ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ اینکه بهش مشکوک بشم که راست میگه یا دروغ بستگی به میزان شناختم ازش داره ولی احتمالا بهش میگم خوب که چی؟!! 2 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ جمع بندی نهایی:یکسری که جواب سوال منو ندادن ولی بقیه: شوکه شدن و تحسین صداقت 2 مورد انگیزه ی میزبان چه بوده؟ 3مورد تحسین صداقت 3مورد میزبان روانیه 5 مورد عصبانی 2 مورد میزبان قصد خودکشی داره جواد مسی هم گفت میزبان بهترین دوستم هست چون بهم اختیار داده از همه دوستان دعوت میشه در تاپیک سم و شیر 2 شرکت کنن.. تشکر از همه لینکشم میذاشتی خوب 3 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ ما که نفهمیدیم آخرش چطور شد زیر دیپلم بگو باباجون 2 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ خب من امشب یه جمع بندی کنم نظرات دوستان رو /امشب فقط دو صفحه اول..غیر از سه موردی که نقل قول گرفتم که برام خیلی جالب بودن: یکسری که جواب سوال منو ندادن ولی بقیه: شوکه شدن و تحسین صداقت 2 مورد انگیزه ی میزبان چه بوده؟ 2مورد تحسین صداقت 2 مورد میزبان روانیه 3 مورد عصبانی 2 مورد یه نکته دیگه هم بگم چون بعد از اینکه تاپیک سم و شیر دوم رو زدم ممکنه مشکل پیش بیاد: شما می تونید فرض کنید بجای شیر یه معجونی باشه که طول عمرتون رو مثلا دو برابر میکنه حالا اگه جوابتون فرق می کنه دست به کیبورد شین/ذهنتان سمت اینکه نکنه میزبان دروغ میگه و.. نرود مطمئن باشین که معجون طول عمر شما رو افزایش میدهد.. سوال همون سوالی قبلی هست نظرتون در مورد این کار میزبان چیه؟ میزبان 100 درصد داره راس میگه پس؟.... یکیش عمرم و زیاد میکنه یکیشم میکشتم ؟ بعد اونیم که میکشتم معلومه کدومه! بعد میزبانم دروغ نمیگه! وا خب مریضی مگه میزبان جان از اول بیار معجون طول عمر و بده بخورم هم خودت و راحت کن هم من و دیگه این جنگولک بازیا چیه! ولی اگر جدی بخوام بگم هر دوتاش و میگیرم ولی نمیخورم ممکنه هرکدوم یه جایی به کارم بیاد چون در حال حاضر نه میخوام عمرم زیاد بشه نه میخوام بمیرم 2 لینک به دیدگاه
alimec 23102 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ لینکشم میذاشتی خوب مشخص از صفحات قبل دیگه.. ما که نفهمیدیم آخرش چطور شد زیر دیپلم بگو باباجون من اصولا زیر دانشجوی دکترا نمی تونم بنویسم:ws37:/ قرار نیست این تاپیک همه چیز مشخص بشه بقیه باشه تاپیک سم و شیر 2:w000: 2 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ مشخص از صفحات قبل دیگه.. اخه فقط یکی دو تا پست صفه اول و خوندم 1 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۱ خب من بخاطر خانم اورامان و احتمالا دیگر دوستان از نظرات دوستان نقل قول گرفتم علی جان راستشو بگو سرکاریم یا تست روانشناسیه 3 لینک به دیدگاه
@نیوشا 752 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۱ خوب چند تا فکر میاد سراغم هم خوب و هم بعد ولی بیشترین چیزی که ذهنم رو مشغول می کنه اینه که هدف چیه و دنبال چی میگرده؟ و اولین سوالی که ازش می کنم اینه که چرا این کارو می کنه و چرا بهم میگه؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده