hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۵ برید موورولا بخرید تا ببینید گوشی یعنی چی 4 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۵ برید موورولا بخرید تا ببینید گوشی یعنی چی بارا بابا 3 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۵ بارا بابا البته گوشی های خاص مال آدمای خاصه نه مال شوما 2 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۵ مارک جی ال ایکس بخرین پس تب اقتصاد مقاومتیتون کجاس؟ 3 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۵ هنوز آنقدر پولدار نشدم که جنس ارزان بخرم 3 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۵ حمییییییییییییید من سونی بخرم؟؟؟C5??? دوسش دارم بزرگههههههههههههههههههههههه خوبه انشالله که مبارکه بخر حالشو ببر سلام گارانتیش خوبه؟کیفیت چی؟ گارانتی خود ایسوز هست ما که راضی هستیم از کیفیتش البته چون من از مغازه خودمون برداشتم بابت کیفیت ووجنس خیالم راحته 3 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۵ خوبه انشالله که مبارکه بخر حالشو ببر گارانتی خود ایسوز هست ما که راضی هستیم از کیفیتش البته چون من از مغازه خودمون برداشتم بابت کیفیت ووجنس خیالم راحته سلام گارانتی اسوز توایران جواب می ده . من یه بارکه تماس گرفتم گفا میفرسیم دبی ! 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۵ htc one m8 یه سال و نیمه دارمش عالیه 2 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۵ سلام گارانتی اسوز توایران جواب می ده . من یه بارکه تماس گرفتم گفا میفرسیم دبی ! بله ما یه سلفی نو رو باز کردیم ال سی دی مشکل داشت،بی قید و شرط تعویض شد.کلی هم معذرتخواهی کردند. 3 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۵ بله ما یه سلفی نو رو باز کردیم ال سی دی مشکل داشت،بی قید و شرط تعویض شد.کلی هم معذرتخواهی کردند. خب پس اگه اینجوریه که عالیه میشه اسم گارانتیش رابگی؟ 1 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۵ سلام کسی نکسوس داره یااز اون استفاده کرده ؟ 1 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۵ سامسونگ A7 کلا خانوادگی سامسونگ برادرمم s6حخخ 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۵ خب پس اگه اینجوریه که عالیه میشه اسم گارانتیش رابگی؟ گارانتی خود ایسوس هست 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۵ از نوکیا 500 و 2756 الان apple 5s هم دارم کلا هرچی خاص باشه 1 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۴۰۰ در در ۱۳۹۵/۴/۱۲ در ۰۰:۱۴، Just Mechanic گفته است : htc one m8 یه سال و نیمه دارمش عالیه samsung A30 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۴۰۰ میخوام گوشیمو عوض کنم باتری برام مهمه و اینکه تا یکی دو سال اذیت نکنه خوش دست هم باشه پیشنهاد چی دارید؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده