shadmehrbaz 24772 ارسال شده در 15 خرداد، 2012 درود سری سوم مسابقه آهنگ شناسی رو استارت میکنم ؛ روند مسابقه مثل قبله : یه قسمت بی کلام از آهنگی رو به صورت فایل فلش اینجا قرار میدیم شما باید اسم اون آهنگ و خواننده ش رو حدس بزنید ، این بار 6 آهنگ برای مسابقه انتخاب شده ، هر کدوم از آهنگها رو بتونید حدس بزنید 20 امتیاز جایزه میگیرید این امتیاز به اولین کسی که درست حدس بزنه داده میشه ... مدت زمان مسابقه 2 روز هست و بعد از روز دوم جوابهای درست و برنده ها مشخص خواهند شد . برای این هفته 6 آهنگ زیر در نظر گرفته شده ، پنج تاش ایرانیه و یکیش خارجی : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آهـنگ شماره 6 * حجم آهنگها خیلی کمه و برای شنیدنش فقط کافیه روشون کلیک کنید . * ممکنه اسم خواننده رو بدونید ولی اسم آهنگو نه ، در اون صورت اگه دو نفر آهنگ رو حدس زده باشن اولی فقط اسم خواننده رو گفته باشه و دومی هم اسم خواننده هم اسم آهنگ ، امتیاز به نفر دوم میرسه که کاملتر جواب داده ( حتی اگه به قسمتی از شعرش هم اشاره کنید پذیرفته میشه ) * دوستانه ازتون میخوام که دنبال راه های تقلب نباشید چون با تقلب مسابقه لوث میشه و دیگه جذابیتی نداره * روزهای دوشنبه و پنجشنبه هر هفته تاپیک جدید آهنگ شناسی استارت میشه اما سری بعد استثنا" یکشنبه استارت میشه (به خاطر عید) * بازم هرگونه انتقاد یا پیشنهادی دارید همینجا بندازید توی صندوق ، دوس داریم با آغوش باز بپذیریم ولی دوستان تذکر دادن اسلام عزیز به خطر میفته گویا ! 21
sam arch 55879 ارسال شده در 15 خرداد، 2012 اولی فک کنم مهستی باشه.... آهنگ شاید دومی هم فک کنم از آهنگ های آلبوم قبل محسن چاووشی باشه اگه اشتباه نکنم... اینا رو تونستم حدس بزنم... با تشکر از مهند عزیز بابت دعوت 4
panisa 12132 ارسال شده در 15 خرداد، 2012 حدس زده بودن؟ من ندیدم آخه. همش داشتم آهنگای مهستی رو زیرو رو میکردم. 4
سـارا 20071 ارسال شده در 15 خرداد، 2012 1.مهستی : شاید اگر دائم بودی کنارم ، یه روز می دیدم که دوسِت ندارم:icon_razz: من خیلی گزیده آهنگ گوش میکنممممممم...اونایی که حتی یه بار شنیده باشم یادم میاد ( مثل همون دلتنگم) اما اینارو اصلا نشنیدم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 3
masoume 5751 ارسال شده در 15 خرداد، 2012 اولی مهستی ، میخوانه اگر دایم بودی کنارم . بقیه اش هم بلد نیستم فقط فمیدم پنجمی خارجنی هست . پ ن : با تشکر از انتخاب های سخت شما 2
shadmehrbaz 24772 مالک ارسال شده در 15 خرداد، 2012 هیچکدوم رو نشنیدم ایناااا که خیلی آسونههههه بابا... دو تا از آهنگا واسه امساله ، دو تاش واسه چند سال اخیره یکیشم خیلی قدیمیه ... خارجیشم آهنگ گمنامی نیست تیزر چند تا از برنامه ها بوده ... من چی بذارم دیگه آخه :icon_pf (34): 4
.Pa.Ri.Sa. 4116 ارسال شده در 15 خرداد، 2012 عهه! چه آسون مطمئنم همممه شونو شنیدم ولی یادم نمیاد 4 تا مسابقه دیگه برگزار بشه جدی جدی کارم میرسه به لب باغچه 4
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 15 خرداد، 2012 ا- مهستی: یه روز اگه دائم باشی کنارم یه روز میبینم که دوس ندارم 5
panisa 12132 ارسال شده در 15 خرداد، 2012 نمیدونم که تو رو نفرین کنم یا این دلم. صادقیه. این نیس 6؟ بعداش میگه با تو شاهنامه بودم نه یک غزل با تو رودخونه بودم نه یک قنات. یه روزی من و تو بودیم و حالااااااا من و تنهایی و یک عمر خاطرات. تو رفتی و سمت ما سفر شد دل آروم ما دربدر شدو... 4
ارسال های توصیه شده