* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ سلاااااااام سلاااااااام به تاپیک تحلیل شخصیت ونوس خوش اومدید:w70: خب دیگه؛ تحلیلم کنید؛ خوبی بدی انتقاد و... هر چی که هست؛ اگه صفت خوبیه که تقویتش کنم اگه ضعف و بدی برطرفش کنم ؛ اصلا هم تعارف نکنینا پیشاپیش ممنون:2eaoapgxehimkak1y7e -------------------------- اگه هم کسی رو مستقیم دعوت نکردم و جا موند ببخشه و لطفا تو این تاپیک شرکت کنه که خیلی خوشحال میشم :4uboxsmiley: ------------------------------- خب؛ بفرمایید لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ سلام عجیجم ... کم میشناسامت ولی خب ... میگم .. صبور مهربون تا حد ممکن شاد تو دار و خیلی اکتیو روابط عمومی خوب و خیلی خیلی با سیاست و با هوش 17 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ وای ونوس مثله ونوسه واقعا حرکاتش همه دخترونه و سنجیده اروم ملیح واقعا عین دخترا شمرده و اروم حرف میزنه ماهههههههه مهربون من ازت بدی و نکته منفی ندیدم 20 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ درود بر ونوسي عزيزممممم عم جان موطي :wubpink: نميگم مرسي از دعوتت چون منو دعوت نميكردي كيو بايد دعوت ميكردي من خودمو در مورد آباجي ونوسم محق ميدونم :(50): ونوس كه ديگه گفتن نداره همه خوب ميشناسيدش اول از همه يه دختر گل و خانم هست كلا از خانومي تا نداره يه دوست خوب هست برا من و خيلياي ديگه:icon_pf (17): خواهر گل خودمه به هيچكي نميدمش :aghosh: همشهري اصيل و با تعصب يه معمار خوب:TAEL_SmileyCente: يه ونوسي كامل:girl_angel: با ادب :girl_yes2: با شخصيت:girl_in_dreams: گاهي شيطون :dancegirl2: با محبت :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v دلسوز:there: مهم تر از همه با مرام :Ghelyon: مرغ هم خوب جا ميكنه با سياست هم هست (اين خصوصيتتو دوس دارم) بچه ريلكسيه نديدم تا حالا عصبي بشه خودشو خوب كنترل ميكنه كلا يدونست ولي ام پي تريه :heartshape2: خيلي گشتم براش يه خصوصيت بد پيدا كنم :evilsmile:فكر كنم تنها خصوصيت بدش اينه كه خيلي خوبه! :th_scratchhead: يعني زيادي خوبه گاهي جامعه آدم رو مجبور ميكنه كه گربه رو رنگ كني جاي دايناسور بفروشي ونوسي ازونجايي كه خيلي مهربونه اين بدجنسي رو نداره ولي بهش پيشنهاد ميكنم كه تمرين كنه يكم بد جنس باشه در آينده براش لازمه :gnugghender: در پايان مرسي از دعوتت اميدوارم هميشه شاد و سرفراز باشي 19 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ خب من زیاد باهاتون برخورد نداشتم اما 1-خانوم بسیار مودب 2-تا حدودی جدی 3-دارای روابط عمومی بالا هستید. همینا 16 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ درود به ونووس خانوم... خوب مثه اکثر تحلیل شخصیت هایی که دعوت شدم نمی تونم تعریف جامعی داشته باشم... تا حدودی که شناخت پیدا کردم... و نکاتی که دوستان دیگه ام نگفتن...سلیقه هست... تاپیک هایی رو که استارت می کنین..با سلیقه و فکر هست... برخورد خوبی هم با دوستان تازه وارد دارین که عامل خوبی برای جذب دوستان بیشتر در تالار معماری... سعی می کنم بیام دوباره به این تاپیک و با خوندن تحلیل دوستان دیگه شناخت جامع تری ازتون داشته باشم... آرامش پیشکش لحظه هاتون... 19 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ ببین تحلیل کیه...خواهری جووووووونم....:heartshape2: بسیار بسیار با انرژی و پایه و شیطون...در عین حال آروم و با وقار... ازون دسته آدماس که اولویت هاشون مشخصه... قابل اعتماد... ظریف و با دقت... فکر می کنم ازون مدل آدماس که خیلی کم و به ندرت ممکنه عصبانی بشن...به نظرم صبوره... به خودش ایمان داره... عزیزمیییییییییی:aghosh:.... 18 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ سلام سلام خب ، ونووووووس : دوس داشتنی مهربون آروم مودب از لحاظ علمی قوی توی کمک کردن به کسی دریغ نمی کنه اهل دعوا و خشونت نیس ، آرامش خاصی داره کلا خیلی سلیقه ش و رفتاراش دخترونه و خانومانه س ( برعکس من :icon_pf (34):) زیاد و زود صمیمی نمیشه سعی میکنه با همه محترمانه برخورد کنه ، حتی اونایی که لایق ای نوع برخورد نیستن بازم یادم اومد میام میگم 17 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ سلام ونوسی ممنون از دعوتت شخصیت آروم و در عین حال شیطونی داری یعنی در عین آروم بودن شیطنتای خاص خودتو داری هر وقت تو رو میبینم یاد این شکلکه میفتم : هر وقتم شکلکه رو میبینم یاد تو مهربون و مودب و خانوم برات بهترین ها و سبزترین ها رو آرزو می کنم :icon_gol: 14 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ سلام گلم.:wavesmile: مرسی بابت دعوت. ونوس جان خیلی لطیف،شیطون،احساساتی،شکلک باز ،فعال،با ادب،ناز،گل،باهوش،درسخون هستی. عاششششق شکلکاتم.:w36: خیلی ماهی عزیزم. 15 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ خوووووووووب جوووووونم بگه واست خیلی وخت نیس که به صورت جدی میشناسمت تا همین حد میگم خوب دختر شیطون و نکته سنجی هستی درعین حال مودب و دوست داشتنی شاد وسرزنده ، مهربون نسبت به وظیفه ای که داری حس مسئولیت داری به نظرم خیلی مرتب و منضبط باشی اینو از عکسات گفتم رفتارای بدت نمیدونم چون باس حضوری بینمت 10 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ سلام ونوس جان من زیاد باهات برخورد نداشتم ولی تا اونجایی ک از پستات دیدم دختر خیلی صبور و مهربون و آرومی هستی تا حالا ندیدم عصبانیتتو ( بر عکس من ) خیلی هم خوش سلیقه و با ذوق و فعالی مثل همه ی معمارا بازم اگه چیزی یادم اومد میام مرسی از دعوتت 8 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ دختر خوب و با شخصیت و مودبی هست معمولا خیلی شوخ و با انرژی هست و فعالیت خوبی تو انجمن داره تازه از شکلکای متنوع و بامزه ای هم استفاده میکنه... من بیش از این ارتباط نداشتم که بخوام عیبی و ایرادی بگیرم... موفق و موید باشی.. 9 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ سلااااااممممممم دوسسسسسی جونم...........اولین کسی که اینجاباهاش آشناشدم........ ولی زرنگگگگگگییی منکه تازه اومدددددددم زیاد نمیشناسسسسسسم...............(شوخی بود) در همین حد که مهربون......مدیرفعال.........باادب واحتمال زیاد خیلی خوبی های دییییییه......... همین 3تاکه گفتم مهمه...........بقیه خوبی ها زیزمجموعه میشششششه.......... 7 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ سلام اما شناختی که من از ونوس خانم دارم: معتقد عکاس خوب نقاشی با پینت عالی کلا از نظر هنری قوی 9 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ سلام خدمت ونوس خانوم. ممنون بابت دعوتت تا اونجایی که باهات برخورد داشتم: کلا شادی. پر انرژی. صبور و با حوصله ای. هر وقت چیزی ازت خواستم نپیچوندی. در کل باهالی 11 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ سلام خدمت ونوس خانوم. ممنون بابت دعوتت تا اونجایی که باهات برخورد داشتم: کلا شادی. پر انرژی. صبور و با حوصله ای. هر وقت چیزی ازت خواستم نپیچوندی. در کل باهالی ببخشییییییید باهااااال؟!!!!!یا پذیرایییییی:icon_pf (34): 7 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ ونوس دوست خوبم یه دختر شیطون ،فعال و مهربون،فک میکنم درس خون(از کارنامش فهمیدم:دی)،خیلی مسولیت پذیر و اکتیو در کل خیلی دختر خوبیه دوسش دارم 9 لینک به دیدگاه
bahar_68 411 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ دوست خوب خودممممم یه دختر باهوش،با نشاط،زیرک،پشتکارش خیلی خوبه،نجیب، مثل خودم کنجکاو عجول ،احساساتی،محتاط ،یکمی زود رنج.در کل از اون آدمایی که باهاش دوست باشی تا آخرش هست.در کل گل 8 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ عه ؟ تاپیک خالمه ها ! عرض شود که خاله ونوسی دختریه که هم شیطونه هم ارومه ! یعنی به موقعش شیطون میشه :gnugghender:و به موقعشم ارومه مودب ! تازگیا مدیرم شده ! همیشه شاد بوده و خنده رو و پر انرژی یه کاری کرده که هر وقت این شکلکه: رو میبینم یادش می افتم تازه ! تو کار پرورش مرغم هست ! 9 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده