::: شیـــما ::: 6955 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ چه خبره اینجا؟ فروردین بازاره؟ ما هم هستیم. 7 فروردین! بچه های گل روزگار قراره اینجا جمع بشن اا تفلدتون مبارررک :hapydancsmil: با خسرو شکیبایی تو ی روز ب دنیا اومدین 5 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ چه خبره اینجا؟ فروردین بازاره؟ ما هم هستیم. 7 فروردین! قراره انسانهای تاپ انجمن شناخته شن چه روز خوبی به دنیا اومدید 6 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ به نظرتون خصوصیت مشترکی هست که بین همه ما فروردینیا باشه؟ 5 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۰ به نظرتون خصوصیت مشترکی هست که بین همه ما فروردینیا باشه؟ همه ب نوعی هنرمندن ما رو هم تو لیست بزارین . اایول :hapydancsmil: شما چند فروردینی ؟ 5 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۰ یه ضرب المثل کره ای میگه: هرکی فروردینیه آدم باحالیه، ولی هرکی آدمه باحالیه هم فروردینیه 6 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۰ اووووووووههههههه! همه با حالای انجمن که فروردینی هستن! (شکلک خودشیفتگی مفرط) 7 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۰ همه ب نوعی هنرمندن اایول :hapydancsmil: شما چند فروردینی ؟ می خواین پست اول رو ویرایش کنید . هنوز زیاد نشدیم . هر کسی با روزش . من 28 ام هستم. ساعت 4.30 صبح. روز دوشنبه 4 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۰ می خواین پست اول رو ویرایش کنید . هنوز زیاد نشدیم .هر کسی با روزش . من 28 ام هستم. ساعت 4.30 صبح. روز دوشنبه آره فکر خوبیه الان ویرایش میکنم -- تولد شمام پیشاپیش مبارررررک :hapydancsmil: 5 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ ای بابا میبینم که هر چی باحال -جیگر-پر انرژی تو این انجمن هست فروردینیه کلاااااااا شیرهههههههههههههههههه فروردینیاششششششش بزن به افتخارششششششش:persiana__hahaha: واقعا هر فروردینی که دیدم باحال بوده . پر از انرژی و روحیه و فعال 8 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ ای بابا میبینم که هر چی باحال -جیگر-پر انرژی تو این انجمن هست فروردینیه کلاااااااا شیرهههههههههههههههههه فروردینیاششششششش بزن به افتخارششششششش:persiana__hahaha: واقعا هر فروردینی که دیدم باحال بوده . پر از انرژی و روحیه و فعال ایووووووووووول سمنگ خودمووووووووون....تو چندم بودی جیگر؟؟ 6 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ ایووووووووووول سمنگ خودمووووووووون....تو چندم بودی جیگر؟؟ جیگرتو خام خام من میخواستم مزاحم تعطیلات خانواده نشم . به همین دلیل به محض پایان تعطیلات در ضبح روز 14 فروردین دیده به جهان گشودم 6 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ جیگرتو خام خام من میخواستم مزاحم تعطیلات خانواده نشم . به همین دلیل به محض پایان تعطیلات در ضبح روز 14 فروردین دیده به جهان گشودم اووووووووووووف چه بلا بیخود نیست اینقد جیگری 5 لینک به دیدگاه
hamed_063 1261 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ مشخصات كلی متولدین فروردین ماه:پرجنب و جوش ، فعّال ، عجول ، رك و بیپروا ، زود عكسالعمل نشان میدهد، لایق و كاردان ، عاشق قدرت ، بیصبر و طاقت ، قادر است مدّتها تنها باشد ، اهل امر و نهی ، طرّاح ، اهل هیجان ، حادثهجو ، پرتوقّع ، ریاست مآب ، با اعتماد به نفس ، سازنده ، به گذشته فكر نمیكند ، جوانتر از سنش ، شایسته ، ماجراجو ، روشنفكر ، دقیق ، اشتباه خود را نمیپذیرد ، با مدیریّت عالی ، متنفّر از مداخله دیگران ، فعّال و جنجالی ، با شهامت ، با مطالعه ، هوشیار و زرنگ ، صاحب عقیده ، مبتكر ، مقتدر ، اهل بخشش ،اهل تنوّع ، با حس مسئولیّت ، پر انرژی ، اهل كشمكش و ستیز ، سالم و پرقدرت ، خودخواه، گاهی یاغی ، بی ریا ، گاهی خشك و یك دنده ، مخالف دوز و كلك ، در باطن ضعیفتر از ظاهر است ، مددكار ، گاهی غیر واقعی و غیر منطقی ، هوشمند. مرد متولد فروردینرك و راست، عاشق پیشه، حسود، پرتوقع و ریاست طلب، هرگز به گذشته فكر نمیكند، رفتار و قیافهاش جوانتر از سنش بهنظر میرسد، از زن خجول، ملالت آور و منفی باف بیزار است. زن متولد فروردیناو بیش از هر زن دیگری در دنیا میتواند بدون مرد زندگی كند. دارای قابلیتهای زیادی است بطوریكه تقریبا از عهده انجام هر كاری از فروشندگی تا نخست وزیری بر میآید. خوش بین است و خواهان داشتن كاری در خارج از منزل میباشد. عصبانیتهایش ظاهری و مهربانیش عمیق و واقعی میباشد. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ چقد خودشیفته داریم شما واقعا به خودتون افتخار میکنید که تو این وقت سال مزاحم خونوادتون شدید 5 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ چقد خودشیفته داریمشما واقعا به خودتون افتخار میکنید که تو این وقت سال مزاحم خونوادتون شدید خانواده ب ما افتخار میکنن معمولن 7 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ خانواده ب ما افتخار میکنن معمولن گویا شهریوری ندارین تو خونواده 4 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ گویا شهریوری ندارین تو خونواده عرضم ب حضورتون ک از همه ماه ها داریم ولی خب فروردین کجا بقیه ماه ها کجا ؟ 6 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ چرا حسادت آخه، شهریور هم ماه خوبیه اشکال نداره، درست فروردین نیست ولی یه ماهه دیگه 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده