MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۱ دوستانِ عزیز یا تو پروفتون راجع به این چیزا بحرفین یا تو بخش مربوط به خودش...مرچی گیر دادیا ... خوبه اسپم ندادیم ... 1 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۱ گیر دادیا ... خوبه اسپم ندادیم ... اسپمم کردین پاک کردم میدونم دیگه گیر ندم یه 2 3 صفحه همینجوری میخواین برین جلو مگه پروف ندارین خو؟ 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۱ اسپمم کردین پاک کردممیدونم دیگه گیر ندم یه 2 3 صفحه همینجوری میخواین برین جلو مگه پروف ندارین خو؟ پروف چی هست ؟؟ 1 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۱ nokia 8800 sirocco هیچ قابلیتی نداره هیچیه هیچی فقط میشه باهاش صحبت کرد اما من خیلی ازش خوشم میاد. 5 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۱ بیشتر دوستان از گوشیهاشون راضی بودن. ایشالله خدا براتون گوشیهاتونو حفظ کنه من خودم همه ی مارک ها رو امتحان کردم.ولی از سونی اریکسون بیشتر خوشم میاد. الانم c902 دارم که خیلی دوسش دارم. 2 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۱ htc snap دهنم صاف شد تا کار باهاشو یاد بگیرم آخه همیشه نوکیا داشتم نوکیا هم منوش خیلی آسونه 2 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۱ من همیشه نوکیا داشتم ولی تقریبا ی سالی میشه که xperia x10 گرفتم بد نیست ازش راضیم .... 5 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۱ الان یه سامسونگ دارم در حد نوکیا 1100:banel_smiley_4: اما از ماه دیگه Nokia Lumia 710 7 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۱ الان یه سامسونگ دارم در حد نوکیا 1100:banel_smiley_4:اما از ماه دیگه Nokia Lumia 710 خوشا به حالت اونجا گوشی ارزانیس بیشتر از lumia هم میتونی بگیری 5 لینک به دیدگاه
desinger.bardia 2114 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۱ من که عشق گوشیم و همیشه در حال معامله............. الان اپل دارم و نوکیا............ یه اپلم الن 6 ماه نمایندگی درست نمیشه......... فکر کنم اولین گوشیم باشه که ضرر میکنه........... 7 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۱ خوشا به حالت اونجا گوشی ارزانیس بیشتر از lumia هم میتونی بگیری همین خوبه 4 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۱ 1209 با اندروید ورژن 15 خریدم حالشو میبرم. 5 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۱ منم نوکیا دارم ولی پسر عمه ی زن عموم اپل داره 10 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ sony xperia j کادو تولدم گرفتم:hapydancsmil: 5 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ نوکیا از این ساده ها....فک کنم 1112 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده