رفتن به مطلب

ببینید!این یعنی حقوق بشر!

SPX

ارسال های توصیه شده

تواین چندروزاز1سال روزکاریم بیشترسختی کشیدم تابه شمایه چیزیوبفهمونم که همه جای دنیاوضع همینه!

نه گفتم توایران دموکراسی هست

نه گفتم توایران آزادی هست

نه ازطرف خاصی پشتیبانی کردم

نه غیرایرانی بودم

نه گفتم که ازوضع فعلی راضی هستم

بدترین رفتارباهام شدوتحمل کردم وچیزی نگفتم طوری باهام رفتارشدکه انگاردشمنی چیزی هستم

منم راضی نیستم مثل شماهاولی به چه قیمت؟به قیمت فروختن وطنم؟فرق من باشمااینه که حاظرم به خاطر2500سال این cسال روتحمل کنم وبه خاطراین خاک حکمرانانش روهم تحمل میکنم حالامیخوادولی فقیه باشه میخوادپادشاه باشه هرکی که میخوادباشه

وانصافشودارم که قبول کنم جاهای دیگه همچین بهشت هم نیست درسته آزادی های اجتماعی هست ولی اگه مدعی حقوق بشرودموکراسی هستن بایدآزادی سیاسی هم بدن وبه فکراقتصادمردم باشن واگرنه ادعای حقوق بشرنکنن منظورم هردوطرفه

اصلامسئولان مااختلاس گروهرچی که شمابگین

چه فرقی باسرمایه داران آمریکادارن؟اوناهم مال مردمشونومیخورن وحاظرن به خاطرخودشون اکثریت رودرفقربذارن

به هرحال من حرفاموزدم یک نفرهم سرعقل بیادبرام کافیه من چهارشنبه یاپنجشنبه منتقل میشم وفکرنکنم تودزفول چیزی به اسم اینترنت باشه ومعلوم نیست کی برگردم واصلابرگردم یانه پس پیشاپیش نوروزبرهمه ی شمامبارک

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 51
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

اووف نمیشه محض رضای خدا هم که شد کاری به دین و ایمون و شیوه مملکت داری دیگر کشورهای جهان نداشته باشید.........

اصلا کل کره زمین جهنمه

همه جا سختی و درگیری هست

ولی غیر از اینجاو افغانستان و عربستان جای دیگه ای به کوچکترین حق مردمش هم دخالت نمیکنند......

برخوردهای پلیس های امنیت اخلاقی ماهم با زنها همچین گل و بلبل نیستهاااااااا.......

بخاطر 4سانت بیرون بودن مو یک شب بازداشت و هزارتا پیشنهاد بی شرمانه کمترین جیزی هست که وجود داره ........

بذار توی خماریمون بمونیم زجرش کمتره

• Like 7
لینک به دیدگاه

قبول بکنیم یانه بله همه جاسیاست جهنمه

اگه این آزادی روبه شمابدن که کشف حجاب کنیدولی درفقربه سرببریدخوبه؟مثل مردم آمریکاویانه مثل خیلی ازمردم خودمون که درفقرهستن

بله شایدبگیرنشون وبکشنشون زمین وبه جیغ ودادشون توجه نکنن وفکرنکنیداین کلیپ هاروفقط خودتون دیدیدولی دست مردروشون بلندنمیشه وزن هااین کاررومیکنن وخوبه که زن زن روبزنه ومرد مردو

چندوقت پیش شنیدم یک بسیجی روی زن دست بلندکردوبلافاصله سابقش رواصطلاحامیگن 0 کردن وحتی به دادگاه کشوندنش نه به خاطرحقوق زن بلکه به خاطردست زدن به نامحرم

چون اگه مرد زن روبزنه غالباکاری ازدست زن برنمیادوبراش خیلی دردناکه

واگه زن مرد روبزنه خصوصادرایران یک تحقیربزرگه وهمینشم خوبه که این کارانجام نمیشه

خوب این عقده های این c ساله که مردم فقط چندتاشبه سیاه دیدن ونه زن

وآدم های کثیف همه جاهستن ونه فقط ایران

این مشکل جزبه دست شماجوون هاحل نمیشه واگه توخماریش بمونین همینی که هست!

• Like 1
لینک به دیدگاه

بببخشیدها ولی خیلی بامزه بود

• :ws28:
    کشف حجاب = فقر
    زدن زن توسط بسیجی = صفرکردن تمام درجاتش
    ..............
    و..............

متأسفم برای خودم و دخترانی که دراین مرز و بوم دنیااومدیم.......

کاربر گرامی همین الانش هم خیلی ها تو فقز بسر میبرند نیازی به کشف حجاب نداره........

اصلا بهتره اینن تاپیک و امثالهمش بسته بشه.....
    گفتن بعضی حرفها فقط جو و متشنج ترمیکنه و بس ......

جوونی نیست همه پیر و فسرده شدند

• Like 5
لینک به دیدگاه
قبول بکنیم یانه بله همه جاسیاست جهنمه

اگه این آزادی روبه شمابدن که کشف حجاب کنیدولی درفقربه سرببریدخوبه؟مثل مردم آمریکاویانه مثل خیلی ازمردم خودمون که درفقرهستن

بله شایدبگیرنشون وبکشنشون زمین وبه جیغ ودادشون توجه نکنن وفکرنکنیداین کلیپ هاروفقط خودتون دیدیدولی دست مردروشون بلندنمیشه وزن هااین کاررومیکنن وخوبه که زن زن روبزنه ومرد مردو

چندوقت پیش شنیدم یک بسیجی روی زن دست بلندکردوبلافاصله سابقش رواصطلاحامیگن 0 کردن وحتی به دادگاه کشوندنش نه به خاطرحقوق زن بلکه به خاطردست زدن به نامحرم

چون اگه مرد زن روبزنه غالباکاری ازدست زن برنمیادوبراش خیلی دردناکه

واگه زن مرد روبزنه خصوصادرایران یک تحقیربزرگه وهمینشم خوبه که این کارانجام نمیشه

خوب این عقده های این c ساله که مردم فقط چندتاشبه سیاه دیدن ونه زن

وآدم های کثیف همه جاهستن ونه فقط ایران

این مشکل جزبه دست شماجوون هاحل نمیشه واگه توخماریش بمونین همینی که هست!

ببخشین آ ولی

شما دیگه خیلی شوتین

• Like 2
لینک به دیدگاه

بحث بیخودی نیست فقط یه کم زیادی روشن وواضحه ولی هنوزهم دوستان انکارمی فرمایند! اگه حکومت ایران روقبول نداریدچرارفتارش رومنعکس میکنید؟(انکار)

چشماتونوبازکنیدهمه جای دنیااینطوریه من خواب نیستم شماهایه کم زیادی بیدارید!!!!فکرمیکنیدآمریکاویاکشورهای دیگه بهشته وایران جهنم!

دوست تازه واردتون داره حقیقتوبامدرک میذاره جلوتون وبازم انکارش میکنین!

بیشترین توهین اینجابه من شده وهیچی هم نگفتم!

دوست عزیز این بحث ها قبل از شما بارها تو این فروم انجام شده بنابر این من به شخصه و مطمئنا خیلی از دوستان رغبت به وارد شدن به بحث نمیکنند، اگر بحث با مدرک و منطق اینی هست که شما میفرمایید احمدی نژاد منطقی ترین انسانیست که تاریخ به خودش دیده، احمدی نژاد آدمی هست که جلوی میلیون ها شاید میلیارها نفر میگه در ایران هیچ کس به خاطر عقیده سیاسی در زندان نیست، در ایران همجنس باز نداریم، در ایران کسی که به نون شب محتاج باشه نداریم و ... و واقعا شما من رو یاد اون میندازید

هرچقدر هم دروغ رو خوب بگی و روش تاکید کنی اسمش دروغه عزیز من نه مدرک :a030:

من خودم چند بار دیدم نیروی انتظامی رو زن دست بلند کرده و برخورد خشن کرده، دقیقا بغل خود من یه باتوم نثار من کردن و یکی نثار یک دختر بیچاره، فردای انتخابات با باتوم برقی یه زن حامله رو زدن محتویات شکمش وسط خیابون تخلیه شد! اینا چیزایی هستن که هممون دیدیم لزومی به بحث نیست، امریکا اگر طبقه اول جهنم باشه اینجا قعر جهنم هست

ضمنا تمسخر و کوچیک کردن طرف مقابل بحث هم از خصوصیات احمدی نژاد هست!

• Like 8
لینک به دیدگاه

دهنم كف كرد نمونه عيني زياد ديده بودم ولي اين يكي اينقدر عيني بود كه نتونستم پست ندم:icon_razz:

خداييش چندبار اينجا بحث اعتقادي كرديم به هيچ توهيني هم كشيده نشد ولي به دلايل واهي از جمله احتمال كشيده شدن به توهين تاپيك قفل شد ولي اينجا كه بحث كاملا ورزشيه و فارغ از حتي كوچكترين توهين همه مديران هم شركت دارند!!:ws52:

نميدونم ولي دارم به اين نتيجه ميرسم اينجا هم قانون يعني سليقه بعضيها اگر با سليقه و عقيدشون جور بود خودشون هم شركت ميكنند ولي خدا نكنه جور نباشه هزار دليل ميارند من جمله جوابي كه احتمالا به اين پست داده ميشه!:hanghead:

ميخواستم يكم از صدا و سيماي فخيمه اين كشور انتقاد كنم ولي خب ترسيدم به بحث ورزشي تاپيك و همچنين آينده كاري فروم لطمه وارد بشه:banel_smiley_4:

لینک به دیدگاه
تواین چندروزاز1سال روزکاریم بیشترسختی کشیدم تابه شمایه چیزیوبفهمونم که همه جای دنیاوضع همینه!

نه گفتم توایران دموکراسی هست

نه گفتم توایران آزادی هست

نه ازطرف خاصی پشتیبانی کردم

نه غیرایرانی بودم

نه گفتم که ازوضع فعلی راضی هستم

بدترین رفتارباهام شدوتحمل کردم وچیزی نگفتم طوری باهام رفتارشدکه انگاردشمنی چیزی هستم

منم راضی نیستم مثل شماهاولی به چه قیمت؟به قیمت فروختن وطنم؟فرق من باشمااینه که حاظرم به خاطر2500سال این cسال روتحمل کنم وبه خاطراین خاک حکمرانانش روهم تحمل میکنم حالامیخوادولی فقیه باشه میخوادپادشاه باشه هرکی که میخوادباشه

وانصافشودارم که قبول کنم جاهای دیگه همچین بهشت هم نیست درسته آزادی های اجتماعی هست ولی اگه مدعی حقوق بشرودموکراسی هستن بایدآزادی سیاسی هم بدن وبه فکراقتصادمردم باشن واگرنه ادعای حقوق بشرنکنن منظورم هردوطرفه

اصلامسئولان مااختلاس گروهرچی که شمابگین

چه فرقی باسرمایه داران آمریکادارن؟اوناهم مال مردمشونومیخورن وحاظرن به خاطرخودشون اکثریت رودرفقربذارن

به هرحال من حرفاموزدم یک نفرهم سرعقل بیادبرام کافیه من چهارشنبه یاپنجشنبه منتقل میشم وفکرنکنم تودزفول چیزی به اسم اینترنت باشه ومعلوم نیست کی برگردم واصلابرگردم یانه پس پیشاپیش نوروزبرهمه ی شمامبارک

دوست عزیز کسی منکر این نشد که هیچ جا مدینه فاضله نیست

منتهی شما کسانی که رفته اند یا میخوان بروند رو متهم به ترسو بودن و بی غیرتی نسبت به وطن کردید

همه جای دنیا بی عدالتی هست ولی کم و زیادش فرق میکنه

پیشنهاد میکنم این

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
بخونی که از زبان یک ایرانی کاملا شرایط موجود بین ایران و آمریکا رو تشریح کرده

اگه ملت میخوان برن نه به خاطر غرب زدگی و نه به خاطر بی غیرتی بلکه به خاطر رفاه و امنیتت خیلی بیشتر که تو ایران ازش محرومن

انسان یه بار زندگی میکنه و من به شخصه هیچ دوست ندارم آخر عمرم بابت لذت هایی که خودم از خودم دریغ کردم افسوس بخورم

اگه شما دوست داری فلاکت هایی که تو ایران دچارشی فرزندانت هم بچشن کسی جلوتو نگرفته

موفق باشی

• Like 5
لینک به دیدگاه
دراون مورداشتباه من بودوعذرخواهی میکنم حواسم نبود

به نظرت چی روثابت کردم؟یه وقت این نبودکه همه جای دنیاوضع سیاسی همینه؟ودموکراسی درکشورهای بزرگ بی معنیه؟

برادر ادم وقتی گیر به ایرادای بقیه میده که خودش ایرادی نداشته باشه . نه انگ شیشه نوشابه به اون بزرگی رو پیشونیش باشه . :banel_smiley_4:

بازم بر مبنای اثبات عاقلانه ی شما که میگین میزنن پس دموکراسی نیس ، منم نتیجه میگیرم میزنن پس حکومت دینی نیس ! وااسلاما هم سر میدم . اشکالی که نداره ؟

شما گویا این اصل رو دارین جلو میبرین همه ی دنیا داره پس ما هم داریم ، ولی توجه بفرمایید خیلی چیزای دیگه هم در همه دنیا تقریبا هست ولی ما نداریم . تهیه بفرمایید ممنون میشم .

ولی احتمالا این مورد فقط مد نظرتونه .

دموکراسی یادت رفت

شما هم اسلام رو یادتون رفت . در اسلام کرامت انسانی ادم ها مطرح شده( طبق نوشته کتاب های مورد تایید خودتون ) ، این که شما حق ندارین به راحتی به مردم بگین مغول یا هر چیزه دیگه ، زدن هم که جای خود داره .

به نظرت دلیل انقلاب چی بود؟

در کتاب ها امده ملت فرهیخته ی ایران انقلاب کردن تا اسلام رو پیاده کنن. حکومت ما بنا بر گفته دوستان ادامه دهنده ی راه علی (ع) هستش

ولی گویا فقط در دخالت در امور شخصی مثل بحث حجاب ما اسلامی هستیم و الگو میشه ائمه

ولی وقت عطوفت و اینا الگو میشه امریکا بعد داد میزنید ما مهربون تریم .

بیااونوقت میگن من توهین میکنم

زبوناتونونمیتونین نگه دارین؟منوباش که بابدترین رفتاری که باهام میشه بازم خودموبه آب وآتیش میزنم!

این جمله الان اخر حرف غیر توهین امیز بود برادر .:ws37:

هرچیزی روتحمل کردم : توهین-تحقیر وچیزی که توزندگی ازش متنفرم یعنی تمسخر!ولی تایه چیزی میگم 1000000000000 تااخطارمیاد!وای به روزی که شماتومملکت کاره ای بشید100%دموکراسی خواهیم داشت!!1000رحمت به حکومت فعلی

شما اجازه ی امتحان بدین . تصمیمی میگیریم این خوبه یا بعدی

!

برای کاهش فشار های وارده به شما من دیگه ادامه نمیدم .

سال خوبی داشته باشید .

• Like 3
لینک به دیدگاه
من که نشنیدم ولی اگه شنیده باشیدانکارنمیکنمهمه جاانسان های کثیف هستن وبدونیداگه توایران بکنن توآمریکاوکشورهای دیگه هم میکننکیه که ندیده باشه؟علاقه ای به دیدنشون نداشتم وهمینطوربه ترافیکی که درست شده بودوتوش مونده بودمهرطرفی بخوام میتونم باشمشماهم بروآمریکادرسته یه سری آزادی هاداره ولی این آزادی هااجتماعیه وسیاسی نیستفکرمیکنی اونجامیتونی راحت بری به رییس جمهوربگی کارت اشتباهه وکاریت نداشته باشن؟باشه بروبهش بگوسلام منم بهش برسون برگشتی(اگه)برام تعریف کن هرکسی که میشناختم ورفته آمریکاازوضع بداقتصادی شکایت کرده وگفته که دست کمی ازایران ندارهآدم آگاهی که بره آمریکابه خاطر4تادیسکووکاواره هست ومتاسفم برای اینجورآدمها!دموکراسی واقعی روبایدتوکشورهای دورافتاده پیداکردوخیلی بچه ایداگه فکرکنیدآمریکاهم دموکراسی داره!هیچ کشوربزرگی دموکراسی نداره نه روسیه نه چین نه انگلستان نه آمریکانه ایران ونه خیلی کشورهای دیگهمن حقیقت رو مشخص کردم که توهمه جااین چیزهاهستهرکی عاقل باشه خودش پیام رومیگیره نیازی ندارم نظرات دیگران روبدونمآمریکافیسبوک رو*****نکرده چون اونجاآزادی اجتماعی هست ولی اگه به سیاست بکشه عکس العملشون کمترازایران نیستهیچ چیزی روانکارنکردم وفقط گفتم که همه جااینطوریه وفقط ایران نیستدوست عزیززبونت رونگه داروقبل ازحرف زدن فکرکنباردیگه توهین کنی مجبورم جوابتوبدمخداخودش کمک همه ی مردم مظلوم دنیابکنه هرجاکه هستن ازغرب تاشرق وازشمال تاجنوب
کاواره چیه؟:biggrin:

پس تو ایران آزادی اجتماعی وجود نداره؟ ولی‌ آمریکا داره؟:ws37:

دموکراسی رو تو کشور‌های دور افتاده پیدا کرد؟ دور افتاده یعنی چی‌؟ مثلا کجا؟

این چه وضع تایپ کردنه؟ حد اقل درس تایپ کن پولت حلال باشه :w16:

• Like 3
لینک به دیدگاه

دوستان لطفا با عناصر معلوم الحال بحث نکنید ........

این افراد مشخص از کجا خط میگیرن

برادران ارزشی هم برن تو باشگاه خودشون و فکر مردم رو شستشو بدن

خودتون خوب میدونید کاربرای این انجمن کسانی هستند که حوصله ی شنیدن چرندیات بعضیا رو نداشتن و به این جا اومدن

اگه فقط چند نفر دارن با شماها بحث میکنن دلیل بر این نیست که مخالفانتون همین چند نفرن

چون بیشتر بچه ها حتی حاظر نیستن جوابی به این اراجیف بدن

اگه بحثی داری بفرما بریم باشگاه با هم بحث کنیم

اونوقت اونقدر سند و مدرک رو میشه که نیم ساعته باشگاه رو فـیلتر میکنید خودتون

برادر ارزشی برو خودت رو سیاه کن

تو ای که اون زمان که تالار اخبار تو باشگاه بود و مباحثش رو خودت به خوبی دیده بودی

و میدونستی چه خبره انکار میکردی

الان بعد از 2 سال اومدی و فکر میکنی همه چیز فراموش شده؟؟

چند گیگ فیلم و عکس از مستندات جنایات شما میخوای نشونت بدم؟؟؟

تویه اینترنت هم که پره از فیلم و مدارک جنایات شما ها

شما کور که نیستی؟

خب مسلمه نیستی و الا نمیتونستی اینجا بخونی و تایپ کنی

پس برو همون بچه های باشگاه رو ... کن

البته ..... خودتی

• Like 8
لینک به دیدگاه
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

• اضافه کردن...