shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۰ درود خب سری دوم مسابقه آهنگ شناسی رو با تغییرات کوچیکی استارت میکنم ؛ روند مسابقه مثل قبله : یه قسمت بی کلام از آهنگی رو به صورت فایل فلش اینجا قرار میدیم شما باید اسم اون آهنگ و خواننده ش رو حدس بزنید ، این بار 5 آهنگ برای مسابقه انتخاب شده ، هر کدوم از آهنگها رو بتونید حدس بزنید 20 امتیاز جایزه میگیرید این امتیاز به اولین کسی که درست حدس بزنه داده میشه ... مدت زمان مسابقه 2 روز هست و بعد از روز دوم جوابهای درست و برنده ها مشخص خواهند شد . برای این هفته 5 آهنگ زیر در نظر گرفته شده ، سه تاش ایرانیه و دو تاش خارجی : (چون پرشین گیگ امروز زیاد قطعو وصل داشت آهنگهارو روی یه سرور دیگه هم آپلود کردم) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ( برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ( برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ( برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ( برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ( برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ) * حجم آهنگها خیلی کمه و برای شنیدنش فقط کافیه روشون کلیک کنید . * ممکنه اسم خواننده رو بدونید ولی اسم آهنگو نه ، در اون صورت اگه دو نفر آهنگ رو حدس زده باشن اولی فقط اسم خواننده رو گفته باشه و دومی هم اسم خواننده هم اسم آهنگ ، امتیاز به نفر دوم میرسه که کاملتر جواب داده ( حتی اگه به قسمتی از شعرش هم اشاره کنید پذیرفته میشه ) * دوستانه ازتون میخوام که دنبال راه های تقلب نباشید چون با تقلب مسابقه لوث میشه و دیگه جذابیتی نداره * روزهای دوشنبه و پنجشنبه هر هفته تاپیک جدید آهنگ شناسی استارت میشه * بازم هرگونه انتقاد یا پیشنهادی دارید همینجا بندازید توی صندوق ، با آغوش باز میپذیریم ! 24 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۰ من فقط آهنگ چهار رو فهمیدم مهند عزیز... بنیامین بود فک کنم....اسم آهنگ رو نمی دونم... فک کنم....آخ عزیزم باشه... امیدوارم بر خلاف روند مسابقه عمل نکرده باشم.... 6 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۰ یه دفعه بگو نمیخوای جایزه بدی دیگه چرا انقدر سخت... فکر کنم 3 مهستی بود 4 هم احتمالا سیاوش 7 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۰ یه دفعه بگو نمیخوای جایزه بدی دیگه چرا انقدر سخت... فکر کنم 3 مهستی بود 4 هم احتمالا سیاوش چرا اینقدر سخت خب؟! زیاد سخت نیستا آخه سری پیش همه گفتن آسونه زود حدس زده میشه خارجی ها رو که خب همه نمیتونن حدس بزنن طبیعیه ، ولی از اون سه تا ایرانی دو تا قدیمیه اگه آلبومای قدیمی رو گوش کرده باشید میتونید بحدسید خواننده هاش معروفن 4 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۰ اولی شادمهر.... سخت میباشد...خهلی... 5 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۰ عهههههههه من حافظه شنیداریم بد نیست یهنی خوبه....اما اینارو نمی شناختم که فقط یه چیزایی از آهنگ اول تو ذهنمه انگار یه جایی شنیدمش که همش می گه دلتــــــــــــــــــــنگم 4 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۰ 5love story taylor swift اوهوم...لاو استوری میباشد.... 3 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۰ تو حد وسط نداری؟ خیلی وسطه به نظر خودم اولی شادمهر.... سخت میباشد...خهلی... من فک میکردم تو خارجی هارو راحت بتونی بحدسی خیلی تابلوئن بابا...مگه نگفتی خارجیارو زیاد کن ؟ 3 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۰ عهههههههه من حافظه شنیداریم بد نیست یهنی خوبه....اما اینارو نمی شناختم کهفقط یه چیزایی از آهنگ اول تو ذهنمه انگار یه جایی شنیدمش که همش می گه دلتــــــــــــــــــــنگم خوبهههههه.....بیشتر به ذهنت فشار بیار تو میتونی 2 لینک به دیدگاه
Mm.Mali 322 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۰ نه فک کنم 4 امید اهنگه وای که چقد دوست دارم به قدر دنیا میخوامت باشه...خیلی آشناااااست 1 لینک به دیدگاه
Mm.Mali 322 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۰ اهنگ 5 not giving up on love یا adele- نمیدونم اسم اهنگشو..ولی یه تیکش میگه far away.. 2 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۰ آهنگ 4 تیپش فکر کنم شبیه یکی از آهنگ های لهراسبی باشه. " بازم دوباره " 1 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۰ 1 چیه؟ مغزم ترکیییید. چرا هی میاد تو ذهنم و میره؟ آهنگای شادمهرو همشو خوردم نفهمیدم. امتیاز نمیخوام فقط بگو چیه مهند. 3 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۰ 1 چیه؟مغزم ترکیییید. چرا هی میاد تو ذهنم و میره؟ 4 که بیشتر رو مُخـه! :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده