Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۸۹ من اچ تی سی دیاموند دو دارم خیلییییییییییییییییی دوسش دارم همه چیزش خیلییییییییییییییی خوبه سرعتشم بالاس ولی خیلی دنگ و فنگ داره و زیاد باهش بلد نیستم کار کنم با اینکه 7و8ماهه که دارمش و تنها عیبش اینه فارسی نمیخونه و کسی که بهم اس فارسی میده نمیتونم بفهمم چی نوشته 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۸۹ منم نوکیا 5800 دارم ... خوبه .. راضیم ... لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۸۹ گوشي منم k850i عكاسيش و اديت عكسش فوق العاده ست ولي جديداً به 5800 علاقه مند شدم لینک به دیدگاه
faranak123susmar 541 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۸۹ من نوکیا 1100 دارم...خیلی مدل بالاس و کاراییاشم زیاده! 1 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۸۹ گوشی فقط گوشی خودم سالار گوشیها نوکیا N82 تفاوت را ببینید : تفاوت فلش واقعی و دروغین : دوربین 5 مگاپیکسل اتوفوکوس لنز کارل زایس فلش زنون 8 گیگ حافظه 2 اسپیکر استریو صفحه بزرگ همه چی تموم الانم گیر نمیارین تو بازار حتی دست دومشو اینم نمونه عکسایی که میگیره : Here are some sample images captured by the N82: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام These last two images of a near identical scene differ only in that the second was taken when it was completely dark. ادرس سایت : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
*sad but true* 21 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۸۹ من سه تا نوکیا 1100 دارم خیلیم مشتری دارن اما به کس کسونش نمیدم امکاناتش هم خیلی خوبه ... چراغ قوه داره :دی 4 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۸۹ من اچ تی سی دیاموند دو دارم خیلییییییییییییییییی دوسش دارم همه چیزش خیلییییییییییییییی خوبه سرعتشم بالاس ولی خیلی دنگ و فنگ داره و زیاد باهش بلد نیستم کار کنم با اینکه 7و8ماهه که دارمشو تنها عیبش اینه فارسی نمیخونه و کسی که بهم اس فارسی میده نمیتونم بفهمم چی نوشته میتونستی گوشی های بهتری از اچ تی سی بگیری.فارسی ساز نصب کن روش تا اس ام اس فارسی بتونی بخونی.فونت فارسی هم نیاز داری.البته اگه ببری بیرون خیلی پول میگیرن که فارسی کنن فکر کنم.خودت اگه بلدی انجام بده اگه نه بده دست کسی برات انجام بده. 4 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۸۹ من سونی اریکسون k970....خیلی هم دوسش دارم.... 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۸۹ منم نوکیا6720 دارم امکاناتش خوبه ازش راضی هستم.... 2 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۸۹ سونی اریکسون p900 حدود 6 ساله که دارمش 3 لینک به دیدگاه
Farhad.Jonobi 2552 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۹ من نوکیا 5530xpress music دارم 1 لینک به دیدگاه
black2 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۸۹ سلام به همه دوستان اول از همه بايد بگم توی نظر سنجی جای ايفون و htc خالی بود. خوب گوشی من ايفون3gs و سامسونگd780 هست 2 لینک به دیدگاه
sih092 1978 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۸۹ سلام به همه دوستان اول از همه بايد بگم توی نظر سنجی جای ايفون و htc خالی بود.خوب گوشی من ايفون3gs و سامسونگd780 هست سلام اون موقع که نظر سنجی استارت خورده بود هنوز گوشی های آیفون و htc زیاد داخل ایران مطرح نبود 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۸۹ میتونستی گوشی های بهتری از اچ تی سی بگیری.فارسی ساز نصب کن روش تا اس ام اس فارسی بتونی بخونی.فونت فارسی هم نیاز داری.البته اگه ببری بیرون خیلی پول میگیرن که فارسی کنن فکر کنم.خودت اگه بلدی انجام بده اگه نه بده دست کسی برات انجام بده. اره...ولی من از مدل این خوشم اومد نصبیدم...ولی خوشم نیومد انگار خیلی دستو پاگیر بود 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده