DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ فعلا جوابی ندارم:icon_razz: 3 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ به بابام ميگم " سال خوبي داشته باشي " يادم سال اول كه مادر را از دست داديم سر سفره هفت سين همه گريه ميكردن و به شدت جاش خالي بود الان نزديك به 9 ساله... 10 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ اولین تبریکم همیشه تو ذهنم و مخصوص یه نفر بوده وهست.....امسال هم میتونم با اس ام اس بهش بگم و خیالم راحت بشه... بهدشم مامان و داداش و آبجیامه .......... دلم میخواست بابام بود و بهش تبریک میگفتم .... هرسال عیدو مراسم نوروزرو حتما انجام میداد 17ساله که نیستش....... ولی غیر از باباییم دلم میخواد عشقم پیشم باشه بهش حضوری تبریک بگم 7 لینک به دیدگاه
پیرهاید 10193 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ اول : کسی که اولین نفر بعد از تحویل سال بهش تبریک میگین ... از همه عزیزتره ... و اینکه چه جوری بهش تبریک میگین ؟ کسی که نه بلکه کسان ، خانواده ام را دوست دارم ، انها را از وجود در آغوش گرفته و می بوسم و مهر بی حدی نثارشان میکنم، دیگران را نیز با تماسی ، دیداری ، یادی و اندیشه ای یاد کرده و به آنها روز های نوی بهار را تبریک می گویم دوم : کسی که نیست ... جاش خالیه ... و ای کاش بود و بهش تبریک میگفتین ... این ادمم که جاش از همه خالی تره بگین ... و اینکه اگه بود چه جوری بهش تبریک میگفتین ؟ آنکه بود و بسیار بود و حال نیست و دگر نیست ، تبریک ندارم ، زبانی در کامم نمی چرخد ، نگاه می کنم به مبارزه یک جفت چشم می روم ، ولی ای کاش بود ، حال که نیست سرش سلامت ، باری که آزموده ایم در این شهر بخت خویش یا بقول ادبا : ای با من و پنهان چو دل از دل سلامت می کنم. . . . . 7 لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۰ من حوصله ندارم به کسی تبریک بگم! این تبریکا از اون دست کارای بیهوده ایه که همه فقط به زبون می آرن و به نظر من! جنبه ی تقلیدی داره! اصلا خوشم نمی آد تا هر کسی رو می بینم باش روبوسی کنم!! متنفرم از این کار! البته می دونم این ربطی به عنوان تاپیک نداره! اما,در موردد سوالای شروع کننده تاپیک,نفر اولی وجود نداره سوال دوم:نمی خوام جیزی بگم... 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۰ فکر کنم امسال جز اون محدود سالهایی باشه که من خونم .. امسال واسم خیلی فرق داره میخوام بممونمو همه عزیزامو بغل کنم تبریک بگم.. جای پویا... 7 لینک به دیدگاه
ماتینا 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۰ اولین نفر پدر و مادر و بعد خواهرم رو میبوسم و عید رو بهشون تبریک میگم و دومیش هم اگه پدر بزگم بود اونو میبوسیدم و تبریک میگفتم 6 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ اول : کسی که اولین نفر بعد از تحویل سال بهش تبریک میگین ... از همه عزیزتره ... و اینکه چه جوری بهش تبریک میگین ؟ تو این مرحله خونوادمن که کنار همیم و بهشون تبریک میگم دوم : کسی که نیست ... جاش خالیه ... و ای کاش بود و بهش تبریک میگفتین ... این ادمم که جاش از همه خالی تره بگین ... و اینکه اگه بود چه جوری بهش تبریک میگفتین ؟ خوب کس خاصی نیست که خیلی دلتنگش باشم شاید کمی مادر بزرگم که چند سال پیش فوت کرد واسه اون دوستایی هم که نمی بینمشون و پیشم نیستن بعد سال تحویل پیامک میفرستم یا زنگ میزنن و میزنم ... 5 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۱ اول از همه مادر بزرگم که بغلش میکنمو عیدو تبریک میگم.... و جای عموم خیلی خالیه که دوست داشتم میبود که اگه بود بغلش میکردمو ولش نمیکردم 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده