تایید عرف.یا مثلا ازدواج موقت! ولی اینا چیزاییه که عرف در راستای منطق (حداقل منطق مورد قبول من)قرار میگیره. باباجان اونایی که قبول داریم خوب مشکلی باهاش نداریم.همگی رعایتش میکنیم.الان میخوام بدونم در برخورد با اونایی که قبول نداریم چطور رفتار میکنیم. پاچه خواری استاد توی یونی شما عرفه؟ منم نگفتم تو میگی همه جا بده که ، پرسیده بودی رابطه شما با عرف چطوره منم رابطه مو گفتم خب! در برخورد با اونایی که قبول ندارم هم باز بستگی داره که بشه پیچوندش یا نه ، خیلی وقتها نمیشه ازش فرار کرد تو یونی شما عرف نیست یعنی؟! اتفاقا دخترا که متخصصن همچین که کلاس تموم شد دور استاد حلقه میزنن ! حالم بهم میخوره ! :icon_razz: 4 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ مرسی نگار دقیقا جوابی که ازت انتظار داشتم. و بابت این رفتار ضرری متوجهت نبوده تا حالا توی جامعه؟ اون جمله قرمزم خواهش میکنم عزیزم امممم چرا سرزنش شدن یا بازخواست شدن, تو چشم قرار گرفتن (جوری که هر کار کنی زیادی دیده بشه!) حرفای خاله خان باجی, توی مدرسه مشکل با معلم و معاون و... یا حتی توی دید دوستان یه جوری تأثیر داشته.. که اسم و صفتی براش ندارم... و پیدا شدن دشمن!!! زیاد میشنوم حالا ما میدونیم این کار غلط نیس ولی خب درس نبود انجام بدی!!! _چرا؟ _سری که درد نمیکنه...بقیهٔ عقلشون نمیرسه واست حرف در میارن... هیچ کس دیگه این کارو انجام نمیده... همه این کارو میکنن تو الان برعکس همه شدی و... از این جملهها دل خوشی ندارم...! اما من چون رضایت قلبی از کاری که انجام دادم یا ندادم داشتم و طبق اعتقادی که درست میدونستم رفتار کردم زیاد به شکل ضرر ندیدمش... با بازخوردهایی که پیش میاد کنار اومدم... هرچند گاهی سخت! 4 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ مرسی آرادر باره اون قسمت قرمز طبق کدوم باید؟اون بایدو کی برات تعریف کرده؟ ربطی داره به هزینه ای که احیانا بابت رعایت نکردنش مجبوری بپردازی؟ در مورد همون عرف های قدیمی هم که میگی میشه جایگزین کرد اگر با مقاومت از طرف جامعه سنتی روبرو بشی چی؟امکان جایگزین کردنش وجود نداشته باشه یعنی(مثل خیلی از محدودیت هایی که در قبال دخترا اعمال میشه!صرفا جهت تقریب ذهن) اون بایدو خودم تعریف میکنم و بعضی جاها واس خاطر احترام گذاشتن هس چراکه بعضی عرفا ضرری نداره و بلکه خوبم هس اما رعایت نکردنش ممکنه دهن کجی به اون جماعه ومردمش باشه خوب اینجا ادبم حکم میکنه که عرف رو رعایت کنم البته عرفی که گفتم با منطقم اگه جور نیس نقطه مقابل نباشه ... خوب اون عرف قدیمی هم اگه منطقی نباشه من منطق خودمو قطعا ترجیح میدم و حاضر به پیروی از یه سری افکار پوسیده نیستم وقتی این روند ادامه پیدا کنه وبتونی یه سری افراد همفکرتو داشته باشی منطقت میتونه غالب بشه در کل نسبت به این موضو ع باید بیشتر فکر کرد امیدوارم پیگیری کنم این تاپیکو یه چیز دیگه مثلا یه سری مسائل هس که سابقه دیرینه داره که خیلی هم عالی هستن مثه همین مراسم نوروز ما به نظرتون اینم یه عرفه ؟ که حالا با گذشت زمان اسم سنت به خودش گرفته؟ 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ منم نگفتم تو میگی همه جا بده که ، پرسیده بودی رابطه شما با عرف چطوره منم رابطه مو گفتم خب! در برخورد با اونایی که قبول ندارم هم باز بستگی داره که بشه پیچوندش یا نه ، خیلی وقتها نمیشه ازش فرار کرد تو یونی شما عرف نیست یعنی؟! اتفاقا دخترا که متخصصن همچین که کلاس تموم شد دور استاد حلقه میزنن ! حالم بهم میخوره ! :icon_razz: این عرف ها تو یونی دوران کارشناسیه زمان ارشد نیست دیگه دیگه زمان ارشد هر کی قصد ازدواج داره شوهر کرده اونایی هم که موندن انقد زشت اند که استاد نگاهشون نمی کنه 4 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ همیشه سعی کردم به عرف جامعه احترام بذارم ولی به سنت ها (عرف قدیم) اعتقادی ندارم و سعی میکنم اونایی که از نظرم غلطه رو بشششششکنم 5 لینک به دیدگاه
sweetest 4756 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ همیشه سعی کردم به عرف جامعه احترام بذارم ولی به سنت ها (عرف قدیم) اعتقادی ندارم و سعی میکنم اونایی که از نظرم غلطه رو بشششششکنم دقیقا منم همین نظرو دارم هیچ وقت از انجام کاری که خلاف عرف باشه و باعث انگشت نما شدم تو جامعه باشه خوشم نمیاد حتی اگه خلاف شرع و قانون هم نباشه ولی از خیلی از سنت های قدیمی بیزارم 4 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ دقیقا منم همین نظرو دارمهیچ وقت از انجام کاری که خلاف عرف باشه و باعث انگشت نما شدم تو جامعه باشه خوشم نمیاد حتی اگه خلاف شرع و قانون هم نباشه ولی از خیلی از سنت های قدیمی بیزارم سعی کن روز به روز خودت رو از هر نظر قوی تر کنی اینطوری هر کاری هم بکنی کسی بهت ایراد نمیگیره خودت باش تا کسی باشی (هر کاری صلاح میدونی انجام بده) 4 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ ممنون منظورتون اینه که گاهی فکر میکنید چیزی که عرفه اشتباهه ولی با این حال خودتونو بهش مقید میدونید؟ احیانا به قضاوت اطرافیان و تعریف جامعه از کلمه "خانوم"ربط نداره؟ و یا اینکه این تعریف براتون کاملا قابل قبوله و دلیلی برای مخالفت نمیبینید؟ مقید که نه ولی بهش احترام میزارمو تا جایی که بشه رعایت میکنم خانوم از نظر من فقط یه معنی داره یعنی گذشت واسه همینم ازش استفاده کردم 4 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ عرف... از کلمه هاییه که سال هاست از لغت نامه ام حذفش کردم... نه می تونم و نه میخوام که بر اساس عرف،اونم عرفی که تو جامعه ی ما برقراره عمل کنم... با عرف که دوستی کنی...دیگه هیچوقت نمی تونی تغییر کنی... چیزی که مسلمه هر کدوم از ما یه سری قوانین تو زندگیمون داریم و طبق اونا عمل می کنیم اما اینا می تونن چیزی بر خلاف اون چیزی که تو جامعه مرسومه باشه... 4 لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ منم نگفتم تو میگی همه جا بده که ، پرسیده بودی رابطه شما با عرف چطوره منم رابطه مو گفتم خب! در برخورد با اونایی که قبول ندارم هم باز بستگی داره که بشه پیچوندش یا نه ، خیلی وقتها نمیشه ازش فرار کرد تو یونی شما عرف نیست یعنی؟! اتفاقا دخترا که متخصصن همچین که کلاس تموم شد دور استاد حلقه میزنن ! حالم بهم میخوره ! :icon_razz: آهان از اون لحاظ هست پاچه خواری یا اینکه خودشونو بکنن تو چش استاد!ولی عرف نیست! اون بایدو خودم تعریف میکنم و بعضی جاها واس خاطر احترام گذاشتن هس چراکه بعضی عرفا ضرری نداره و بلکه خوبم هس اما رعایت نکردنش ممکنه دهن کجی به اون جماعه ومردمش باشه خوب اینجا ادبم حکم میکنه که عرف رو رعایت کنم البته عرفی که گفتم با منطقم اگه جور نیس نقطه مقابل نباشه ... خوب اون عرف قدیمی هم اگه منطقی نباشه من منطق خودمو قطعا ترجیح میدم و حاضر به پیروی از یه سری افکار پوسیده نیستم وقتی این روند ادامه پیدا کنه وبتونی یه سری افراد همفکرتو داشته باشی منطقت میتونه غالب بشه در کل نسبت به این موضو ع باید بیشتر فکر کرد امیدوارم پیگیری کنم این تاپیکو یه چیز دیگه مثلا یه سری مسائل هس که سابقه دیرینه داره که خیلی هم عالی هستن مثه همین مراسم نوروز ما به نظرتون اینم یه عرفه ؟ که حالا با گذشت زمان اسم سنت به خودش گرفته؟ مرسی آرا نوروز یه جور رسم و رسومه بیشتر. ولی رفتارایی که در خلالش اتفاق میفته عرفه.مثل صله رحم و این چیزا! این عرف ها تو یونی دوران کارشناسیه زمان ارشد نیست دیگه دیگه زمان ارشد هر کی قصد ازدواج داره شوهر کرده اونایی هم که موندن انقد زشت اند که استاد نگاهشون نمی کنه امید همیشه سعی کردم به عرف جامعه احترام بذارم ولی به سنت ها (عرف قدیم) اعتقادی ندارم و سعی میکنم اونایی که از نظرم غلطه رو بشششششکنم احترام میذاری یعنی چی؟ قبولش داری؟ دقیقا منم همین نظرو دارمهیچ وقت از انجام کاری که خلاف عرف باشه و باعث انگشت نما شدم تو جامعه باشه خوشم نمیاد حتی اگه خلاف شرع و قانون هم نباشه ولی از خیلی از سنت های قدیمی بیزارم خوب همون سنت هایی که بیزاری ازشون رو درموردشون چطور برخورد میکنی؟ از زندگیت حذف میکنی؟ رعایت نکردن خیلی از سنت ها هم مثل عرف میتون هباعث انگشت نما شدن بشه. عرف...از کلمه هاییه که سال هاست از لغت نامه ام حذفش کردم... نه می تونم و نه میخوام که بر اساس عرف،اونم عرفی که تو جامعه ی ما برقراره عمل کنم... با عرف که دوستی کنی...دیگه هیچوقت نمی تونی تغییر کنی... چیزی که مسلمه هر کدوم از ما یه سری قوانین تو زندگیمون داریم و طبق اونا عمل می کنیم اما اینا می تونن چیزی بر خلاف اون چیزی که تو جامعه مرسومه باشه... شخصا این نگاهو خیلی دوس دارم. مرسی کتی 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده